INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > EURO 2008

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 15-04-2008, 02:40 PM   #1
vulturu0707
Member
 
Join Date: Dec 2007
vulturu0707 is an unknown quantity at this point
Default Probleme Euro 2008

nu imi vine sa cred dar am aceleasi probleme ca si la fifa 07....merge destul de agatat pe orice dificultate si pe orice rezolutie....a mai intampinat cineva problema asta? se va scoate un program asemanator celui de la fifa07 care se rezolve problema asta? ms
vulturu0707 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2008, 02:42 PM   #2
liquid
Student wanna' be...
 
liquid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: In the hood
liquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond repute
Default Probleme Euro 2008

Aici postati despre probleme avute cu Euro 2008.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

walk on...
liquid is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2008, 02:47 PM   #3
S3BBY
Member
 
S3BBY's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Braşov
S3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond reputeS3BBY has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to S3BBY
Default

Mie imi iese din joc cand intru la modul Captain your country...
LE:Am rezolvat.Ms,squfifa!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by S3BBY; 15-04-2008 at 07:00 PM.
S3BBY is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2008, 04:20 PM   #4
squfifa
Member
 
squfifa's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Cluj
squfifa is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to squfifa
Default

Quote:
Originally Posted by S3BBY View Post
Mie imi iese din joc cand intru la modul Captain your country...

auzi fa asa : intra in joca dai direct Games Mode si Captain your Country si iti merge 100% nu intra altundeva
squfifa is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2008, 04:35 PM   #5
LegendOfMasters
Member
 
LegendOfMasters's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Romania, Timisoara
LegendOfMasters is an unknown quantity at this point
Default Problema

Am o MARE Problema si nu sunt singurul . Am un ATI Radeon X1900GT (256 mb) cu ultimele drivere, si in meniu ni se misca scadat, DOAR in meniu in joc merge perfect, dar in meniu pana sa fac o echipa imi ia 10 minute, pana imi apare meniul ia 10 sec, cand incerc sa selectezi jucatori, sau echipe orice trebuie sa astept 4-5 sec, nu inteleg de ce, este foarte foarte nasol, e practic imposibil sa joc asa, inca un joc ESUAT din punctul de vedere al compatibilitatii like Fifa 08 care nu mergea pe GF 4 .Astept solutii .
__________________
Fiecare razboi il ducem cu fruntea sus..
Avem 11 eroi.. multi adversari de rapus..
Avem un nume vestit.. rosu-albastru culori..
Avem sange latin.. suntem invingatori!
LegendOfMasters is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2008, 04:51 PM   #6
andrei_fcmbacau
Member
 
andrei_fcmbacau's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: in fata calculatorului
andrei_fcmbacau is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to andrei_fcmbacau
Default

nici mia numi merge Captain your country cand vreau sa joc un meci iese jocul
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
andrei_fcmbacau is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2008, 04:56 PM   #7
tigrutzu15
Member
 
tigrutzu15's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
tigrutzu15 is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by LegendOfMasters View Post
Am o MARE Problema si nu sunt singurul . Am un ATI Radeon X1900GT (256 mb) cu ultimele drivere, si in meniu ni se misca scadat, DOAR in meniu in joc merge perfect, dar in meniu pana sa fac o echipa imi ia 10 minute, pana imi apare meniul ia 10 sec, cand incerc sa selectezi jucatori, sau echipe orice trebuie sa astept 4-5 sec, nu inteleg de ce, este foarte foarte nasol, e practic imposibil sa joc asa, inca un joc ESUAT din punctul de vedere al compatibilitatii like Fifa 08 care nu mergea pe GF 4 .Astept solutii .
e de la .... trebe sa apara un ..... calumea .....

Last edited by liquid; 15-04-2008 at 05:00 PM.
tigrutzu15 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2008, 05:00 PM   #8
liquid
Student wanna' be...
 
liquid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: In the hood
liquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond reputeliquid has a reputation beyond repute
Default

Ai grija ce vorbesti.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

walk on...
liquid is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2008, 05:09 PM   #9
radurapid
Member
 
radurapid's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bucuresti
radurapid is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to radurapid
Default

Quote:
Originally Posted by LegendOfMasters View Post
Am o MARE Problema si nu sunt singurul . Am un ATI Radeon X1900GT (256 mb) cu ultimele drivere, si in meniu ni se misca scadat, DOAR in meniu in joc merge perfect, dar in meniu pana sa fac o echipa imi ia 10 minute, pana imi apare meniul ia 10 sec, cand incerc sa selectezi jucatori, sau echipe orice trebuie sa astept 4-5 sec, nu inteleg de ce, este foarte foarte nasol, e practic imposibil sa joc asa, inca un joc ESUAT din punctul de vedere al compatibilitatii like Fifa 08 care nu mergea pe GF 4 .Astept solutii .
Posibil sa fie de la placa video, nu sunt sigur. Eu n-am probleme. Am o Nvidia 7300 GT. Ma rog, poate sa fie si de la versiunea "piratata"
radurapid is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2008, 06:08 PM   #10
mns
Administrator
 
mns's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: München
mns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by LegendOfMasters View Post
Am o MARE Problema si nu sunt singurul . Am un ATI Radeon X1900GT (256 mb) cu ultimele drivere, si in meniu ni se misca scadat, DOAR in meniu in joc merge perfect, dar in meniu pana sa fac o echipa imi ia 10 minute, pana imi apare meniul ia 10 sec, cand incerc sa selectezi jucatori, sau echipe orice trebuie sa astept 4-5 sec, nu inteleg de ce, este foarte foarte nasol, e practic imposibil sa joc asa, inca un joc ESUAT din punctul de vedere al compatibilitatii like Fifa 08 care nu mergea pe GF 4 .Astept solutii .
Chestia asta se īntāmplă și la Fifa 08 pe Windows Vista. Cred că jocul e prost optimizat, toată lumea vad că pațește asta și īmi vine greu să cred că e de la "versiunea din Caraibe" a jocului.
__________________
The end?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
mns is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:24 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site © 2010, Greentempo SRL