INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Discutii generale > Sectiunea IT

Reply
 
Thread Tools
Old 02-01-2007, 06:43 PM   #11
sisu_stelistul
Member
 
sisu_stelistul's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bucuresti
sisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to sisu_stelistul
Default

Apropo de placi video, ce imi recomandat de la http://www.fortesys.ro/produse.php?cat=0&scat=8 pana in 4 milioane.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
sisu_stelistul is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2007, 02:02 PM   #12
yahoo
김정일
 
yahoo's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: North Korea
yahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to behold
Send a message via MSN to yahoo Send a message via Yahoo to yahoo
Default

AGP sau PCI-E? Neaparat de acolo?
AGP asa ceva: http://www.itdirect.ro/produs.php?368:661
PCI-E: http://www.itdirect.ro/produs.php?363:662
Daca vrei neaparat de acolo atunci AGP: PLACA VIDEO AGP 256MB 128BIT GF 7600GS DVI
PCI-E: PLACA VIDEO PCIE 256MB 128BIT GF 7600GS DVI
Desi sincer daca strangi 5 milioane poti sa-ti iei ceva mai bun!
yahoo is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2007, 11:21 PM   #13
JohnnyUSA
Tata' LOR
 
JohnnyUSA's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Pitesti
JohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to behold
Default

-yo-veve, daca este in garantie, du-te cu ea s-o schimbe.
__________________
VINDE !! PLEACA !! MORI !!


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
JohnnyUSA is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 02:16 AM   #14
yahoo
김정일
 
yahoo's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: North Korea
yahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to beholdyahoo is a splendid one to behold
Send a message via MSN to yahoo Send a message via Yahoo to yahoo
Default

Ce temperatura iti afiseaza in optiunile advanced nVidia? Daca nu ia Everest si vezi acolo. Daca e peste 40-50 in idle nu e prea bine. Cand joci creste pe undeva pe la 70-80. Desi la mine in idle sta la 38 si in Full Load la 48-50 maxim!
yahoo is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 12:36 PM   #15
-yo-veve
Member
 
Join Date: Dec 2005
-yo-veve is on a distinguished road
Default

am fost si am rezolvat-o,adica nu avea ventilator era ars si cicaa ce ai facut,ai tras de ea???Cica din vina mea a fost,oricum fie,mi-o pus alt ventilator fara sa-mi ia bani,a fost de treaba la faza asta,chit ca eu nu am tras in nici un caz de ventilatorul ala si eu cred ca nu a mers niciodata ventilatorul ala,deci de un 1 an de zile placa mea a mers fara ventilator,bine ca nu s-a ars ca nu mi-o schimba,cel putin asa mi-a zis desi nu prea pare logic dar fie ca si el pana la urma a zis ca probabil a sarit de acolo si trebuie sa fi facut un zgomot ceva bubuitura sau o flama ceva ,de parca eu stau sa ma uit in calc dupa flame sau sa ascult bubuituri prin el cand mie toata ziua imi bubuie basu sub birou si daca as vrea sa aud n-as reusii!!!ORICUM acum e bine ca nu mai face artefacte su eu SPER sa nu fii ramas cu SECHELE,e posibili???
-yo-veve is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 12:54 PM   #16
-Dany-
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Location: niăr za compiuter
-Dany- will become famous soon enough
Send a message via ICQ to -Dany- Send a message via AIM to -Dany- Send a message via Yahoo to -Dany- Send a message via Skype™ to -Dany-
Default

nu cred ca a ramas cu sechele..doar poate cand o fi "bubuit" sa atinga ceva..nu cred dar orice e posibil..
-Dany- is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 11:46 PM   #17
JohnnyUSA
Tata' LOR
 
JohnnyUSA's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Pitesti
JohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to beholdJohnnyUSA is a splendid one to behold
Default

Tot ce se poate sa fie afectat procesorul grafic datorita supraincalzirii, oricum asta o vei observa in timp, daca acele artefacte reapar sau pur si simplu placa refuza sa mai functioneze.
__________________
VINDE !! PLEACA !! MORI !!


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
JohnnyUSA is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2007, 08:27 PM   #18
sisu_stelistul
Member
 
sisu_stelistul's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bucuresti
sisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to beholdsisu_stelistul is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to sisu_stelistul
Default

PLACA VIDEO PCIE 512MB 128BIT RADEON X1600PRO, ce parere aveti despre aceasta placa video, sau este mai buna PLACA VIDEO PCIE 256MB 128BIT GF 7600GS DVI ?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
sisu_stelistul is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2009, 05:19 PM   #19
Radu Claudiu
Member
 
Join Date: Dec 2008
Radu Claudiu is on a distinguished road
Default

Sall....mi-am luat o placa video Nvidia GeForce 6200 de 256 si imi face probleme serioase. Dupa ce ii instalez driverul mi se blocheaza calc,chiar si dupa ce il restartez. Am incercat mai multe tipuri de drivere si tot asa.Help please daca stie careva dc
Radu Claudiu is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:52 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL