INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > FIFA 09

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 11-09-2008, 09:58 AM   #21
mns
Administrator
 
mns's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: München
mns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond repute
Default

Quote:
stie cineva ce imi raspunda la intrebarea mea???
Faci upgrade la driverele video si de sunet.
__________________
The end?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
mns is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 09:59 AM   #22
Maryusake
Member
 
Maryusake's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Estul nenoricit
Maryusake is a glorious beacon of lightMaryusake is a glorious beacon of lightMaryusake is a glorious beacon of lightMaryusake is a glorious beacon of lightMaryusake is a glorious beacon of light
Send a message via Yahoo to Maryusake
Default

Poti cumpara placa si sa iei jocul, mie mi se pare foarte usor.
Acum stiu ca am un PC cam slabut dar am CoD4 cu detaliile la maxim,Pes 2008 la medium cu doar 1,6GHZ si Ati 9550 de 128mb.Mi se pare cam ciudat sa nu imi mearga.
Oricum,fifa09 cere si pe ma-sa.
__________________
suveran din subteran
Maryusake is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 10:03 AM   #23
kanye_west
Member
 
kanye_west's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Bucharest
kanye_west will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by Varaloi View Post
Daca se ramanea la grafica de la 08, erati nemultumiti, acum ca v-au pus pe tava o grafica super-upgradata, va plangeti ca nu va merge. Incercati sa-i apreciati pe cei de la EA ca s-au mai gandit si la utilizatorii de PC si nu i-au lasat de izbeliste.
Eu nu eram nemultumit tot ce vruiam era sa nu mai fie atatea buguri sa treaca mingea prin chilotii portarului si sa fie gol...
Nu o sa imi schimb eu placa video pentru FIFA 09...poate la vara, asta este ma multumesc si cu FIFA 08 e bun si ala....
L-as fi cumparat original daca imi mergea si e clar ca nu imi va merge...pacat...aveau si ei 1 dvd vandut in plus!
kanye_west is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 10:06 AM   #24
Rapid(FZR)
Member
 
Rapid(FZR)'s Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Rapid(FZR) is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by Varaloi View Post
Daca se ramanea la grafica de la 08, erati nemultumiti, acum ca v-au pus pe tava o grafica super-upgradata, va plangeti ca nu va merge. Incercati sa-i apreciati pe cei de la EA ca s-au mai gandit si la utilizatorii de PC si nu i-au lasat de izbeliste.
asa e daca bagau ca si la console gameplay si grafica atunci nici pe calculatoarele armatei nu mergea
__________________
BADABING BADABANG BADABOOM
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Rapid(FZR) is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 10:10 AM   #25
catos
Member
 
catos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Prahova,Campina
catos is on a distinguished road
Default

Se vede ca s-a lucrat f mult la joc,grafica este super la fel ca gameplayu.Insa mie imi mere cam sacadat am AMD Athlon 2800+, 1,81ghz 512mb ram placa video ATI Radeon 9600
catos is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 10:10 AM   #26
Kelly
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Location: Merseyside
Kelly is infamous around these partsKelly is infamous around these parts
Default

E nu, ce crezi ca grafica aia de pe console e cu mult peste a noastra? Defapt un ATI RADEON 4850 iti bate la orice ora placa video de pe un XBOX360 ELITE.
Kelly is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 10:12 AM   #27
mns
Administrator
 
mns's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: München
mns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond reputemns has a reputation beyond repute
Default

Da, e cu mult peste cea din jocul de pe PC. La Fifa 08 diferenta e imensa, si probabil la fel e si la 09. Nu vorbi aiurea doar ca sa te afli in treaba.

Ce legatura are ce ai spus tu cu Probleme Fifa 09?
__________________
The end?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
mns is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 10:26 AM   #28
C.RoNaLdO7
Member
 
C.RoNaLdO7's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Santiago Bernabéu
C.RoNaLdO7 is a jewel in the roughC.RoNaLdO7 is a jewel in the roughC.RoNaLdO7 is a jewel in the roughC.RoNaLdO7 is a jewel in the rough
Default

Am instalat demo-ul si cand intru in el nu apare nimic. Defapt nu intru in el , raman la desktop pur si simplu fara sa apara vreun ecran negru sau ceva. Nu cred ca e problema de configuratie a pc-ului: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz , 2GB RAM , placa video 8600GT.
C.RoNaLdO7 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 10:27 AM   #29
Varaloi
Guest
 
Default

Quote:
Originally Posted by C.RoNaLdO7 View Post
Am instalat demo-ul si cand intru in el nu apare nimic. Defapt nu intru in el , raman la desktop pur si simplu fara sa apara vreun ecran negru sau ceva. Nu cred ca e problema de configuratie a pc-ului: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz , 2GB RAM , placa video 8600GT.
Da, in mod normal, nu ar trebui sa ai probleme cu jocul...Incearca sa mai downloadezi odata jocul si poate iti va merge
  Reply With Quote
Old 11-09-2008, 10:29 AM   #30
C.RoNaLdO7
Member
 
C.RoNaLdO7's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Santiago Bernabéu
C.RoNaLdO7 is a jewel in the roughC.RoNaLdO7 is a jewel in the roughC.RoNaLdO7 is a jewel in the roughC.RoNaLdO7 is a jewel in the rough
Default

Gata. De nervi l-am dezinstalat si am intrat acolo unde pusesem sa-l instaleze si am vazut ca inca ramasese chiar dupa dezinstalare , am intrat in el si acum vad ca merge.
C.RoNaLdO7 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:17 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site © 2010, Greentempo SRL