INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 10

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 17-09-2010, 03:38 PM   #71
Duarte
Member
 
Join Date: Dec 2009
Duarte is on a distinguished road
Default

pai numai la echipele introduse cu CEP se vad asa...la restul se vede bine
Duarte is offline   Reply With Quote
Old 20-09-2010, 09:05 PM   #72
warhell10
Banned
 
Join Date: Jun 2010
warhell10 has a spectacular aura aboutwarhell10 has a spectacular aura aboutwarhell10 has a spectacular aura about
Default

Quote:
Originally Posted by Duarte View Post
pai numai la echipele introduse cu CEP se vad asa...la restul se vede bine
Da , acel cep modifica cate ceva la acele echipamente ale echipelor , aveam un prieten la care ii mergea fifa 07 foarte greu , cand a bagat rlsp toti jucatorii se vedeau grii si abea mergea jocul .
warhell10 is offline   Reply With Quote
Old 24-09-2010, 06:15 PM   #73
coco_extrem
Member
 
coco_extrem's Avatar
 
Join Date: May 2010
coco_extrem is on a distinguished road
Default

am zis k nare rost sa deschid un thread pt o singura intr... Imi zice si mie cineva cum pot sa fac sa joc cu o echipa din Rusia in Cl???? Prin creation master sau un patch cv... daca se poate...
coco_extrem is offline   Reply With Quote
Old 24-09-2010, 06:38 PM   #74
dinamovistu_ady
Nick vechi: dinamovistu_hai dinamo
 
dinamovistu_ady's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Bucuresti
dinamovistu_ady has a spectacular aura aboutdinamovistu_ady has a spectacular aura about
Default

Quote:
Originally Posted by coco_extrem View Post
am zis k nare rost sa deschid un thread pt o singura intr... Imi zice si mie cineva cum pot sa fac sa joc cu o echipa din Rusia in Cl???? Prin creation master sau un patch cv... daca se poate...
Parca merge daca ai RLSP
dinamovistu_ady is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2010, 08:44 PM   #75
Carlos10
Member
 
Join Date: Oct 2010
Carlos10 is on a distinguished road
Default

pt ce fifa este patch asta ?

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

unde trb sa bagi alea .txt
Carlos10 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2010, 09:35 PM   #76
warhell10
Banned
 
Join Date: Jun 2010
warhell10 has a spectacular aura aboutwarhell10 has a spectacular aura aboutwarhell10 has a spectacular aura about
Default

Carlos...cred ca ai cam chiulit de la Limba Romana...aici nu suntem pe mess , suntem pe Forumul FifaRomania...ar trebui sa inveti sa scri cum trebuie ca abea inteleg ce ai scris pe acolo
warhell10 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2010, 03:44 PM   #77
Carlos10
Member
 
Join Date: Oct 2010
Carlos10 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by warhell10 View Post
Carlos...cred ca ai cam chiulit de la Limba Romana...aici nu suntem pe mess , suntem pe Forumul FifaRomania...ar trebui sa inveti sa scri cum trebuie ca abea inteleg ce ai scris pe acolo
complete european patch cred ca pe asta l-au vazut dar nu e CEP,e cu totul altceva si dupa cum spune acolo se introduce cu creation master nu are un exe. pentru instalare in fifa 10

vreau sa spun cum bag acest patch ?
Carlos10 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2010, 07:24 PM   #78
alexdinamoinvinge
Banned
 
Join Date: Mar 2010
alexdinamoinvinge is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to alexdinamoinvinge
Default

Quote:
Originally Posted by Carlos10 View Post
complete european patch cred ca pe asta l-au vazut dar nu e CEP,e cu totul altceva si dupa cum spune acolo se introduce cu creation master nu are un exe. pentru instalare in fifa 10

vreau sa spun cum bag acest patch ?
simplu cu creation master
alexdinamoinvinge is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2010, 06:09 PM   #79
Carlos10
Member
 
Join Date: Oct 2010
Carlos10 is on a distinguished road
Default

ENGLISH DATABASE: (eng.db): http://www.filefront.com/17013191/CE...0%20ENG.DB.rar (credits to regularcat) UNDE BAG ASTa lam bagat patch si inca ceva la toate echipele imi apare $6543654 asa si cand sa ma joc ma scote din fifa dar din simulari ma lasa id platesc sa mil faceti p3rv3rs_cs
Carlos10 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 10:24 AM   #80
alexdinamoinvinge
Banned
 
Join Date: Mar 2010
alexdinamoinvinge is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to alexdinamoinvinge
Default

da chear unde trebuie plasat English Database
ca nu inteleg Back Up?

Last edited by alexdinamoinvinge; 04-11-2010 at 10:08 PM.
alexdinamoinvinge is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:17 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL