INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 10

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 15-02-2010, 06:29 PM   #1
-marian10-
Member
 
-marian10-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: BUCHARESTI-ROMANIA
-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about
Default Error?

Aoleuu nu mai pot scz pt tropic e cam inutil dar sunt cam nervospt miam luat fi online 2 de pe net si mia luat 18 ore simia dat eroare !!!!!!!Aouleu imi vine sa ma dau cu capu de perti!

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

Pardon pt greseli nu am o tastatura prea buna fi=fifa nervospt=nervos pentru.....simia=si mi-a...... .
-marian10- is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2010, 07:13 PM   #2
uli
Member
 
Join Date: Jan 2010
uli is on a distinguished road
Default

spune exact unde este eroarea?
cand vrei sa intri in joc iti apare error?
in timpul instalarii.....
..................
uli is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2010, 07:34 PM   #3
-marian10-
Member
 
-marian10-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: BUCHARESTI-ROMANIA
-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about
Default

Nu mia dat erroare cand lam instal cred ca e cv prost in cal auzi mai am o problema (am cam multe)de cand miam luat RLPS v.1. 2010 nu mai se incarca cand joc cu Romania la inceput nici in Liga1 nu merge dar acum merge.Nu stiu ce are fac formatiile sau nu si cand dau sa joc ati vazut ca se incarca apoi intri pe stadion.......dar la mine nu mi se incarca tot si ma da afara din joc!!Va rog sa ma ajutati!
-marian10- is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 10:38 AM   #4
uli
Member
 
Join Date: Jan 2010
uli is on a distinguished road
Default

ai instalat net framework?
daca ai instalat atunci sterge fisierul fifa 10 din my documents
uli is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 12:32 PM   #5
-marian10-
Member
 
-marian10-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: BUCHARESTI-ROMANIA
-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about
Default

Lasa ma fifa online!
-marian10- is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 02:15 PM   #6
sergiu93
Member
 
Join Date: Oct 2009
sergiu93 is on a distinguished road
Default

eu unu' tot nu am inteles ce problema ai scrie clar ce nu merge.Din cate am inteles eu ti-ai luat fifa online2 si iti da eroare la fifa2010 ca ai rlsp v1?deci nu-ti mai merge un joc pentru ca ai luat un patch la el si dupa ai luat alt joc si nu-ti mai merge primu'?Frate pe viitor cat de nervos ai fi incearca sa fii mai coerent!

vad ca ai mai postat si tot nu ti-am inteles100% problema,din cate vad eu tu numai poti juca cu liga1 la cariera------>reinstaleaza jocu si sterge si din my documents,vei pierde tot da' asta e!

Last edited by sergiu93; 16-02-2010 at 03:01 PM.
sergiu93 is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 02:41 PM   #7
-marian10-
Member
 
-marian10-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: BUCHARESTI-ROMANIA
-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about
Default

Malasati problema aia da ai dreptate sergiu93 nu prea scriu sa intelega toata lumea va rog sama ajutati cu cealata problema!A si apropo sergiu rlps nare nicio o treaba cu fifa online !!!!!!!
-marian10- is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 06:04 PM   #8
Theo1948
Member
 
Theo1948's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Oltenita
Theo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant future
Send a message via Yahoo to Theo1948
Default

Daca vrei sa te ajute cineva ce-ai zice sa te linistesti si sa scrii clar si explicit ce problema ai.
Theo1948 is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 06:21 PM   #9
-marian10-
Member
 
-marian10-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: BUCHARESTI-ROMANIA
-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about
Angry

Bine dar mam linistit!!In primul rand nu mai scrieti va rog despre fifa online 2.In al doilea rand e ca decand mi-am luat rlps nu imi mai merge sa joc cu Romania voi stiti ca la fiecare meci iti da ori sa faci formatia ori sa mergi direct la meci si inca o chestie cand dai sa incepi meciu se incarca bara aia si apoi intri in meci,dar mie cand joc cu Romania nu mise incarca bara si ma scoate din joc!! P.S. Ati inteles!!

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

Quote:
Originally Posted by sergiu93 View Post
eu unu' tot nu am inteles ce problema ai scrie clar ce nu merge.Din cate am inteles eu ti-ai luat fifa online2 si iti da eroare la fifa2010 ca ai rlsp v1?deci nu-ti mai merge un joc pentru ca ai luat un patch la el si dupa ai luat alt joc si nu-ti mai merge primu'?Frate pe viitor cat de nervos ai fi incearca sa fii mai coerent!

vad ca ai mai postat si tot nu ti-am inteles100% problema,din cate vad eu tu numai poti juca cu liga1 la cariera------>reinstaleaza jocu si sterge si din my documents,vei pierde tot da' asta e!
Tu chiar nu intelegi nimica!
-marian10- is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 06:58 PM   #10
Theo1948
Member
 
Theo1948's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Oltenita
Theo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant futureTheo1948 has a brilliant future
Send a message via Yahoo to Theo1948
Default

Pai ori ai editat ceva la Romania, ori nu ai instalat RLSP corect. Cel mai bine dezinstaleaza FIFA si sterge tot ce ai in folder si in My Documents, apoi instalezi din nou FIFA, instalezi si RLSP(ai grija sa respecti toti pasii) si dupa teoretic ar trebui sa iti mearga.
Theo1948 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:31 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL