INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > FIFA 09

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 11-09-2008, 11:51 AM   #31
georgel_mgm
Member
 
Join Date: Jul 2008
georgel_mgm is on a distinguished road
Default

Pentru cei care nu vad jucatorii incercati asa ! Dezinstalati toate driverele de la placa video dati restart ! Instalati asta http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en
Apoi dati restart din nou ! Apoi downloadati driverele pentru placa voastra ! Pentru Nvidia aici http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us pentru ATI aici http://filehippo.com/download_ati_catalyst_xp/ sau aici http://ati.amd.com/support/driver.html ! Instalati dati restart si sper sa va mearga ! La mine si inca 2-3 insi asa a mers !

PS:Trebuie sa aveti cel putin pixel shader 2.0 la placa video ca sa va mearga
georgel_mgm is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 11:55 AM   #32
dJuBaIeRu#
Member
 
Join Date: Apr 2008
dJuBaIeRu# is an unknown quantity at this point
Default

OK....Deci sa incep:
Am si eu o problema la fifa09(demo) imi merge foarte sacadat desi am o placa video nvidia 5500 1 GB rami 2.8 GHz si am pus Low la grafica fara iarba 3D.MS
Astept rasp.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
dJuBaIeRu# is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 11:58 AM   #33
RQ7
Member
 
RQ7's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sebes
RQ7 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to RQ7
Default

Quote:
Originally Posted by mns View Post
Faci upgrade la driverele video si de sunet.
uite
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 4000+ 2.11 GHZ
1GB RAM
Nvidia GeForce 7300 SE/7200 GS 512MB

Deci cred ca ar trebui sa mearga dar mi se restarteaza cand incepe filmul acela, cum am spus.
Si am o intrebare Ce este Pixel Shader 2.0 ??
RQ7 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 12:03 PM   #34
vulturu0707
Member
 
Join Date: Dec 2007
vulturu0707 is an unknown quantity at this point
Default

am o problema cu gamepadul meu...defapt cred ca fifa09demo are o problema cu el deoarece in euro2008 si fifa 08 merge perfect. deci am un thrustmasters dual trigger force gamepad, iar cand intru la controale sa setez butoanele la trough ball, trigger run, slidling tackle si standing tackle nu pot sa setez nici un buton...ramane empty deci nu pot sa dau pasa in adancime sau sa atac adversarii daca joc cu gamepadul..a mai dat careva de problema asta?
vulturu0707 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 12:04 PM   #35
nicothebest13
Member
 
nicothebest13's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
nicothebest13 is on a distinguished road
Default

am si eu o problema, cand vrea sa intru in joc imi da aceasta eroare: The application has failed to start because dirtysock.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.
nicothebest13 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 12:38 PM   #36
blue-lion16
Member
 
Join Date: Apr 2008
blue-lion16 is an unknown quantity at this point
Default

Deci am si eu o probleme...Priviti cum se vede la mine http://img185.imageshack.us/my.php?i...9936746rd5.jpg Nush ce are...Placa video este GeForce 7300 SE...Nu cred ca ar fi de la ea...

P.s. Daca nu se vede foarte bine , va spun eu ce se intampla..Jucatorii stau cu bratele ridicate orizontal...

Last edited by blue-lion16; 11-09-2008 at 12:51 PM.
blue-lion16 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 12:40 PM   #37
harciogul
Member
 
harciogul's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
harciogul is on a distinguished road
Default

eu am placa video GeForce FX 5500 256 mb; 512 ram;procesor de 1.8 GHZ si imi merge putin sacadat ar trebui schimbat procesorul?
harciogul is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 12:43 PM   #38
Rooney314
Member
 
Join Date: Sep 2008
Rooney314 is on a distinguished road
Default

sal...sunt nou pe aici..am si eu o problema imi merge fifa 09 demo sacadat chiar dak e dat pe low...uitati imaginea
uitati si aici componentele pc-ului meu

Sper sa ma ajutati
Rooney314 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 12:57 PM   #39
blue-lion16
Member
 
Join Date: Apr 2008
blue-lion16 is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by blue-lion16 View Post
Deci am si eu o probleme...Priviti cum se vede la mine http://img185.imageshack.us/my.php?i...9936746rd5.jpg Nush ce are...Placa video este GeForce 7300 SE...Nu cred ca ar fi de la ea...

P.s. Daca nu se vede foarte bine , va spun eu ce se intampla..Jucatorii stau cu bratele ridicate orizontal...
Care crede ca ma poate ajuta s3rgyu_adriano_13 ...Intrati , va dau si poza mai mare sa vedeti ce se intampla...
blue-lion16 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 12:58 PM   #40
alexrac
Banned
 
alexrac's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
alexrac is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by vulturu0707 View Post
am o problema cu gamepadul meu...defapt cred ca fifa09demo are o problema cu el deoarece in euro2008 si fifa 08 merge perfect. deci am un thrustmasters dual trigger force gamepad, iar cand intru la controale sa setez butoanele la trough ball, trigger run, slidling tackle si standing tackle nu pot sa setez nici un buton...ramane empty deci nu pot sa dau pasa in adancime sau sa atac adversarii daca joc cu gamepadul..a mai dat careva de problema asta?
intra udne ai instalat joku si vezi ca e fisieru Readme...citeste ca scrie akl ce gampeduri suporta
alexrac is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:25 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL