INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 10

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 06-11-2010, 06:45 PM   #81
alexdinamoinvinge
Banned
 
Join Date: Mar 2010
alexdinamoinvinge is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to alexdinamoinvinge
Default

no pai nimeni nu are solutie
???
alexdinamoinvinge is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2010, 06:12 PM   #82
Carlos10
Member
 
Join Date: Oct 2010
Carlos10 is on a distinguished road
Default

am o problema imi mere bn patchu dar nu pot sa joc pe teren numai cu simulari cum fac chestia asta
Carlos10 is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2010, 07:53 PM   #83
alexdinamoinvinge
Banned
 
Join Date: Mar 2010
alexdinamoinvinge is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to alexdinamoinvinge
Default

asta ii buna numa pe teren nu poti sa joci bun atunci joaca pe beton
alexdinamoinvinge is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2010, 07:57 PM   #84
Georgica
Member
 
Georgica's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Slatina
Georgica is on a distinguished road
Default

Tocmai am instalat patchul 'CEP 2010' am facut toti pasii dar cand intru toate campionatele noi scrie 1653434344notfound si nu apare nici o stema nici un echipamente stie cineva cum se poate rezolva problema. Mersi Anticipat
Georgica is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2011, 08:00 AM   #85
Carlos10
Member
 
Join Date: Oct 2010
Carlos10 is on a distinguished road
Default

ofer 2 euro cuiva care mi-l instaleaza si sa nu aibe probleme gen numele echiopei sa apara 1356366435 not found contact confuz_prohlds va rog frumos sau cineva sa ma ajute ( il instalez totul dar numele echipelor nu merge si nici nu pot sa joc meciurile doar prin simulare)
Carlos10 is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2011, 08:45 AM   #86
alexdinamoinvinge
Banned
 
Join Date: Mar 2010
alexdinamoinvinge is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to alexdinamoinvinge
Default

doar asa de intrebare ce windows ai ?
ca mie de exemplu decand am windows 7 nu imi mai merge un patch calumea si sunt nevoit sa folosesc console
alexdinamoinvinge is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2011, 09:04 AM   #87
Carlos10
Member
 
Join Date: Oct 2010
Carlos10 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by sdc View Post
acum depinde cum se va putea instala,sper ca nu cu Creation Master cum scrie pe acolo,poate nu am inteles eu bine,sper ca se va instala direct in fifa 10 fara alte cai ocolitoare si dureri de cap
wista
Carlos10 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 08:18 AM   #88
Carlos10
Member
 
Join Date: Oct 2010
Carlos10 is on a distinguished road
Default

Am revenit cu o alta problema la acest cep nu pot sa joc meciuriloe pe teren imi da o eroare si mi se inchide fifa doar sa le simulez ce sa fac ?
Carlos10 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:03 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL