INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > EURO 2008

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 16-04-2008, 10:57 PM   #21
andrei_fcmbacau
Member
 
andrei_fcmbacau's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: in fata calculatorului
andrei_fcmbacau is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to andrei_fcmbacau
Default

editezi simplu numele in Adrian Mutu
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
andrei_fcmbacau is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2008, 11:19 PM   #22
Agy23
Member
 
Agy23's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Constanta , Romania
Agy23 is on a distinguished road
Default

pot schimba camera cand execut penalty? sa vad jucatorul din spate ca la fifa , nu dintr`o parte.
__________________
Zeci de mii de suporteri vin in Ghencea sa va vada,
Dupa marile victorii scoateti toata lumea-n strada.
Rosu si albastru ale noastre dragi culori,
Faceti cinste unui neam, faceti cinste unei tari.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Agy23 is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2008, 11:32 PM   #23
BoSs_JoKeR
Banned
 
Join Date: Oct 2007
BoSs_JoKeR is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BoSs_JoKeR View Post
intru in joc , fac schimbari...ce fac eu pe acolo , si cand dau sa inceapa meciul , se incarca 2-3 maimutoi daia...si imi iesie din joc si`mi da eroare...am incercat sa dezinstalez si sa instalez iar , dar imi da eroare cand incerc sa dezinstalez , cine stie cum pot rezolva porblema ? ? ?

stie cineva cum rezolv aceasta problema ? plz
BoSs_JoKeR is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 12:47 AM   #24
andrei_fcmbacau
Member
 
andrei_fcmbacau's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: in fata calculatorului
andrei_fcmbacau is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to andrei_fcmbacau
Default

Agy23 camera nu o poti schimba insa poti inscrie simplu apasand usor D si sageata sus drepta in acealsi timp imediat dupa ce apesi D
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
andrei_fcmbacau is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 07:09 AM   #25
kl@udiu
Member
 
kl@udiu's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sudul nenorocit
kl@udiu will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to kl@udiu
Default

cu camera au dat-o in bara,iar cand dai in timpul meciului la penalty jucatorii aia sunt la jumatatea terenului mie imi merge perfect
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Original by Kl@udiu
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
kl@udiu is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 10:08 AM   #26
alex_r
Member
 
Join Date: Dec 2007
alex_r is an unknown quantity at this point
Default

nu stiu daca este neaparat un bug, sau pur si simplu s-a intamplat, dar inainte de un meci jucat cu Romania (patriotismul si-a spus cuvantul), am intrat sa fac schimbari si toti jucatorii (in afara de cei titulari) aveau alocat postul de "LCB" indiferent daca erau portari, mijlocas, atacanti, Bornescu, Cocis, Mazilu toti aveau "LCB"...Stiu, ca sa nu fim umiliti la EURO 2008 de Italia, Olanda sau Franta va trebui sa stam toti in poarta, dar nu cred ca vom duce un lot complet format din fundasi

imi pare rau ca nu am facut ss, dar daca o sa mi se mai intample acelasi lucru, voi face
alex_r is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 11:11 AM   #27
bagavondul
Member
 
Join Date: Apr 2008
bagavondul is on a distinguished road
Default Am O Problema

AM instalat euro 2008 si nu prea are cum sa fie problema de windows deoarece inainte sa instalez euro am reinstalat si windowsul.
Merg la optiunea UEFA EURO 2008->new Tournament aleg echipa dar cand ma intraba daca vreau sa imi selectez eu eschipa sau sa o las pe acea care e selectata indiferent care optiune o aleg cand dau mai departe imi iese din joc si imi da DONT SEND
VA ROG S AAM AJUTATI pls AS VREA SI EU SA MA JOC DA NU POT DIN CAUZA ERORII
MULTUMESC ANTICIPAT
bagavondul is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 05:34 PM   #28
LegendOfMasters
Member
 
LegendOfMasters's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Romania, Timisoara
LegendOfMasters is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by LegendOfMasters View Post
Am o MARE Problema si nu sunt singurul . Am un ATI Radeon X1900GT (256 mb) cu ultimele drivere, si in meniu ni se misca scadat, DOAR in meniu in joc merge perfect, dar in meniu pana sa fac o echipa imi ia 10 minute, pana imi apare meniul ia 10 sec, cand incerc sa selectezi jucatori, sau echipe orice trebuie sa astept 4-5 sec, nu inteleg de ce, este foarte foarte nasol, e practic imposibil sa joc asa, inca un joc ESUAT din punctul de vedere al compatibilitatii like Fifa 08 care nu mergea pe GF 4 .Astept solutii .
Scuzati intarzierea, nu am avut timp varianta Vitality este proasta, am luat RELOADED si este buna .
__________________
Fiecare razboi il ducem cu fruntea sus..
Avem 11 eroi.. multi adversari de rapus..
Avem un nume vestit.. rosu-albastru culori..
Avem sange latin.. suntem invingatori!
LegendOfMasters is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 06:34 PM   #29
G-Cute
Member
 
G-Cute's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: A Safe Place In A Unsafe World
G-Cute is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to G-Cute
Default

Quote:
Originally Posted by LegendOfMasters View Post
Scuzati intarzierea, nu am avut timp varianta Vitality este proasta, am luat RELOADED si este buna .
Mie nu imi merge nici una frate...

Dau sa instalez si se blocheaza mereu instalarea!
Ce fac in cazu' asta?
Am luat ambele versiuni vitality cat si reloaded si la fel...
Se instaleaza direct x
Iar dupa sa zicem ca spatiu total pt instalare e cam asa lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll mie mi se blocheaza mereu la cam atata llllll
Nu stiu de la ce poate fi chiar nu imi explic...e cineva capabil sa ma ajute?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


Keep it Real!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by G-Cute; 17-04-2008 at 06:38 PM.
G-Cute is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 06:41 PM   #30
andrei_fcmbacau
Member
 
andrei_fcmbacau's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: in fata calculatorului
andrei_fcmbacau is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to andrei_fcmbacau
Default

cu varianta Vitality nu sa salvat decat 3 meciuri iar eu jucasem peste 60,cand editez jucatorii se blocheaza meniul 1-2 secunde,la multyplayer nu pot juca cu Portugalia acuma instalez varianta Reloaed sper ca acuma nu mai face figuri
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
andrei_fcmbacau is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:29 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL