INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 11

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 28-07-2011, 07:19 PM   #511
adyb
Member
 
adyb's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Ramnicu Valcea
adyb is just really niceadyb is just really niceadyb is just really niceadyb is just really nice
Default

Intra pe site-ul nvidia si fa-ti un update la driver-ul placii video. Apoi instaleaza de AICI patch-ul oficial de la EA.
Urmeaza cu atentie pasii astia si daca nu observi nici o schimbare revino cu un mesaj.
adyb is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2011, 10:47 AM   #512
Pandu
Member
 
Join Date: Aug 2011
Pandu is on a distinguished road
Default

Salut baieti.Am si eu nevoie de cateva informatii,poate jucati de mult si stiti anumite chestii.
Am fifa 11 reloaded si nu imi merg toate schemele.De ex. schema stop&turn nu imi merge desi am incercat cu jucatorii de 4 si 5 * ,degeaba.
Joc in Manager Mode si nu inteleg dupa ce selectez obtiunile de Team pressing etc sin imi fac si Customize tactics jucatorii mei la atacurile calc vin toti in aparare in loc sa stea sus precum procedeaza calc.Exista o anume tacicta?Mai exista si un alt tip de fifa reloaded in care sa mearga toate schemele?
Multumesc anticipat
Pandu is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2011, 03:12 PM   #513
Denylson
Member
 
Join Date: Aug 2006
Denylson is on a distinguished road
Default

Salut, am windows xp iar cand joc fifa 11 dupa 15 minute de joc sacadeaza.Am inteles ca problema e de la framework.net.Stie cineva ce e de facut? Tin sa mentionez ca si inainte tot windows xp am avut si mergea bine fifa.Multumesc
Denylson is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2011, 09:26 PM   #514
Pandu
Member
 
Join Date: Aug 2011
Pandu is on a distinguished road
Default

Salut baieti.Am si eu nevoie de cateva informatii,daca ma puteti ajuta!
Am fifa 11 reloaded si nu imi merg toate schemele ,una dintre este stop&turn;am incercat cu jucatori de 4 si 5 * si degeaba.
O alta prb sunt erorile din si de joc desi se spune ca patch-ul 1.01 mai "reduce" din ele.
Stiti cumva exista un alt tip de fifa Pc sau fifa reloaded in care sa mearga toate schemele?
Multumesc anticipat
Pandu is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2011, 10:19 PM   #515
ady000
Member
 
Join Date: Aug 2011
ady000 is on a distinguished road
Default

salut...imi poate spune si mie cineva de ce atunci cand joc la be a pro un meci si il castig, in clasament arata ca l'am pierdut ? mersi...
ady000 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2011, 01:08 AM   #516
Alex-ul
Member
 
Join Date: Dec 2010
Alex-ul is an unknown quantity at this point
Default

Nu gasesc optiunea "run in a window"(adica sa nu-mi apara imaginea full cand deschid jocul,sa-mi apara fereastra normala ca la un folder de exemplu)...imi poate spune cineva cum pot sa fac ca jocul sa mi se deschida pe fereastra?ms
Alex-ul is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2011, 09:43 AM   #517
aDtimeforGoals
Member
 
aDtimeforGoals's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
aDtimeforGoals is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Alex-ul View Post
Nu gasesc optiunea "run in a window"(adica sa nu-mi apara imaginea full cand deschid jocul,sa-mi apara fereastra normala ca la un folder de exemplu)...imi poate spune cineva cum pot sa fac ca jocul sa mi se deschida pe fereastra?ms
Stiu ca era o faza , nu poti seta din fifaconfig , incearca sa faci asa , si imi spui daca merge .

1. Deschide Notepad

2. Scrie acolo :

[]

//windowed = 0, fullscreen = 1

FULLSCREEN=0

3. Salveaza cu numele de : rna.ini

4. Pune fisierul in folderul unde ai FIFA 11

C:\Program Files\EA Sports\FIFA 11\Game (In cazul meu)

5. Iar apoi intra in joc
aDtimeforGoals is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2011, 12:04 PM   #518
Alex-ul
Member
 
Join Date: Dec 2010
Alex-ul is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by aDtimeforGoals View Post
Stiu ca era o faza , nu poti seta din fifaconfig , incearca sa faci asa , si imi spui daca merge .

1. Deschide Notepad

2. Scrie acolo :

[]

//windowed = 0, fullscreen = 1

FULLSCREEN=0

3. Salveaza cu numele de : rna.ini

4. Pune fisierul in folderul unde ai FIFA 11

C:\Program Files\EA Sports\FIFA 11\Game (In cazul meu)

5. Iar apoi intra in joc

merge man ms mult!
Alex-ul is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2011, 12:10 AM   #519
Gothera
Member
 
Join Date: Oct 2009
Gothera is on a distinguished road
Default

Buna.. am si eu o problema... am facut un topic, dar cred ca am gresit...Probabil ca aici trebuia sa postez problema...deci jucam cu dinamo la manager mode si am ajuns in grupele champions cup in al doilea sezon, nu mai stiu exact cu ce echipe am picat, dar cand dau sa vad celelalte grupe, imi apare tot a mea, iar daca vreau sa le vad pe cele euro cup apare prima grupa continuu, deci nu pot sa le vad pe celelalte...aveam aceeasi problema si inainte sa instalez patchul ******* v.1.0 summeredition...imi sugerati ceva ?
Gothera is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2011, 08:09 AM   #520
Razor
Member
 
Razor's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Zalau
Razor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond reputeRazor has a reputation beyond repute
Default

Si eu am aceeasi problema, si singurul patch pe care l-am instalat a fost acela oficial, 1.01. Totusi am descoperit un mod in care poti sa vezi celelalte grupe : cand intri acolo in meniu si iti arata gupa ta, apesi butonul pentru a trece la urmatoarea grupa ( RB sau RT , nu stiu exact care ). Atunci, cu toate ca pe ecran iti apare tot grupa ta ( in mijlocul ecranului ), daca misti cursorul peste echipe cu sagetile sus/jos, vei vedea ca in partea de sus a ecranului iti vor aparea alte echipe, cele din grupa de dupa a ta. Apoi daca apesi iar RB / RT, treci mai departe si iar poti sa vezi echipele mutand cursorul sus/jos, si tot asa... Sper ca ti-am fost de folos .
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Razor is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:07 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL