INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Fifa Manager > Fifa Manager 12

Reply
 
Thread Tools
Old 30-10-2011, 02:27 PM   #1
Danny79
Member
 
Danny79's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iasi
Danny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to behold
Default Patch-uri Fifa Manager 12

In topicul acesta se vor posta patchurile care sunt facute pentru Fifa Manager 12.

FM Corner a lansat un mega patch si un update la acesta.

Mega Patch 2012
http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=11&categ=289

Update 1 Mega Patch 2012
http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=11&categ=289
Danny79 is offline   Reply With Quote
Old 30-10-2011, 09:23 PM   #2
Razvee
Member
 
Razvee's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bucharest
Razvee is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Danny79 View Post
In topicul acesta se vor posta patchurile care sunt facute pentru Fifa Manager 12.

FM Corner a lansat un mega patch si un update la acesta.

Mega Patch 2012
http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=11&categ=289

Update 1 Mega Patch 2012
http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=11&categ=289
Foarte tare megapatchul asta .. exact ce trebuia Mersi!
Razvee is offline   Reply With Quote
Old 30-10-2011, 09:43 PM   #3
andrei88
Member
 
Join Date: Oct 2011
andrei88 is on a distinguished road
Default

Am si eu o problema legata de acest patch megapatch...l-am instalat dar nu mi arata jucatorii de ex din turcia ...tot aia random ca si la inceput...dar stemele sunt la echipe...mentionez ca nu am instalat updatul...oare sa fie de la el? dar cand intru in editor vad acolo jucatorii de la echipele turcesti...gen zokora etc...dar cand intru in joc...nu mi apare niciun jucator....si asta e valabil la toate campionatele gen ukraina turcia etc...va rog ...care ar fi problema?? c trebuie sa fac ca sa mearga!
andrei88 is offline   Reply With Quote
Old 30-10-2011, 10:42 PM   #4
mikkel
Member
 
mikkel's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Bucuresti
mikkel will become famous soon enoughmikkel will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to mikkel
Default

daca te referi ca nu ti se vad intr-o cariera deja inceputa, sa stii ca nu o sa ii poti vedea vreodata in cariera aia.
toate modificarile facute de orice patch se pot vedea doar dupa ce intri in editor, apesi butonul "write current database to game", apoi incepi o noua cariera. si, foarte important, cand incepi cariera, bifezi "editor database" nu "latest EA database".
incearca asa si vezi daca iti merge. bafta!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
mikkel is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2011, 02:38 AM   #5
cyborgs
Member
 
cyborgs's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Iasi
cyborgs is on a distinguished road
Default

Adevaru ca si eu am aceeasi probleme nu apar embleme la unele tari ca de Exemplu Turcia in editor apar in joc nu apar indiferent ce selectez ca incep de la 0 sau continuui cariera
__________________
By Cyborgs
cyborgs is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2011, 08:17 AM   #6
andrei88
Member
 
Join Date: Oct 2011
andrei88 is on a distinguished road
Default

Da frate asa e ...mc mult....stiam faza cu jocu salvat...ca daca intrii in el nu ai cum sa le vezi ca trb sa incepi o noua cariera...dar faza cu write current etc....uitasem...MC MULT frate !!!!!

---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------

Acum a aparut alta problema....intru in joc si nu mai gasesc tara turcia sa o bifez sa joc acolo...a disparut complet....dar in editor este....deci cum sa dispara Turcia de acolo de unde iti selectezi tarile ....!! ce e de facut ??daca stiti Mentionez ca a mers prima oara si cand am iesit si am intrat iar sa ma uit la echipe cum stau cu bugete etc...sa vad pacolo nu am mai gasit ..tara respectiva

---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 07:36 AM ----------

Am dezinstalat si jocu ..l-am instalat iar...iar patchu si tot asa se intampla..cum e posibil de la ce face asa???
andrei88 is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2011, 10:52 AM   #7
Danny79
Member
 
Danny79's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iasi
Danny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by andrei88 View Post
Da frate asa e ...mc mult....stiam faza cu jocu salvat...ca daca intrii in el nu ai cum sa le vezi ca trb sa incepi o noua cariera...dar faza cu write current etc....uitasem...MC MULT frate !!!!!

---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------

Acum a aparut alta problema....intru in joc si nu mai gasesc tara turcia sa o bifez sa joc acolo...a disparut complet....dar in editor este....deci cum sa dispara Turcia de acolo de unde iti selectezi tarile ....!! ce e de facut ??daca stiti Mentionez ca a mers prima oara si cand am iesit si am intrat iar sa ma uit la echipe cum stau cu bugete etc...sa vad pacolo nu am mai gasit ..tara respectiva

---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 07:36 AM ----------

Am dezinstalat si jocu ..l-am instalat iar...iar patchu si tot asa se intampla..cum e posibil de la ce face asa???
Instaleaza si updateul.
Tu ai instalat fara update iar Mega Patchul are o erroare in fixture ceea ce face ca Turcia sa nu fie vazuta in joc.
Danny79 is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2011, 01:03 PM   #8
andrei88
Member
 
Join Date: Oct 2011
andrei88 is on a distinguished road
Default

aaaa ok....iti multumesc danny pentru ajutor

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

Danny...am reinstalat jocul...apoi am instalat patchul update 1 si apoi mega patch....si tot asa...nu vede turcia! si mentionez ca am instalat si mega patch si update...adica invers....si tot asa nu merge!! ce e de facut plss
andrei88 is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2011, 01:32 PM   #9
Danny79
Member
 
Danny79's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iasi
Danny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to beholdDanny79 is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by andrei88 View Post
aaaa ok....iti multumesc danny pentru ajutor

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

Danny...am reinstalat jocul...apoi am instalat patchul update 1 si apoi mega patch....si tot asa...nu vede turcia! si mentionez ca am instalat si mega patch si update...adica invers....si tot asa nu merge!! ce e de facut plss
Ele trebuiesc instalate asa:

Mega Patch si apoi Update 1 pentru Mega patch.

Daca a mai intstalat cineva acest mega patch poate sa il ajute pe Andrei ca eu nu am intrat in joc cu acest patch inca.
Danny79 is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2011, 03:10 PM   #10
J@mrock
Member
 
J@mrock's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Lugoj
J@mrock will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to J@mrock
Default

Da....am instalat si eu Patch-ul, insa nu am problema pe care o are Andrei dar mie nu imi apar stemele la nici una din campionatele din patch.....am incercat sa le pun manual insa treaba e ca nici nu sunt steme in acest Patch doar chestii din database!!Poate scot ei un fix ceva!!Aveti rabdare ca vin multe patchuri.....numai spatu pe hard sa aveti))Peaceee
J@mrock is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:03 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL