INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 12

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 03-11-2011, 03:13 PM   #21
cezar2412
Member
 
cezar2412's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Alba-Iulia Romania
cezar2412 is on a distinguished road
Default

derrick cred ca win7 e de vina...mi-am bagat win7 sa ma joc battlefield si imi merge la high pe dual core-ul meu 2.6ghz 2gb ram ati hd4350 1gb pe rez 800x600 si fifa imi sacadeaza pe 1024x768 si detalii high...pe xp imi mergea la rez maxima suportata de monitor si detalii high si nu sacada...degeaba s-au laudat ei ca o sa fie fifa optimizat si pt win7 pt ca nu e!!!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
cezar2412 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2011, 03:40 PM   #22
derrick88
Member
 
derrick88's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: resita
derrick88 can only hope to improve
Default

da cred ca ai dreptate.si eu cand aveam windows xp imi mergea fifa 2011 si pe high si pe windows 7 sacadeaza ca naibi.
derrick88 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2011, 08:03 PM   #23
fiffa08
Member
 
Join Date: Jan 2008
fiffa08 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by fiffa08 View Post
am si eu o intreaba imi merge fifa 12 la low pe un procesor intel pentium 4 3.00 ghz ? si mai am 2 gb ram si placa video ati radeon hd 3600 512 mb ddr2...
mda...am instalat fifa si imi intra in ea imi merge bine da cand intru sa joc un meci imi merge urat imi merge sacadat rau .... la low am jucat ... da la training acolo unde joci singur cu kaka cand til da la inceput imi merge perfect si nush dc in meci imi sacadeaza asa rau sa fie de la procesor prea slab :-/
fiffa08 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 02:15 AM   #24
audigy
Member
 
audigy's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
audigy is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by derrick88 View Post
esti tare jocul nici nu cere asa cerinte mari.sunt uni care au calculator mai slab ca al meu si le merge fara probleme pe high, joc crysis 2 cu toate setarile la maxim si imi merge super aici este o problema de optimizare a jocului ca unora le merge bine si altora nu.
Crysis 2 nu este un joc pretentios deci stai flex, daca vrei sa te lauzi cu performantele pc-ului tau, da-mi date din metro 2033 si crysis (prima lansare). Chiar si asa, mi-e greu sa cred ca rulezi tu Crysis 2 cu toate setarile in blana + vsynk, AA, etc la peste 60 fps.

Quote:
Originally Posted by Toteu View Post
Normal ca este o problema a jocului, eu am un hp pavillion dv5 cu 3 gb ram dual core de 2Ghz o placa video nvidia Geforge 9600M GT 1776 Ram si imi sacadeaza nu pot sa joc de nici o culoare...
Poti sa ai tu si laptopu lui peste, niciodata FIFA nu a fost optimizat pentru placi grafice mobile.

Quote:
Originally Posted by derrick88 View Post
uite pana si lui @toteu ii sacadeaza nu doar mie. poate am procesorul putin mai slabut dar in cerintele jocului nu cere atata procesor, pes 2012 imi merge la rezolutie maxima si joc pe high.
Lasa-ma ma cu texte d'astea, lui x si lui y ii merg perfect bla, bla. Detalii, detalii, toti se lauda si abia joaca la peste 31 fps-uri. Ce configuratie ai (procesor, video si ramii) ?

Last edited by audigy; 05-11-2011 at 02:17 AM.
audigy is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2011, 02:25 AM   #25
Artur
Member
 
Join Date: Oct 2011
Artur is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by cezar2412 View Post
derrick cred ca win7 e de vina...mi-am bagat win7 sa ma joc battlefield si imi merge la high pe dual core-ul meu 2.6ghz 2gb ram ati hd4350 1gb pe rez 800x600 si fifa imi sacadeaza pe 1024x768 si detalii high...pe xp imi mergea la rez maxima suportata de monitor si detalii high si nu sacada...degeaba s-au laudat ei ca o sa fie fifa optimizat si pt win7 pt ca nu e!!!
Nu are nici o treaba cu win`ul... Si eu am win 7 pe 32 biti, intel core 2 duo 2,2 ghz, 2 gb ram, ati radeon hd 5450 1 gb... Joc cu absolut totul la maxim si rezolutia monitorului de 1280x1024 si merge perfect...
Artur is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 02:32 PM   #26
audigy
Member
 
audigy's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
audigy is an unknown quantity at this point
Default

O sa apara un patch care rezolva asta, pentru ca voi ... cei care aveti versiuni piratate sa puteti juca online.




Glumeam. Jocul merita fiecare banut, Head to Head si Ultimate Player sunt moduri de joc grozave.
audigy is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 07:28 AM   #27
Danny79
Member
 
Danny79's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iasi
Danny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by s0rrykramyk View Post
de unde banii de joc original pe criza asta merge si cu piratate )
Pai daca merge si asa atunci nu poti juca online.
Iar aici pe forum nu incurajam pirateria.
Danny79 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 03:42 PM   #28
Smoky_84
Member
 
Join Date: Sep 2007
Smoky_84 can only hope to improve
Default

am si eu un procesor core 2 duo e 6300 de 1,87 Ghz si intradevar nu merge jocul sacadeaza dar vreau sa im iau Core2 Quad Q6600 2.4GHz oare merge cu asta?? rog un PM urgent
Smoky_84 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 04:31 PM   #29
derrick88
Member
 
derrick88's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: resita
derrick88 can only hope to improve
Default

cam slabut ce vrei sa-ti iei mai bine mai cauti ceva mai puternic si dai un ban in plus dar sti ca joci ce vrei dupaia.
derrick88 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 04:46 PM   #30
Smoky_84
Member
 
Join Date: Sep 2007
Smoky_84 can only hope to improve
Default

Quote:
Originally Posted by derrick88 View Post
cam slabut ce vrei sa-ti iei mai bine mai cauti ceva mai puternic si dai un ban in plus dar sti ca joci ce vrei dupaia.
bine eu vreau sa mearga fifa 12 totul la maxim cu cu core 2 quad si cu un ati 6770 1 gb gddr5 creazi ca ar merge ?
Smoky_84 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:13 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL