INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Jocuri mai vechi din seria Fifa > FIFA 07

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 01-10-2006, 10:05 AM   #21
cheloo4all
Member
 
Join Date: Oct 2006
cheloo4all is on a distinguished road
Default

cand faceti si voi un RLSP la 2007 ... ? eu ink mai ast ca am fifa 2007 full version pc de 2 saptamani
cheloo4all is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2006, 10:07 AM   #22
cheloo4all
Member
 
Join Date: Oct 2006
cheloo4all is on a distinguished road
Default

ba cand terminati de facut RLSP la fifa 2007 ? eu am versiunea full pentru PC de 2 saptamani si inca mai astept
cheloo4all is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2006, 10:30 AM   #23
zazu
Member
 
Join Date: Sep 2006
zazu is on a distinguished road
Default

fratioare....RLSP 2oo7 iese prin decembrie , kiar ianuarie....aja a iesit mereu...pna atunci joaca si u in alta liga ....lasa liga lu` mitica ))))))
zazu is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2006, 01:11 PM   #24
HoyaBase
Member
 
Join Date: Oct 2006
HoyaBase is on a distinguished road
Default

Deci eu ma cac in el fifa 2007 de kkt!!!!! si eu tot aja am problema cu framerate-ul... dar nimic din ce atzi zis voi ce trebe facut ca sa mearga nu mi-a mers. deci am amd athlon 3000+ 1 gb ram si ati radeon x800 pro. no... asta inseamna ca respect cerintzele jocului. am luat frame_optimizer da' tot degeaba, am instalat si ultimu driver pt ATI, tot degeaba! am reinstalat jocu de 1000 de ori! am schimbat pe toate rezolutziile si pe toate detaliile, tot degeaba! jur ce ma dispera! ce naiba sa mai fac?
HoyaBase is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2006, 01:49 PM   #25
zazu
Member
 
Join Date: Sep 2006
zazu is on a distinguished road
Default

mda..stiu cum e ...poi nush (sunt cocalar de mirc) ce sa zic...mai verifica dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) ai copiat din patch fisierul corespunzator nivelului de detaliu pe care il joci...daca ai luat ultimul driver de la ATI...adica ATI Catalyst 6.9 ...si daca nici asa nu merge...incearca sa downloadezi de pe http://www.fifa4fans.de/downloads/on...php?showid=337 sper sa te ajute......MULT SUCCES ... !
zazu is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2006, 03:13 PM   #26
tobee
Member
 
Join Date: Jun 2004
tobee is an unknown quantity at this point
Default

am shi (sunt cocalar de mirc) eu o intrebare...de unde pot seta contrastu, nu am gasit nicaieri, k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) mi se vede cam inkis la culoare terenul shi (sunt cocalar de mirc) toate...va multzumesc
__________________
in europa shi`n toata tzara s`a auzit de VECCHIA GUARDIA, shi sa se shtie in lung shi in lat ca cefereu este de kkt![B][SIZE=7]
tobee is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2006, 03:14 PM   #27
tobee
Member
 
Join Date: Jun 2004
tobee is an unknown quantity at this point
Default

ba de ce apar kkturile alea din paranteza?
__________________
in europa shi`n toata tzara s`a auzit de VECCHIA GUARDIA, shi sa se shtie in lung shi in lat ca cefereu este de kkt![B][SIZE=7]
tobee is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2006, 03:17 PM   #28
SSORIN
Member
 
SSORIN's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Pitesti
SSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud ofSSORIN has much to be proud of
Default

Pentru scrii ca pe mirc, scrie in limba romana si nu vor mai aparea !
__________________
Un cerc de prieteni nu ti-l faci cu compasul
SSORIN is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2006, 03:28 PM   #29
tobee
Member
 
Join Date: Jun 2004
tobee is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally posted by SSORIN@Oct 1 2006, 03:17 PM
Pentru scrii ca pe mirc, scrie in limba romana si nu vor mai aparea !
[snapback]94113[/snapback]
nu folosesc mircu frate
__________________
in europa shi`n toata tzara s`a auzit de VECCHIA GUARDIA, shi sa se shtie in lung shi in lat ca cefereu este de kkt![B][SIZE=7]
tobee is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2006, 07:07 PM   #30
HoyaBase
Member
 
Join Date: Oct 2006
HoyaBase is on a distinguished road
Default

mda... nu merge nici cu ala de pe pagina care ai ziso zazu. tot se sacadeaza la cinematicsuri... am uitat sa mentzionez ca singura rezolutzie pe care merge bine este 640x480. si la ce calc am ar trebui sa mearga bine si daca (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) este la 1280x1024 cu detalii la high.
HoyaBase is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:59 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL