![]() |
![]() |
#1 |
La tăți ni-i greu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
In acest topic va puteti inscrie in academie pe ce va pricepeti voi sa editati (exceptie facand echipamentele, pentru ele existand un topic separat).
Model de inscriere: Nick: - Cunostinte PS: - Editari: - Notă: ~PS=Photoshop ~Editari: Bannere, Adboards, Grafica TV, fețe (exceptie facand minifetele. Toți putem decupa poze). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Nick: 6cai
Cunostinte PS: PS CS5 Editari: Adboards EDIT: As vrea daca se poate niste template-uri pentru fifa 12/fifa 11 pentru ca de cand cu fifa next gen nu am mai fost la curent cu acestea.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. TRAIM IN ROMANIA SI STEFAN NE OCUPA TOT TIMPUL... Last edited by 6cai; 04-02-2012 at 11:52 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Nick: POLI.2011
Cunostinte PS: Nu am, dar stiu sa modific sunetele la cea mai buna calitate. Editari: Chant-uri FIFA 12 (Din Romania, divizia A si B, iar din strainatate la echipele mari daca este nevoie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
![]() |
![]()
Imi cer scuze ca postez aici , nu sunt nou dar nici activ prin zona asta insa cum as putea sa il gasesc pe Danny_79 cel care facea stadioane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
|
|