![]() |
![]() |
#31 |
Member
![]() ![]() |
![]() Barcelona 1 - 5 Manchester City (Xavi 6'/Bridge 23', Tevez 32' 78', Robinho 45', Adebayor 64') "Fanii catalani au facut un spectacol pe cinste 100.000 de oameni s-au inghesuit pe Camp Nou pentru a vedea acest derby. Barcelona a inceput jocul extrem e ofensiv, au dovedit o aroganta in joc, umilind echipa engleza, acestia ne atingand mingea pana in min 6. Xavi inscrie cu un gol la vinclu dintr-o lovitura libera oferita de Joleon Lescott, acesta neavand alta sansa de al opri pe Ibrahimovic. Dupa deschiderea scorului Manchester City a preluat controlul meciului, iar Bridge patrunde in careul adversa si il executa pe Valdes din unghi cu un sut torpila. Tevez si Robinho marcheaza si ei pana la pauza si prima repriza s-a terminat cu Manchester City la conducere. In partea a doua, Barcelona, iar a incercat sa atace in forta, Ibrahimovic patrunde in careu, dar Given apara foarte bine. Messi suteaza si el puternic, insa Given apara si acest sut. Adebajor si Tevez marcheaza din nou si duce scorul la 1 - 5. Fanii Barcelonei au facut o atmosfera incendiara chiar daca echipa lor a pierdut la un scor atat de rusinos. Conferinta Reporter: Cum va simtiti dupa acest meci, ati invins campioana Europei cu un scor de 1 - 5, e o performanta incredibila ? A. Kent: E cu adevarat o minune, nu imi vine nici mie sa cred cum au jucat baietii mei, au jucat mai bine decat credeam si am demostrat ca avem o valoare extraordinara in acest sezon. Din pacate in acest sezon nu sunt in Europa, din punct de vedere al competitilor, dar la anul sunt sigur ca vom face show in UEFA Champions League sau in Europa League. Reporter: Ati reusit sa o razbunati pe Chelsea, care a fost eliminata pe nedrept din Semi-Finala Champions League ? A. Kent: Prefer sa nu spun nimic in aceasta privinta, desi am recunoscut ca sunt fan al lui Chelsea, nu pot sa spun nimic despre o contracanditata la titlu. Dar as putea spune ca m-am simtit foarte bine cand am vazut-o pe Barcelona invinsa la scorul asta chiar pe Camp Nou. Reporter: Ati anuntat ca ati reusit cele 3 transferuri, cum se simt cei 3 jucatori ? A. Kent: Asa e, am reusit sa ii transfer, am consumat foarte multi bani, insa conducatorii au spus ca nu conteaza pretul cand am nevoie de un jucator. In meciul urmator ii veti vedea pe toti 3 in primul 11. Si dupa voi putea spune daca vor ramane pe viitor in primul 11 sau vor fi rezerve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
![]() |
![]()
S.Stoica: WoW, Manchester City m-a lasat cu gura cascata cand am vazut acest rezultat, unu foarte foarte bun!! Sper sa o tii tot asa si in campionat!
![]() |
#33 |
Member
![]() ![]() |
![]() Ajax 0 - 2 Manchester City (Richards 8', Adebajor 17') "Amsterdam Arena a suspinat dupa aceasta infrangere a lui Ajax. Manchester City a dominat meciul de la un capat la altul, singura ocazie a lui Ajax a fost spre finalul meciului cand dupa o lovitura libere, Petr Cech era invins, insa bara transversala si cea stanga au tinut mingea sa nu intre in poarta. Clichy, Chivu si Petr Cech au fost titulari, toti au lasat o impresie foarte buna si Alexander Kent ii va pastra in primii 11. Lescott, Bridge si Given au ajuns pe banca."
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Time 4 min Difficulty Legendary (both) jucator - jucator eliminat + - accidentare X - ratare penalty |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
C.Daniel : Succes si ne auzim in UCL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
![]() |
![]()
S.Stoica:Felicitari pt rezultat
![]() |
#36 |
Member
![]() ![]() |
![]() Inter 0 - 3 Manchester City (Robinho 18' 51', Tevez 68') "Manchester a facut spectacol total pe San Siro, desi e un amical, inversunarea jucatorilor lui Mourinho s-a vazut in incercarile de a faulta, insa evitate elegant de jucatorii lui Manchester City. Cristian Chivu face un meci exceptional, reuseste deposedari foarte frumoase din postura de ultim aparator, iar Petr Cech e si el intr-o zi mare, a reusit sa apare toate suturile venite din partea atacantilor lui Inter, care au avut cateva sanse chiare bune de a inscrie." Conferinta Reporter: Ati reusit 3 victorii din 3 in meciurile de pregatire, cum va simtiti ? A. Kent: E o reusita imensa din punctul meu de vedere, avem o echipa unita, se vede armonia dintre ei, iar asta nu poate decat sa duca la lucruri bune. Reporter: Mai intentionati sa luati vreun jucator pana la finalul perioadei de transferuri ? A. Kent: Inca nu stiu sigur, dar nu e exclud posibilitatea de a mai cumpara ceva jucatori, insa si daca nu voi mai cumpara, noi avem oricum o echipa foarte buna, care poate face fata oricui. Reporter: Aveti la inceputul sezonului 2 meciuri extrem de grele consecutive. Cu Arsenal si Manchester United. Veti odihni unii jucatori in meciul cu Arsenal pentru a fi apti de joc in meciul cu Manchester United ? A. Kent: Nu stiu exact ce voi face atunci, dar e posibil sa odihnesc 2 fundasi, pentru ca atacul lui Manchester United mi se pare mai puternic decat cel al lui Arsenal, dar numai putin (razand).
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Time 4 min Difficulty Legendary (both) jucator - jucator eliminat + - accidentare X - ratare penalty |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
![]() |
![]()
Foarte frumos
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
![]() |
![]()
Razvan Ionut , antrenor Hertha Berlin:
"Foarte bune performantele lui City.Se justifica sumele investite pana acum.E un club la care se vrea performanta." |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
D.Eduard : Rezultele sunt foarte bune mult succes in continuare
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
![]() |
![]()
S.Stoica: Super rezultatul contra celor de la Inter! Bafta mai departe!
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
|
|