INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > FIFA 09

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 02-10-2008, 06:27 PM   #11
xeon
Member
 
xeon's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
xeon is on a distinguished road
Exclamation mda...

deci....face cineva patch-ul asta?
la 07 a fost extrem de util !
__________________
IAR joc FIFA? :s


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
xeon is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 07:08 PM   #12
ovidiu19
Member
 
Join Date: Sep 2008
ovidiu19 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ovidiu19
Default

da e cam penibil ca am comp tare placa video 8800 GTS si penibil sa sacadeze in meniu sper sa faca patchu ala...careva
ovidiu19 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 10:36 PM   #13
blas09
Member
 
Join Date: Sep 2008
blas09 is on a distinguished road
Default

am si eu o intrebare ... pt care sunt cerintele mai mari pt pes2009 sau fifa 09 ?
blas09 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 10:55 PM   #14
coszmin007
Banned
 
Join Date: Sep 2007
coszmin007 is an unknown quantity at this point
Default

pes 2009 cere sistem mai slab decat fifa cu toate ca pes e superior fifei. nu imi dau seama . cei de la EA SPORTS sunt niste amatori in toata regula nu reusesc sa faca un joc fifa optimizat care sa nu sacadeze la mingii lungi si centrari,nu mai vorbesc de terenul foarte intunecat . speram la un config ini care sa remedieze treaba cu sacadatu!
coszmin007 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 02:19 AM   #15
audigy
Member
 
audigy's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
audigy is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by coszmin007 View Post
pes 2009 cere sistem mai slab decat fifa cu toate ca pes e superior fifei. nu imi dau seama . cei de la EA SPORTS sunt niste amatori in toata regula nu reusesc sa faca un joc fifa optimizat care sa nu sacadeze la mingii lungi si centrari,nu mai vorbesc de terenul foarte intunecat . speram la un config ini care sa remedieze treaba cu sacadatu!
te inseli, PES cere cerinte mai mari
audigy is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 02:29 AM   #16
Iulian_G
Member
 
Iulian_G's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iasi
Iulian_G is on a distinguished road
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by coszmin007 View Post
NU VA SACADEAZA DE LA PLACILE VIDEO , E PROST OPTIMIZAT JOCUL ! pur si simplu nu se pupa cu unele placi video si sunt sacadari . mie imi sacada si fifa 06 si 07 si 08 pana am bagat config.ini ala si a facut jocu sa ruleze lin fara sacadari. ar trebui sa ia lectii de la KONAMI cei de la EA SPORTS. PES 2009 demo imi merge cu totu pe maxim si rezolutie mare fara sacadare iar fifa 2009 sacadeaza in draci.
vorbesti prostii ... si cei care zic cai prost optimizat jocul aveti voi placi proaste sau memorie slaba ... jocul mia mers perfect si 07, 08 si 09 cu o placa video mai slaba sa zic ... 6100 ... dar nu jucam cu rezolutia maxima, in rest era cam la maxim ...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

... ne naştem, trăim şi murim ...
Iulian_G is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 06:38 AM   #17
ovidiu19
Member
 
Join Date: Sep 2008
ovidiu19 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ovidiu19
Default

Quote:
Originally Posted by Iulian_G View Post
vorbesti prostii ... si cei care zic cai prost optimizat jocul aveti voi placi proaste sau memorie slaba ... jocul mia mers perfect si 07, 08 si 09 cu o placa video mai slaba sa zic ... 6100 ... dar nu jucam cu rezolutia maxima, in rest era cam la maxim ...
atunci gaseste o explicatie cum e posibil sa sacadeze in meniu si putin in joc daca pun rezolutie maxima sacadeaza la centrari si cam in careuri undes mai multi playeri si am AMD athlon 3800+ dual core 4 g ram si placa vide 8800 GTS 640 DDR3 care e cauza?
ovidiu19 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 11:14 AM   #18
coszmin007
Banned
 
Join Date: Sep 2007
coszmin007 is an unknown quantity at this point
Default

Iulian_G , vorbesti tampenii fratioare ,habar nu ai nimic, daca tie ti se pare normal un joc de rangul lui fifa sa sacadeze pe un proc la 3800 cu 4 giga de ram si cu o placa video geforce 8600 inseamna ca esti chinez total ,nu ai nici o treaba cu IT-ul.sunt jocuri mult superioare acestui fifa care in afara de gazon si playeri mai bine facuti nu are nimic fata de fifa 08. fii mai atent cand critici pe cineva . la engine-ul care il are fifa 09 cu procesor la 2 giga, 1 giga ram si cu o placa de 128 mb ar trebui sa mearga ceas.
coszmin007 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 11:15 AM   #19
coszmin007
Banned
 
Join Date: Sep 2007
coszmin007 is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by audigy View Post
te inseli, PES cere cerinte mai mari

mie imi merge PES 2009 DEMO cu 1024 si totu pe high ceas ! fifa 2009 nu merge nimic,sacadeaza la maxim ! noapte buna!
coszmin007 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 12:58 PM   #20
xeon
Member
 
xeon's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
xeon is on a distinguished road
Unhappy ajutoooor ~

rog un admin sa faca acest fisier "*.ini" deoarece jocul este excelent, dar datorita setarilor din acel fisier nu ma pot bucura de el. please reply....este cu siguranta ceva util tuturor.
__________________
IAR joc FIFA? :s


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
xeon is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:49 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL