INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Fifa Manager > Fifa Manager 10

Reply
 
Thread Tools
Old 21-07-2011, 04:59 PM   #681
snowe
Member
 
Join Date: Oct 2010
snowe is on a distinguished road
Default Problema Editor

Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia (sunt incepator pe forumul acesta) . Am si eu o "mica mare" problema . Am luat FM 10 si patch.ul de la voi ! Dar as dori sa editez niste jucatori si alta cale nu stiu decat prin EdManager10 (Editotul de Baze) . Intru in el (in ciuda faptului ca astept 4-5 minute sa se deschida) fac setarile fara probleme si cand dau sa scriu in baza dau click imi apare o fereastra fugitiva si apoi daca mai vreau sa dau pe editor (oriunde in cadrul lui) imi da un beep gen eroare si trebuie sa il inchid fortat din Task Manager !
Va rog ajutati-ma ! Nu stiu ce are , ca ala Fifa Manager 11 merge perfect editoru de baze dar alta e cand joc cu echipele din tara mea :"> ( nu sunt patriot dar asa e frumos ) wtw ).

Va multumesc mult !

P.S. : AM INCERCAT SA RULEZ FISIERUL CA ADMINISTRATOR DAR TOT DEGEABA ! EXISTA VREO ALTERNATIVA?

Last edited by Astristul; 08-08-2011 at 10:09 AM.
snowe is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2011, 05:38 PM   #682
Dergos
Member
 
Join Date: Apr 2010
Dergos is on a distinguished road
Default

trebuie sa instalezi update 5 ,dupa aceea va mergea
Dergos is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2011, 05:41 PM   #683
snowe
Member
 
Join Date: Oct 2010
snowe is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Dergos View Post
trebuie sa instalezi update 5 ,dupa aceea va mergea
si daca nu te superi ai putea sa.mi zici de unde il pot lua ? Dupa site.ul oficial nu ma incumet ca de... ca tot romanu sti la ce ma refer sper
snowe is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2011, 05:51 PM   #684
Dergos
Member
 
Join Date: Apr 2010
Dergos is on a distinguished road
Default

poti sa iei updatul de unde vrei
Dergos is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2011, 06:38 PM   #685
snowe
Member
 
Join Date: Oct 2010
snowe is on a distinguished road
Default

Problema...dupa ce am luat updat.ul imi da o eroare si imi zice ca am deja ultima versiune ! :-s Alta solutie ?

Update : Am dezinstalat jocu si l.am reinstalat ! Am instalat RLSP.ul iar cand sa dau Update 5 imi zice ca exista deja in joc ! Dar cand sa intru in data de baze la fel face !

Last edited by Astristul; 08-08-2011 at 10:10 AM.
snowe is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2011, 01:26 PM   #686
skrtel
Member
 
Join Date: Feb 2011
skrtel is on a distinguished road
Default o problema

Am o problema scade foarte mult energia la jucatorii mei si cand zic foarte mult ma refer ca scade si sub 10 !
Vi se intampla si voua?
Fac schimbari in fiecare meci...
skrtel is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 11:53 PM   #687
snowe
Member
 
Join Date: Oct 2010
snowe is on a distinguished road
Default

Dute la antrenament si schimba exercitiile actuale cu cele pentru rezistenta ! Si vezi daca mai iti scade ...sau dai intensitatea meciului..lasa.i mai chillout )))
snowe is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2011, 06:38 AM   #688
mr.dark04
Member
 
mr.dark04's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Iasi
mr.dark04 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mr.dark04
Default

degeaba iei updateuri de pe siteuri oficiale daca nu ai jocu original , nu te ajuta cu nimic si no sati mearga, stiu problema cu editorul 10 nu se deschide dupa ce instalezi RLSP si eu am avut problema asta, si nam gasit solutia
mr.dark04 is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2011, 02:48 PM   #689
Dinamo_Edge
Member
 
Dinamo_Edge's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bistritza-Nasaud
Dinamo_Edge is an unknown quantity at this point
Default

Am instalat RLSP pentru FIfa 10 Manager si am ceva probleme:
-nume false pentru antrenorii din Romania
-nume false pentru toti jucatorii din Liga a II-a
-lipseste liga a III-a, dar si a IV-a
Ma poate ajuta cineva?
__________________
FORZA DINAMO[/COLOR]
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Dinamo_Edge is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2011, 11:57 PM   #690
rayven_fbf
Member
 
Join Date: Sep 2006
rayven_fbf is on a distinguished road
Default

Salutare, in primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Mi-am creat un club si vreau sa ii adaug cateva banner(facute de mine) la stadion. Le-am facut si .tga, .bmp si .png si le-am salvat in folderul my document\fifa manager 10\graphics\3d match\banner dar nimic. Am tot cautat pe diferite site-uri dar nu am gasit nimic. Unde ar trebuii sa le pun sau cum ar trebuii fac sa imi apara in meciurile 3D?
rayven_fbf is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
fifa manager 2010 fotbal

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:46 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL