INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Fifa Manager > Fifa Manager 08

Reply
 
Thread Tools
Old 05-11-2007, 03:30 PM   #1
Kahn
Member
 
Kahn's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Braila
Kahn will become famous soon enough
Exclamation Probleme FIFA Manager 08

Postati-va problemele legate de acest joc in acest thread!

De ce cand dau sa joc in prima etapa, imi da eroarea cu "don't send"?

Last edited by Astristul; 29-11-2010 at 12:47 PM.
Kahn is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 03:36 PM   #2
styLe30
Member
 
styLe30's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Frankfurt , Germany
styLe30 has a little shameless behaviour in the past
Send a message via MSN to styLe30 Send a message via Yahoo to styLe30
Default

dann ist etwas nicht richtig. installier das spiel neu.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


my goals & tricks :
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
styLe30 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 05:24 PM   #3
cristiano_ronaldo
Member
 
cristiano_ronaldo's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bucharest
cristiano_ronaldo is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to cristiano_ronaldo
Default

Quote:
Originally Posted by Kahn View Post
Dc knd dau sa jok prima etapa imi da eroare cu send sau dont send
Umbla prin setraile Windows-ului si debifeaza optiunea....Nu e de la joc..stai linistit..
__________________
Cum trec dintii prin maslina, asa trec eu de fundasi la FIFA!!!!

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
cristiano_ronaldo is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007, 03:24 PM   #4
Kahn
Member
 
Kahn's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Braila
Kahn will become famous soon enough
Default

Kre optiune si unde dau?
Kahn is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 07:16 PM   #5
raul_15
Member
 
raul_15's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
raul_15 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to raul_15
Default error

Cand deschid fifa manager imi apare mesaju asta:
FIFA Mnager 08 requires al least 640MB of free swap space. Please free the required space and re-run the game.
Am cam 10 GB liberi inca. Unde trebuie sa mai liberez spatiu?
__________________
O imagine din semnatura nu poate avea mai mult de 400*120 pixeli.
raul_15 is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 07:23 PM   #6
Urmelinho
Nick vechi: iarca_romica
 
Urmelinho's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Iași
Urmelinho will become famous soon enough
Default

Dai la start ---> control panel------>system------->advanced ---> performance (dai settings la prima ) -----> advanced si la ultima jos la virtual memory dai change. Acolo iti vor aparea initial size si maximum size . Nu am timp sa-ti explic, dar iti spun cum am eu selectata :1024 la prima si tot asa si la a 2-a. Daca merge bine, daca nu imi zici si-ti explic si de ce e asa. este gasit pe forum. puteai folosi functia search
__________________
Daca ți cumperi ceva pe siteul
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Urmelinho is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2007, 05:12 PM   #7
Mast3r
Member
 
Join Date: Sep 2007
Mast3r is on a distinguished road
Default

mi-e imi da eroare jocu cand trec de pe dada 4 pe 5 imi da eroare...................
stie cineva acre poate fi eroarea si dc?
Mast3r is offline   Reply With Quote
Old 19-11-2007, 10:29 PM   #8
Juve
Member
 
Join Date: Nov 2007
Juve is on a distinguished road
Question ...

dc imi cere original cd/dvd cand vreau sa intru in joc?imi trebe cumva crack?
Juve is offline   Reply With Quote
Old 19-11-2007, 10:41 PM   #9
Urmelinho
Nick vechi: iarca_romica
 
Urmelinho's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Iași
Urmelinho will become famous soon enough
Default

nu. merge fara crack daca ai jocul original
__________________
Daca ți cumperi ceva pe siteul
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Urmelinho is offline   Reply With Quote
Old 20-11-2007, 02:43 PM   #10
Juve
Member
 
Join Date: Nov 2007
Juve is on a distinguished road
Default

......

Last edited by Juve; 20-11-2007 at 09:54 PM.
Juve is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:11 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL