INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 13

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 20-10-2012, 04:25 PM   #21
THEREAU
Member
 
Join Date: Nov 2006
THEREAU is on a distinguished road
Default

Sall all , am si eu o problema cu fifa 13 , cand lansez jocul apare ecranul negru dupa care iese din joc , ce pot sa-i fac ?
THEREAU is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2012, 07:07 PM   #22
Frankye
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Mangalia
Frankye is an unknown quantity at this point
Default

Salut, Am si eu o problema, nu pot intra in fifaconfig.exe cand intru in el imi zice "FIFA 13 has stopped working".Cum as putea sa rezolv?
Multumesc anticipat.
Frankye is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2012, 11:30 PM   #23
derrick88
Member
 
derrick88's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: resita
derrick88 can only hope to improve
Default

instalati ultimul driver nvidia/ati si nu osa mai aveti problema asta cu"fifa 13 has stopped working."eu am avuto dar era de la driver ca era mai vechi..
derrick88 is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2012, 07:53 PM   #24
Frankye
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Mangalia
Frankye is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by derrick88 View Post
instalati ultimul driver nvidia/ati si nu osa mai aveti problema asta cu"fifa 13 has stopped working."eu am avuto dar era de la driver ca era mai vechi..
Eu am placa intel si am instalat ultimul driver la ea, acum 2 sapt l-am instalat.Mie imi intra in joc dar merge greu si daia vreau sa intru in fifaconfig da nu merge.
Frankye is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2012, 08:12 PM   #25
TylicaJr
Member
 
Join Date: Oct 2012
TylicaJr is on a distinguished road
Default

la mn a mers jocul pana acu ... acu dintr-o data cand incepe meciu imi iese ..am instalat ultimu dirver video si nmc?? ce sai fac cnva cu o parerere??
TylicaJr is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2012, 06:24 PM   #26
coco4fifa
Member
 
coco4fifa's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
coco4fifa is on a distinguished road
Default

Eu nu ma pot loga pe origin... Bag dvd-ul in unitate, dau instal si imi apre fereastra asta de la origin... Imi zice: ''You must been online when logging in for the first time.''

Daca ma poate ajuta cineva...

Am windows 7.

Nu de altceva dar sper sa nu fi dat banii degeaba pe joc... ms
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
coco4fifa is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2012, 11:24 PM   #27
THEREAU
Member
 
Join Date: Nov 2006
THEREAU is on a distinguished road
Default

Nu stie nimeni cum rezolv prb cu ecranul negru ?
THEREAU is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2012, 12:00 PM   #28
cristi12
Member
 
cristi12's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
cristi12 is a glorious beacon of lightcristi12 is a glorious beacon of lightcristi12 is a glorious beacon of lightcristi12 is a glorious beacon of lightcristi12 is a glorious beacon of lightcristi12 is a glorious beacon of light
Default

am si eu o problema.in al doilea sezon cand incepe perioada de transferuri,jocul se blocheaza....si orice tasta as apasa nu merge...pot sa ma plimb cu mousul pe ecran...dar cand apas pe ceva nu merge.....ma enerveaza ptr ca mai mereu trebuie sa o iau de la capat...Vreo solutie?
cristi12 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2012, 01:17 PM   #29
vladzava
Member
 
vladzava's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Romania
vladzava will become famous soon enoughvladzava will become famous soon enough
Default

Am patit si eu cand faceam un transfer...dar am iesit din joc si am intrat inapoi si a mers perfect.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

MEREU UNICUL CAPITAN...

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
NOI SUNTEM DINAMO!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
vladzava is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2012, 11:25 PM   #30
XeNoNNN
Member
 
XeNoNNN's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Craiova
XeNoNNN will become famous soon enough
Default

Salut, am si eu o problema am o cariera la tottenham si dupa ultimul meci din sezon(finala UCL) dau "ADVANCE" trec cateva zile si dupa CRASH... ce as putea sa ii fac? la inceput cand voiam sa intru intr-un meci imi dadea tot CRASH dar am facut update la placa video si a mers, acum nu stiu ce sa ii fac mai este vreo sansa de a continua cumva cariera? eram la nationala romaniei...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
XeNoNNN is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
erori fifa 13, probleme fifa 13

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:21 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL