INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > FIFA 09

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 04-10-2008, 12:23 PM   #31
ovidiu19
Member
 
Join Date: Sep 2008
ovidiu19 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ovidiu19
Default

sper sa apara o data in wekendu asta .....ca sacadeaza ca dracu ...in meniu si la transferuri si ma calca pe nervi
ovidiu19 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 01:54 PM   #32
Bogdan_RBF
Member
 
Bogdan_RBF's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Bistrita
Bogdan_RBF will become famous soon enough
Default

poate asta va ajuta ... e de la fifa08,de la monkey dragon
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Bogdan_RBF is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 02:24 PM   #33
ovidiu19
Member
 
Join Date: Sep 2008
ovidiu19 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ovidiu19
Default

Quote:
Originally Posted by Bogdan_RBF View Post
poate asta va ajuta ... e de la fifa08,de la monkey dragon
pai se potriveste fifa 08 cu fifa 09 fisierele??
ovidiu19 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 03:10 PM   #34
razvann
Member
 
razvann's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Targoviste
razvann is on a distinguished road
Default

L-am bagat p-ala de la fifa 08, a mai imbunatatit ceva dar tot mai merge nasol. Asta common de la Monkey dragon unde il copiez, tot in data/cmn?
razvann is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 03:30 PM   #35
Bobolinho
Member
 
Join Date: Nov 2007
Bobolinho is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Bobolinho
Default

Tot acolo
Edit: L-am bagat pe ala de la fifa08 da doar umpic se face diferenta .astept un patch calumea
Bobolinho is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 11:08 PM   #36
Bogdan_RBF
Member
 
Bogdan_RBF's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Bistrita
Bogdan_RBF will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by ovidiu19 View Post
pai se potriveste fifa 08 cu fifa 09 fisierele??
eu nu am zis ca se potriveste sau altceva...ziceam ca poate incercati si vedeti,dapoi voi vreti akuma totul pe tava...eeh...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Bogdan_RBF is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 12:25 PM   #37
Paxter
Member
 
Join Date: Oct 2008
Paxter is on a distinguished road
Default

chiar e nevoie de patch-ul asta, eu am un laptop cu 4 GB de RAM , 2 placi video 8700 GT si procesor core 2 duo si se misca intr`un hal de imi vine sa dau cu el pe geam...

de exemplu, in meniu, duc mouse-ul peste un buton, apas enter si de`abia peste aproximativ 10 secunde este luata comanda, asta daca o ia.

in joc este pur si simplu "nejucabil". nu este posibil asa ceva, imi merge crysis pe detalii maxime la perfectie si imi face figuri jocul asta care nici macar nu are cine stie ce grafica!!
Paxter is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 12:32 PM   #38
razvann
Member
 
razvann's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Targoviste
razvann is on a distinguished road
Default

L-am bagat p-ala ini pe high de la fifa 08 si am jucat cam vreo 3 ore si parca s-a miscat cum trebuie, oricum se vede clar o imbuntatatire. Dar cred ca daca ar aparea si un ini pe high pt fifa 09 ar merge perfect. Oricum se misca bine acum si nu ma deranjeaza.
razvann is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 01:27 PM   #39
stephen
I Don't Believe a Word
 
stephen's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Bucuresti/Constanta
stephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond reputestephen has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by Paxter View Post
chiar e nevoie de patch-ul asta, eu am un laptop cu 4 GB de RAM , 2 placi video 8700 GT si procesor core 2 duo si se misca intr`un hal de imi vine sa dau cu el pe geam...

de exemplu, in meniu, duc mouse-ul peste un buton, apas enter si de`abia peste aproximativ 10 secunde este luata comanda, asta daca o ia.

in joc este pur si simplu "nejucabil". nu este posibil asa ceva, imi merge crysis pe detalii maxime la perfectie si imi face figuri jocul asta care nici macar nu are cine stie ce grafica!!
Problema e ca ai laptop, si Fifa nu se pupa cu laptopurile.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
stephen is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 02:02 PM   #40
coszmin007
Banned
 
Join Date: Sep 2007
coszmin007 is an unknown quantity at this point
Default

speram sa apara mai repede un patch, se misca groaznic are sacadarile alea de iti rupe ochii la mingii lungi,centrari si cand faci o faza in viteza.
coszmin007 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:17 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL