INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Jocuri mai vechi din seria Fifa > FIFA 07

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 28-09-2006, 12:23 AM   #1
mns
Administrator
 
mns's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: München
mns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond repute
Default

In cazul in care aveti un sistem bun si aveti probleme cu framerate-ul jocului, puteti sa downloadati acest patch facut de Sirius:

http://www.fifaromania.net/index.php?zona=...erate-optimizer

http://www.fifaromania.net/index.php?zona=...erate-optimizer
__________________
The end?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
mns is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2006, 01:36 AM   #2
Chelsea23
Member
 
Join Date: Dec 2005
Chelsea23 is on a distinguished road
Default

Eu am urmatorul sistem:1200 procesor, ram 512sdr, placa video gf4, poate sa imi spuna Sirius daca pot incerca acest patch, nu de alta dar sa joc si eu la high?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Chelsea23 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2006, 03:17 AM   #3
mns
Administrator
 
mns's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: München
mns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond repute
Default

Nu, e chiar atat de greu de inteles ca patchul merge daca ai un sistem foarte bun si jocul merge prost. Nu-ti face jocul sa mearga mai bine pe un sistem slab sub cerinte. Scrie clar chestia asta pe site.

Patch-ul doar repara un bug, asta e tot.
__________________
The end?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
mns is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2006, 08:20 AM   #4
Chifteluta
Member
 
Join Date: Apr 2005
Chifteluta is on a distinguished road
Default

Afecteaza jocul pe direct IP instalarea patchului?
__________________
Diferenta intre un joc original si un joc piratat este ca diferenta intre o fata si o papusa gonflabila.
Chifteluta is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2006, 10:01 AM   #5
adittza89
Member
 
Join Date: Sep 2006
adittza89 is on a distinguished road
Default

mersi mie imi foloseste patchu..cu detaliile la high nu facea probleme in timpul jocului..da la reluari si filmuletze mergea framat....acuma nu mai face probleme
adittza89 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2006, 12:14 PM   #6
mns
Administrator
 
mns's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: München
mns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally posted by Chifteluta@Sep 28 2006, 08:20 AM
Afecteaza jocul pe direct IP instalarea patchului?
[snapback]93660[/snapback]
Nu

Si exact, in mare pentru asta e. Sa nu mai mearga sacadat la cinematicsuri.
__________________
The end?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
mns is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2006, 12:38 PM   #7
SSORIN
Member
 
SSORIN's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Pitesti
SSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud of
Default

Am luat si eu patchul si am rezolvat problema. Bravo sirius !
__________________
Un cerc de prieteni nu ti-l faci cu compasul
SSORIN is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2006, 01:23 PM   #8
i0nutz83
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Targoviste
i0nutz83 is on a distinguished road
Send a message via AIM to i0nutz83 Send a message via Yahoo to i0nutz83
Default

Am un amd sempron 2400, ati radeon 9200 SE 128 Mb, 256 RAM.
In singleplayer jocul merge perfect, high details si 1280 rez. Probleme apar in multiplayer, direct IP. Sacadeaza usor, enervant totusi. Am schimbat rezolutia pana la inclusiv 640, am pus detaliile pe low, aceeasi problema. Am net prin fibra optica, conexiune destul de buna zic eu, daca ne gandim ca 06 jucam pe net cu detaliile la maxim.

Sa instalez patch-ul?
__________________
O iubire ros-albastra...
i0nutz83 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2006, 01:40 PM   #9
mns
Administrator
 
mns's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: München
mns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond repute
Default

Nu, nu afecteaza multyplayerul.
__________________
The end?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
mns is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2006, 09:27 PM   #10
zazu
Member
 
Join Date: Sep 2006
zazu is on a distinguished road
Default

baietzii am si eu o problema..am bagat fifa 2007...si cu toate la maxim merge perfect...insa knd (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) imi apar filmuletele..cu golul si celelalte...se mijca oribil..in reluare...am luat si patchlu...de la voi..sh la reluari nu se mai fragmenteza ..insa la gool si la celelalte da..(...ce aj putea sa fac..poate nu l`am instalat bine patchu..ajutati`ma si pe mine..va rog.....bafta ..ms anticipat
zazu is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:36 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site © 2010, Greentempo SRL