INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 10

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 20-07-2010, 02:08 PM   #301
sdc
Member
 
sdc's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Focsani
sdc is a splendid one to beholdsdc is a splendid one to beholdsdc is a splendid one to beholdsdc is a splendid one to beholdsdc is a splendid one to beholdsdc is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by dacibios View Post
salutare,
am si eu o problema!!!
am windows 7 si ma scoate afara din joc destul de des.
Oare care ar fi problema?????
Multumesc!!!
problema e ca ai multe patch-uri instalate la gramada si nu sunt compatibile unele cu altele,windows 7 doar sesizeaza asta si te scoate afara din joc,parca mesajul era:windows has stoping working...ceva de genul asta nu?
sdc is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2010, 12:36 PM   #302
AlexGh
Member
 
Join Date: Aug 2010
AlexGh can only hope to improve
Default posibilitate

am o intrebare,cred ca sa mai pus pe alte topicuri dar exista vreun patch sa pot schimba ghetele juktorilor?sau vreo posibilitate ,ms mult!
AlexGh is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2010, 12:41 PM   #303
Vlad.95.Xavi
Member
 
Join Date: Jun 2010
Vlad.95.Xavi is on a distinguished road
Default

Huhn,cand vezi ca aproape te faulteza te intorci repede cu jucatoru ca sa te atinga numai un pic.Nu stiu daca ai mai vazut,dar simulari in FIFA 10 sunt faulturile in care jucatorul cade ca o popica ca la 2002
Vlad.95.Xavi is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2010, 12:44 PM   #304
AlexGh
Member
 
Join Date: Aug 2010
AlexGh can only hope to improve
Default inca

mai am o intrebare,cum fac la practice arena sa ma antrenez pe toate stadioanele?
AlexGh is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2010, 07:49 PM   #305
bogggdan
Member
 
Join Date: Oct 2010
bogggdan is on a distinguished road
Default

Salut
Am o problema la conexiunea hamachi probabil prin direct ip , nu pot juca fifa cu cineva decat foarte rar , ambii avem ip.urile rotabile ... stie cineva care ar fi cauza ?
bogggdan is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 08:19 PM   #306
Taquito
Member
 
Taquito's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Taquito is on a distinguished road
Default

combinaţii taste: http://banglagamer.com/forums/showth...e-(Keyboard)**
Taquito is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2011, 03:27 PM   #307
Leu din banie
Member
 
Leu din banie's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Tara lui Nea Marin
Leu din banie is on a distinguished road
Default

Am si eu o problema. Am vazut ca a aparut patch-ul Classic Patch 2010, care se gaseste la download pe soccergaming.com. Am o problema cu acest patch, o problema mai rar intalnita. Nu stiu sa il instalez.
Am facut ce scrie in instructiunile de mai jos:
- Open the rar and the folder "Classic Patch Fifa10"
- Unrar all files in FIFA 10 directory (usually C:\Programmi\EA Sports\FIFA 10)
- Run Regen_CP10.bat sitauted in "C:\Programmi\EA Sports\FIFA 10"
- Click on CP10.exe to start playing FIFA 10 with the Classic Patch.

Dar dupa ce am dat Regen_CP10.bat si am copiat tot folderul in FIFA, cand il deschid imi spune "CP10.exe has encountered a problem and needs to close"

Daca are cineva acest patch si a stiut sa-l instaleze cum trebuie imi poate spune si mie pas cu pas cum se face, caci asa sunt eu mai greu de cap.
Leu din banie is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2011, 05:24 PM   #308
XeLeRoN
Member
 
Join Date: Feb 2011
XeLeRoN has a little shameless behaviour in the past
Default

e mai misto decat 11
XeLeRoN is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:39 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL