INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 10

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 08-11-2009, 05:49 PM   #21
manu74
Banned
 
Join Date: Dec 2008
manu74 is an unknown quantity at this point
Default

Ptr un FIFA 10 - SUPER - pas 1 : instaleaza FIFA 10 ; pas 2 :instaleaza RLSP 10 vol 1+fete si minifete ; pas 3 :STANKAN CROWD PATCH si SKY PATCH ( fifamania.it ) si patch-ul cu un super gazon - GRASS-3 D PATCH ( fifa.in.ua )
manu74 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 08:47 AM   #22
andrey19
Member
 
andrey19's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
andrey19 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by manu74 View Post
O Modalitate de a introduce in FIFA10 mai multe patch-uri in joc cu ajutorul CREATION MASTER 10 :1- Install the patch into a directory of your choice (of course not in fifa folder).
2-In CM use the option select all and point to the folder where you installed the pacth. (If CM says "Fat not found" copy your fifa.fat file from your game into the "data" directory" that should be inside the folder where you installed the patch. Then use regenerate fat in CM.
3-Create the cmp and import it into your game.

This procedure works for most of leagues patches (I have installed lots of leagues in my fifa09 using this method)

---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------

cine cunoaste engleza poate traduce...
Eu vreau sa introduc in joc argentina primera division dar nu ma prea pricep sa folosesc cm 10.Am facut cum ai descris tu pana acolo unde spune ca fifa.fat not found si nu l-am gasit.Imi poti explica mai detaliat cum e procedura si daca le pot avea in joc si argentina si rlsp 10 deodata?Mersi anticipat!

---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------

Apropo am mai gasit un patch care se numeste Onik'srulz scoreboards si e de pe fifakorea.net contine mai multe scoreboarduri foarte faine gen italia,spania,ucl...
andrey19 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 06:06 PM   #23
manu74
Banned
 
Join Date: Dec 2008
manu74 is an unknown quantity at this point
Default

cine cunoaste engleza poate traduce...(deoarece cele amintite le-am copiat de pe soccergaming)...eu nu am incercat sa introduc patch-ul cu Argentina,astept sa apara si cele din Ucraina,Bulgaria,Croatia,Serbia,Israel.La Argentina va aparea si liga a-2-a curand....insa atunci cand apare fifa not.found trebuie sa selectezi folderu unde a-i instalat PATCH-ul, cred...
manu74 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 08:32 PM   #24
adyy
Member
 
Join Date: Jan 2009
adyy is on a distinguished road
Default

S-au facut patchuri cu stadioane???In special pe mine ma intereseaza cele din Bundesliga...
adyy is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2009, 02:58 PM   #25
manu74
Banned
 
Join Date: Dec 2008
manu74 is an unknown quantity at this point
Default

http://fifa-world-edition.blogspot.com - SUPER TARE stadioane din Italia si Brazilia in format CMP
manu74 is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2009, 04:01 PM   #26
Rekef
Member
 
Join Date: Nov 2009
Rekef is on a distinguished road
Default

ms de sfat
Rekef is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 07:25 PM   #27
vladutzu28
Member
 
Join Date: May 2008
vladutzu28 is an unknown quantity at this point
Default

nu se poate edita cu ceva program ca din primul an la manager mode sa poti juca in champions league sau europa league? va rog astept raspuns
vladutzu28 is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 10:05 PM   #28
R.Podeanu
Member
 
R.Podeanu's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Ployesti
R.Podeanu will become famous soon enoughR.Podeanu will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by vladutzu28 View Post
nu se poate edita cu ceva program ca din primul an la manager mode sa poti juca in champions league sau europa league? va rog astept raspuns
nu vad care ar fi rostul sa joci in UCL sau Europa League fara sa muncesti putin
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
R.Podeanu is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 09:47 PM   #29
vladutzu28
Member
 
Join Date: May 2008
vladutzu28 is an unknown quantity at this point
Default

chiar nu stie nimeni daca se poate face ca din primul sezon sa joci in cupele europene?
vladutzu28 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 12:24 PM   #30
Mimo
Banned
 
Mimo's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Mimo is on a distinguished road
Default

nu,poti face asa sa joci din primul sezon intr-o cupa europeana doar in The Season,iti apare o optiune dupa ce ai ales echipa daca vrei sa participi vreundeva,in acel mod esti doar antenor nu manager.Nu poti Trebuie sa te "chinuiesti" sa castigi campionatul
Mimo is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:13 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL