INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 11

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 01-10-2010, 12:14 AM   #11
stefan
Guest
 
Default

Dupa cum a zis si mns e de la hard-disk. Eventual verifica si cablul IDE/SATA daca nu e gaurit sau daca sta bine in mufa ca am avut si eu acelasi ecran albastru cu acelasi cod ieri si asta a fost problema, un cablu SATA care nu statea bine in mufa.
  Reply With Quote
Old 01-10-2010, 12:49 AM   #12
mnmL23
Member
 
Join Date: Sep 2010
mnmL23 is on a distinguished road
Default

asta e de la hard disk iti spun eu sigur ca ma ocup cu asemea chestii ori ai niste erurari pe el ori e zgariat cd ul din hard am mai intalnit si la alte persoane asemea probleme deci shimbal si ai sa vezi ca nu o sa mai ai aceasta problema nu ai treaba cu video sau ce ti se mai spune bafta
mnmL23 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 01:20 AM   #13
drsoso
Member
 
drsoso's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Deva, RoMaNiA
drsoso is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to drsoso
Default

eu am alta problema, merge super jocul, la detalii la rezolutie dar la fifaconfig.exe la ingame keybord pauza, imi apar butoanele alea colorate de gamepad dar casute unde sa pun tastatura nu, la toti vad ca apar casute in stanga mie nu-mi apare nimic X( acum imi vine sa sparg ceva prin casa, help
drsoso is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 10:32 AM   #14
corvinul1921
Member
 
Join Date: Oct 2010
corvinul1921 is on a distinguished road
Default

frate eu zic ca de la placa video ai problema asta. Am patit si eu cu vechiul PC si chiar daca imi formatam PC-ul tot asa imi aparea la jocurile mai puternice. Sper sa iti rezolvi problema cu PC-ul. Numai bine
corvinul1921 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 12:17 PM   #15
drsoso
Member
 
drsoso's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Deva, RoMaNiA
drsoso is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to drsoso
Default

Vorbesti prostii, daca jocul merge perfect la rezolutie mare si la detalii pe High, cum sa nu imi apara de la placa video casutele de la tastatura! Jocul merge boboc. Dar am descoperit buba. Pe comp de acasa am un 9600 gt de 512 sau nush 9xxx gt de care dar e de 512, am win xp pe el, merge jocul brici dar nu apar casutele. Am un laptop care nu e cu placa nvidia, placa intel gma x3100 integrata de 386 pe win 7 si vista, am instalat pe laptop jocul, imi apar casutele, problema este WINDOWSUL pentru cei ce se mai confrunta cu asta. Am pornit si jocul si pot sa zic ca merge binisor pe laptop cu detaliile la minim si rez 800x600 ), ma asteptam sa dea eroare, sa nici nu intre, dar am fost surprins placut, ma pot juca in arena mode pe laptop ).

DACA NU APAR CASUTELE pentru tastatura BAGATI WINDOWS 7!
drsoso is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 01:59 PM   #16
stoik
Member
 
Join Date: Oct 2010
stoik is on a distinguished road
Default

salut!
va merge sa trageti/pasati/schimbati jucatorul cand tineti apasat stanga+sus(diagonala stanga sus)?
in toate celelalte axe merge sa trag/pasez/etc dar in directia mentionata sub nicio forma.
any clues?
stoik is offline Reply With Quote
stoik is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 03:09 PM   #17
Sylver Cheetah 53
Banned
 
Join Date: May 2009
Location: Milky Way
Sylver Cheetah 53 is on a distinguished road
Send a message via ICQ to Sylver Cheetah 53 Send a message via AIM to Sylver Cheetah 53 Send a message via MSN to Sylver Cheetah 53 Send a message via Yahoo to Sylver Cheetah 53 Send a message via Skype™ to Sylver Cheetah 53
Default

Pentru EmoHuhn: Poate fi de la memorii. Încearcă să inversezi ramii între ei (dacă ai mai mult de o plăcuţă). Mai poate fi de la hard sau viruşi. Încearcă o reinstalare a Windows-ului.
Placa video pe care o ai nu e suportată de FIFA 11 (scrie în fişierul "Read me").
Sylver Cheetah 53 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 03:28 PM   #18
Skat™
Banned
 
Join Date: Oct 2009
Location: Iaşi
Skat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these parts
Default

Am cautat fisierul atapi.sys si am gasit 3 astfel de fisiere, nici unul nu era corupt! Acum as copia versiunea originala dar problema e ca nu am un Cd cu Windows! Ar merge sa mi-l dea cineva din Pc-ul lui si sa îl pun la mine?

Cablurile despre care vorbiti sunt în interiorul unitatii,nu? Daca daca am sa încerc sa deschid unitatea sa vad daca nu stau bine! Nu prea ma pricep de asta am întrebat de cabluri!
Skat™ is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 03:54 PM   #19
mns
Administrator
 
mns's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: München
mns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond repute
Default

Unde sunt cele 3 fisiere si ce Windows ai?
__________________
The end?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
mns is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 04:12 PM   #20
Skat™
Banned
 
Join Date: Oct 2009
Location: Iaşi
Skat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these partsSkat™ is infamous around these parts
Default

Acestea sunt cele 3 fisiere! Am windows XP!

Skat™ is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:50 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site © 2010, Greentempo SRL