INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 13

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-10-2012, 08:52 AM   #1
AdriaNNNN
Member
 
AdriaNNNN's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
AdriaNNNN is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to AdriaNNNN
Default Setari tastatura

Salut. Puteti sa-mi spuneti si mie cum pot sa schimb controalele....Exista vreaun fiser ? Ca din joc nu prea ma pricep....Sau poate imi faceti si mie niste poze cu controalele voastre ..
__________________
Dai comment, dau si eu
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
AdriaNNNN is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 12:25 PM   #2
POLI.2011
Super Moderator
 
POLI.2011's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Orasul ALB-VIOLET
POLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to behold
Send a message via MSN to POLI.2011 Send a message via Yahoo to POLI.2011 Send a message via Skype™ to POLI.2011
Default

TUTORIAL SETARE BUTOANE

Pasul 1:
-Intrati la Customise Fifa>>Settings>>Controls>>Controller.

Pasul 2:
-La Control Device selectati Keyboard Only.
Poza: http://imageshack.us/a/img9/7016/25880997.jpg

Pasul 3:
-Selectati sus la Preset ,,Alternate''. Poza: http://imageshack.us/a/img231/3768/51958279.jpg
-Daca vreti sa aveti butoanele ca si la FIFA 08 faceti dupa poza asta: http://imageshack.us/a/img62/3219/50597317.jpg
Uneori cand editati si apasati butonul care il vreti voi si nu se schimba incercati dinou pana reusiti sa puneti butonul. (aici este un bug al jocului)

Pasul 4:
-Sagetile pentru directie sunt deja setate daca ati facut ca si la PASUL 3.
Poza: http://imageshack.us/a/img89/772/80419350n.jpg

Pasul 5:
-Apasati esc si salvati setarile butoanelor iar dupa incepeti sa rupeti tastatura

Enjoy!


Sau pentru mai multe probleme intra aici : http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=25740
POLI.2011 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 01:31 PM   #3
yoBogdan
Member
 
Join Date: Oct 2012
yoBogdan is on a distinguished road
Default

Stie cineva de ce dupa ce imi setez controalele si vreau sa intru in meci jocul se inchide automat?Daca vreau sa intru cu alea default merge,daca le schimb,dupa ce dau play game se inchide automat...
yoBogdan is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 01:35 PM   #4
POLI.2011
Super Moderator
 
POLI.2011's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Orasul ALB-VIOLET
POLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to behold
Send a message via MSN to POLI.2011 Send a message via Yahoo to POLI.2011 Send a message via Skype™ to POLI.2011
Default

Quote:
Originally Posted by yoBogdan View Post
Stie cineva de ce dupa ce imi setez controalele si vreau sa intru in meci jocul se inchide automat?Daca vreau sa intru cu alea default merge,daca le schimb,dupa ce dau play game se inchide automat...
Incearca sa schimbi controalele din meniu cum am explicat mai sus, daca nu merge incearca sa instalezi origin si sa te loghezi in el, iar dupa il pui jos in bara si pornesti jocul. Nu stiu la ce ajuta dar unor useri le-a functionat.
POLI.2011 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 01:39 PM   #5
yoBogdan
Member
 
Join Date: Oct 2012
yoBogdan is on a distinguished road
Default

Le-am setat exact cum ai spus tu.Origin este mereu pornit...
yoBogdan is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 06:32 PM   #6
POLI.2011
Super Moderator
 
POLI.2011's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Orasul ALB-VIOLET
POLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to beholdPOLI.2011 is a splendid one to behold
Send a message via MSN to POLI.2011 Send a message via Yahoo to POLI.2011 Send a message via Skype™ to POLI.2011
Default

Quote:
Originally Posted by yoBogdan View Post
Le-am setat exact cum ai spus tu.Origin este mereu pornit...
Instaleaza si tu ultimele drivere video si va functiona.
POLI.2011 is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2012, 03:23 PM   #7
10LiV10
Member
 
Join Date: Oct 2009
10LiV10 is on a distinguished road
Default

Am o problema....dupa ce setez tastele dau play si imi iese din joc....uneori merge uneori nu....nu inteleg ce trebuie sa fac....am asezat tastele am jucat a mers...am iesit din joc am intrat iar cand am dat play mi-a iesit...trebuie sa pun iar tastele de fiecare data cand joc ca sa nu imi iasa din el.....
10LiV10 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2013, 11:42 PM   #8
RobertBV94
Member
 
Join Date: Oct 2010
RobertBV94 is on a distinguished road
Default

am setat ca in tutorial dar tot degeaba stie cineva vreo alta solutie?
RobertBV94 is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2013, 07:54 PM   #9
vladzava
Member
 
vladzava's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Romania
vladzava will become famous soon enoughvladzava will become famous soon enough
Default

Nu ai fcut bine...am setat de 10 ori tastatura si mi-a mers!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

MEREU UNICUL CAPITAN...

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
NOI SUNTEM DINAMO!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
vladzava is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2013, 02:00 PM   #10
UrsuBalu
Member
 
Join Date: Feb 2013
UrsuBalu is on a distinguished road
Default

Imi spune si mie va rog careva cum setez butonul de tricks, de ex la fifa 08 era shift. daca apasai pe el in timpul alergarii, jucatorul fugea si mai tare, si daca nu alerga facea o schema. La fifa 13, nu-l gasesc nici cum. Mersi
UrsuBalu is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:28 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL