INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > FIFA 09

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 01-10-2008, 11:06 AM   #1
coszmin007
Banned
 
Join Date: Sep 2007
coszmin007 is an unknown quantity at this point
Default Probleme framerate fifa 09

poate so incumeta cineva si anu asta sa faca un cfg_pc_h.ini care sa mai optimizeze jocu , sa mai aduca ceva performante . cheers!
coszmin007 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 11:18 PM   #2
xeon
Member
 
xeon's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
xeon is on a distinguished road
Smile foarte buna propunerea

da...ai dreptate...
eu am un pc destul de performant si imi merge in reluare jocul...
daca ar putea cineva sa faca un patch asemanator cu cel ce a fost la FIFA 07, ar fi extrem, extrem de util.

AMD Dual-Core 5000+
2GB DDRAM
GeForce 8800 GT
__________________
IAR joc FIFA? :s


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
xeon is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 11:39 PM   #3
coszmin007
Banned
 
Join Date: Sep 2007
coszmin007 is an unknown quantity at this point
Default asa e

fifa a fost mereu cel mai prost joc la capitolul optimizare, mereu am avut probleme ,am incercat in seara asta demoul de la PES 2009 si merge ceas cu high si cu rezolutie destul de mare , iar fifa sacadaeaza pe medium zici ca e pork. trebuie sa existe niste solutii sa mai salveze din frameuri sa nu mai sacadeze la centrarile lungi si la fazele de actiune in viteza.
coszmin007 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 11:53 PM   #4
stelistul92
Member
 
stelistul92's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
stelistul92 will become famous soon enough
Default

am si eu un pic asa de sacadare si am cerintele pentru HIGH
__________________
Un penalty 500, O eliminare 1000, Un meci castigat 3000, Un campionat castigat 5000. Pentru spectacol exista =>>STEAUA<<=.Pentru restul exista Master-Card!!!
stelistul92 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 08:11 AM   #5
haSSen
Member
 
haSSen's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
haSSen is on a distinguished road
Default

Si eu am :

2 Gb RAM
GeForce FX 5500
Dual CPU 3.60

... si imi merge sacadat are careva vreo solutie ?
haSSen is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 09:02 AM   #6
kl@udiu
Member
 
kl@udiu's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sudul nenorocit
kl@udiu will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to kl@udiu
Default

Placa ta video este slaba...ia-ti una cu ddr3 512 mb si shader 4,0 min
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Original by Kl@udiu
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
kl@udiu is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 09:23 AM   #7
Ionutz83
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Oradea
Ionutz83 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Ionutz83
Default

Quote:
Originally Posted by kl@udiu View Post
Placa ta video este slaba...ia-ti una cu ddr3 512 mb si shader 4,0 min
Pixel Shader 4.0 minim?
LOL, nici nu a aparut inca placi cu suport Pixel Shader 5.0 si tu-i recomanzi minim Pixel Shader 4.0.
Un Geforce 7600 GT pe AGP cu suport Pixel Shader 3.0 e foarte ok in cazul in care mai gaseste SH, ca noua nu prea sunt sanse.
Eu mi-am luat anul trecut placa asta de nou, cu 330 RON, acuma sigur se gaseste mult mai ieftin, si nu am probleme cu ea.
Ionutz83 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 09:45 AM   #8
Rapid(FZR)
Member
 
Rapid(FZR)'s Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Rapid(FZR) is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by kl@udiu View Post
Placa ta video este slaba...ia-ti una cu ddr3 512 mb si shader 4,0 min
fiecare isi cumpara de cat ii permite portofelul fie al lui fie al parintilor placa dasta de care zici tu este probabil printre cele mai performante din lume
__________________
BADABING BADABANG BADABOOM
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Rapid(FZR) is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 10:39 AM   #9
kl@udiu
Member
 
kl@udiu's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sudul nenorocit
kl@udiu will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to kl@udiu
Default

Am zis din asta ca sa nu mai aiba probleme peste cati-va ani cu ea,insa daca vrea sa si-o schimbe peste 1-2 ani,sa-si de care ati zis voi.Am zis doar,sa-si ia cum isi permite el.
Insa eu am dat comanda de un His Ati radeon hd2600xt gddr3 pe Agp 512 mb cu pixel shader 4,0 sa n-am probleme...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Original by Kl@udiu
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
kl@udiu is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 01:26 PM   #10
coszmin007
Banned
 
Join Date: Sep 2007
coszmin007 is an unknown quantity at this point
Default

NU VA SACADEAZA DE LA PLACILE VIDEO , E PROST OPTIMIZAT JOCUL ! pur si simplu nu se pupa cu unele placi video si sunt sacadari . mie imi sacada si fifa 06 si 07 si 08 pana am bagat config.ini ala si a facut jocu sa ruleze lin fara sacadari. ar trebui sa ia lectii de la KONAMI cei de la EA SPORTS. PES 2009 demo imi merge cu totu pe maxim si rezolutie mare fara sacadare iar fifa 2009 sacadeaza in draci.
coszmin007 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:04 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL