INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 11

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 01-09-2011, 05:58 PM   #51
-marian10-
Member
 
-marian10-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: BUCHARESTI-ROMANIA
-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about
Default

Auziti se poate juca online si fara patch-ul 1.01?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
-marian10- is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2011, 07:22 PM   #52
Razor
Member
 
Razor's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Zalau
Razor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond repute
Default

Sigur, insa doar cu cineva care de asemenea nu are patch-ul 1.01. Ori amandoi, ori niciunul, asa se poate.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Razor is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2011, 10:01 PM   #53
-marian10-
Member
 
-marian10-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: BUCHARESTI-ROMANIA
-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about-marian10- has a spectacular aura about
Default

Quote:
Originally Posted by Razor View Post
Sigur, insa doar cu cineva care de asemenea nu are patch-ul 1.01. Ori amandoi, ori niciunul, asa se poate.
Mersi mult!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
-marian10- is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2011, 08:18 PM   #54
cezar2412
Member
 
cezar2412's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Alba-Iulia Romania
cezar2412 is on a distinguished road
Default

mi-am instalat fifa 12 full,iar acum daca vreau sa joc fifa 11 prin gameranger cand hostul da start,ma baga in fifa 12 si nu in fifa 11...ce e de facut?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
cezar2412 is offline   Reply With Quote
Old 25-11-2011, 12:48 AM   #55
mihai_alexandru10
Member
 
Join Date: Dec 2009
mihai_alexandru10 is on a distinguished road
Default

Am si eu o mica problema, de curand mi-am instalat Windows 7, si Fifa 11 cand vreau sa intru in retea nu merge.Se incarca pana la sa intre kaka pe teren si acolo ramane imaginea neagra.Cand joc singur merge super da in retea nu stiu ce are.
mihai_alexandru10 is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2011, 01:03 AM   #56
k1d0or.
Member
 
Join Date: Feb 2011
k1d0or. is on a distinguished road
Default

de vreo 2 zile imi tot apare cand intru in camere de fifa,o reclama,cu nu stiu ce,cum fac sa numai imi apara :|
k1d0or. is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2012, 10:31 AM   #57
Barca11
Member
 
Join Date: Sep 2010
Barca11 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by cezar2412 View Post
mi-am instalat fifa 12 full,iar acum daca vreau sa joc fifa 11 prin gameranger cand hostul da start,ma baga in fifa 12 si nu in fifa 11...ce e de facut?
Asa si eu ! Ce e da facut ?
Barca11 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 10:39 AM   #58
ursusicedaca
Member
 
Join Date: Mar 2012
ursusicedaca is on a distinguished road
Default

am aceasi problema ca X-ONE cind fac hostu sau cind vreau sa ma conectez la alt host nu ma lasa .AJUTATIMA VA ROG

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

Quote:
Originally Posted by X-oNe View Post
La mine cand fac hostu sau cand nu il fac daca fac eu le spune lu' aia conection has time out si daca fac ei nu pot sa intru ca imi zice la fel..am dezactivat si antivitrsul si firewel dar tot degeaba....
AM ACEASI PROBLEMAcum ai rezolvt-o???
ursusicedaca is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 01:34 PM   #59
ursusicedaca
Member
 
Join Date: Mar 2012
ursusicedaca is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by k1d0or. View Post
de vreo 2 zile imi tot apare cand intru in camere de fifa,o reclama,cu nu stiu ce,cum fac sa numai imi apara :|
si mie cum ai scapat






' e un virus?
ursusicedaca is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2012, 04:37 PM   #60
Barca11
Member
 
Join Date: Sep 2010
Barca11 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by ursusicedaca View Post
am aceasi problema ca X-ONE cind fac hostu sau cind vreau sa ma conectez la alt host nu ma lasa .AJUTATIMA VA ROG

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------



AM ACEASI PROBLEMAcum ai rezolvt-o???
Asa si eu ! CUm ai rezolvat`o ?
Barca11 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:58 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL