INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 13

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 09-10-2012, 12:29 PM   #1
POLI.2011
Super Moderator
 
POLI.2011's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Orasul ALB-VIOLET
POLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to behold
Send a message via MSN to POLI.2011 Send a message via Yahoo to POLI.2011 Send a message via Skype™ to POLI.2011
Exclamation Tutoriale rezolvare probleme FIFA 13

TUTORIAL SETARE BUTOANE

Pasul 1:
-Intrati la Customise Fifa>>Settings>>Controls>>Controller.

Pasul 2:
-La Control Device selectati Keyboard Only.
Poza: http://imageshack.us/a/img9/7016/25880997.jpg

Pasul 3:
-Selectati sus la Preset ,,Alternate''. Poza: http://imageshack.us/a/img231/3768/51958279.jpg
-Daca vreti sa aveti butoanele ca si la FIFA 08 faceti dupa poza asta: http://imageshack.us/a/img62/3219/50597317.jpg
Uneori cand editati si apasati butonul care il vreti voi si nu se schimba incercati dinou pana reusiti sa puneti butonul. (aici este un bug al jocului)

Pasul 4:
-Sagetile pentru directie sunt deja setate daca ati facut ca si la PASUL 3.
Poza: http://imageshack.us/a/img89/772/80419350n.jpg

Pasul 5:
-Apasati esc si salvati setarile butoanelor iar dupa incepeti sa rupeti tastatura

Enjoy!


----------------------------------------------

TUTORIAL SETARE REZOLUTIE
ATENTIE! Jocul trebuie sa fie oprit cand faceti aceasta operatiune!


Pasul 1:
-Intrati unde ati instalat jocul: Game>>fifasetup

Pasul 2:
-Porniti fifaconfig.exe

Pasul 3:
-Apare o fereastra si apasati Game Settings

Pasul 4:
-Faceti setarile pe care le doriti iar dupa apasati Ok. Dupa ce ati terminat puteti sa porniti jocul.


----------------------------------------------

REZOLVARE PENTRU JOC OPRIT
-Cei care au probleme cu crashdump sa instaleze ultimul driver video si jocul va functiona. Testat pe mai multe calculatoare cu aceasi problema.
-Daca jocul se opreste dupa ce dati PLAY GAME instalati ultimul driver video.
-Daca jocul nu porneste instalati ultimul driver video + direct x.


----------------------------------------------

Cine are probleme cu E0001 sa instaleze ultimul driver video si jocul va functiona:

NVIDIA :http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk

ATI: http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx
POLI.2011 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2012, 03:50 PM   #2
bugy12
Member
 
Join Date: Jan 2010
bugy12 is on a distinguished road
Default

ce pot face sa scap de lag?
am nvidia 8500 gt 512mb 2 gb ram si procesor dual core 3.02 ghz
bugy12 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2012, 04:25 PM   #3
POLI.2011
Super Moderator
 
POLI.2011's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Orasul ALB-VIOLET
POLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to behold
Send a message via MSN to POLI.2011 Send a message via Yahoo to POLI.2011 Send a message via Skype™ to POLI.2011
Default

Quote:
Originally Posted by bugy12 View Post
ce pot face sa scap de lag?
am nvidia 8500 gt 512mb 2 gb ram si procesor dual core 3.02 ghz
Instaleaza ultimul driver video iar dupa intra la fifaconfig si bifeaza acolo lock to 60fps.
POLI.2011 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2012, 04:47 PM   #4
iojicu
Banned
 
Join Date: Aug 2012
iojicu is on a distinguished road
Default

care poate sami spune si mie dc nu imi merge fifa 13...lam instalat dau pe crack imi apare ecranu negru si dupaia imi iese din joc...
iojicu is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2012, 07:15 PM   #5
bugy12
Member
 
Join Date: Jan 2010
bugy12 is on a distinguished road
Default

am incercat si tot am lag
trebuie sa fac vreo setare in nvidia control panel?
bugy12 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2012, 07:27 PM   #6
Mestelistu
Banned
 
Join Date: Apr 2012
Mestelistu is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by iojicu View Post
care poate sami spune si mie dc nu imi merge fifa 13...lam instalat dau pe crack imi apare ecranu negru si dupaia imi iese din joc...
Da-mi id-ul tau de mess prin privat . Te rezolv eu.
Mestelistu is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 11:14 AM   #7
Razvee
Member
 
Razvee's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bucharest
Razvee is on a distinguished road
Default Artefacte GTX560 TI in Fifa 12/13

Salutari!

Am o problema care a aparut prima oara la FIFA 12 si din pacate nu am scapat nici la FIFA 13. In timpul meciurilor imi apar artefacte pe ecran (incep cu puncte negre pe gazon si continua cu sageti gri care apar din senin pe ecran - de la un punct incolo e greu sa mai distingi mingea si sa continui meciul). Acelasi lucru l-am patit la inca 2 jocuri: BattleField 3 si FIFA 12.
Mentionez ca am o placa nVidia GTX 560 TI cu driverele la zi. Exista un motiv anume pentru care am parte de asemenea "spectacol" nedorit? A mai patit cineva fenomenul asta (eventual cineva cu acelasi tip de placa video)?
Razvee is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 11:47 AM   #8
AlexFifa
Member
 
AlexFifa's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
AlexFifa is on a distinguished road
Default

Salutare

Am avut si eu probleme ca voi cu lagul , defapt la mine era lag + viteza jocului foarte marita si chiar imi venea sa vand jocul dar am zis ca poate scoate ceva , am asteptat si nimic , dupa am zis sa schimb windowsul ca 7-le mie nu prea imi place unele chestii la el ... Si acum cateva zile , eu stiam ca pe xp nu merge jocul , dar am zis i-a ma sa incerc sa il instalez , surpriza jocul ruleaza fara probleme , numai e lagul ala extrem de mare viteza jocului este redusa , pot sa spun ca ruleaza in 70-85 fps fara probleme , inainte nu stiu daca aveam mai mult de 30 fps , ori au scos ei un patch ori e de la windowsul ala care m-a facut sa si injur din cauza lui la un campionat ...

Va sugerez sa va bagati un XP sau poate era problema ca era pe 64 de bit , deci cine stie daca a scos vreun update ceva sa imi zica

Multumesc
AlexFifa is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 12:22 PM   #9
POLI.2011
Super Moderator
 
POLI.2011's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Orasul ALB-VIOLET
POLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to behold
Send a message via MSN to POLI.2011 Send a message via Yahoo to POLI.2011 Send a message via Skype™ to POLI.2011
Default

Quote:
Originally Posted by Razvee View Post
Salutari!

Am o problema care a aparut prima oara la FIFA 12 si din pacate nu am scapat nici la FIFA 13. In timpul meciurilor imi apar artefacte pe ecran (incep cu puncte negre pe gazon si continua cu sageti gri care apar din senin pe ecran - de la un punct incolo e greu sa mai distingi mingea si sa continui meciul). Acelasi lucru l-am patit la inca 2 jocuri: BattleField 3 si FIFA 12.
Mentionez ca am o placa nVidia GTX 560 TI cu driverele la zi. Exista un motiv anume pentru care am parte de asemenea "spectacol" nedorit? A mai patit cineva fenomenul asta (eventual cineva cu acelasi tip de placa video)?
Salut, totusi incearca sa instalezi dinou ultimul driver video ce aparut acum 1 luna de aici : http://www.geforce.com/drivers
Sa pui exact versiunea de windows pe care o folosesti (32bit sau x64bit)


Quote:
Originally Posted by AlexFifa View Post
Salutare

Am avut si eu probleme ca voi cu lagul , defapt la mine era lag + viteza jocului foarte marita si chiar imi venea sa vand jocul dar am zis ca poate scoate ceva , am asteptat si nimic , dupa am zis sa schimb windowsul ca 7-le mie nu prea imi place unele chestii la el ... Si acum cateva zile , eu stiam ca pe xp nu merge jocul , dar am zis i-a ma sa incerc sa il instalez , surpriza jocul ruleaza fara probleme , numai e lagul ala extrem de mare viteza jocului este redusa , pot sa spun ca ruleaza in 70-85 fps fara probleme , inainte nu stiu daca aveam mai mult de 30 fps , ori au scos ei un patch ori e de la windowsul ala care m-a facut sa si injur din cauza lui la un campionat ...

Va sugerez sa va bagati un XP sau poate era problema ca era pe 64 de bit , deci cine stie daca a scos vreun update ceva sa imi zica

Multumesc
Intra in fifaconfig.exe si seteaza acolo lock to 60fps, jocul va merge mai bine.
POLI.2011 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 07:24 PM   #10
DeaD
Member
 
Join Date: Jan 2008
DeaD is on a distinguished road
Default

salut .
Si eu am o problema care am intampinat-o la fifa 12 si nu am scapat de ea nici la fifa13 .
Problema este ca nu merge sa alerg de pe gamepad,padul din dreapta sus nu functioneaza in fifa,am incercat si cu alt pad dar pur si simplu nu functioneaza,si cred ca nici cel de pe partea dreapta din partea de jos nu functioneaza,la ambele gamepaduri . In pes merge deci nu poate fii de la gamepad,trebuie sa fie ceva de la fifa ....am crezut ca atunci cand va aparea fifa13 va disparea si problema dar se pare ca nu ...

A mai patit careva ? Ma inebuneste ca nu pot juca fifa ...

Totul s-a intamplat asa dintr-o data....a mers si dupa aceea dintr-o data nu a mai mers .

Last edited by DeaD; 10-10-2012 at 07:29 PM.
DeaD is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
erori fifa 13, probleme fifa 13

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:24 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL