INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Jocuri Fifa > Fifa 10

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 15-07-2010, 12:38 PM   #61
Castana17Ucigasha
Member
 
Castana17Ucigasha's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Suceava
Castana17Ucigasha is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by -marian10- View Post
Cred ca spun o prostie dar CEP este combatibil cu RLSP?
NU , ca modifica baza de date.
Castana17Ucigasha is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2010, 03:27 PM   #62
XaNdRys
Banned
 
XaNdRys's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Miami Beach, Florida
XaNdRys is infamous around these partsXaNdRys is infamous around these partsXaNdRys is infamous around these partsXaNdRys is infamous around these partsXaNdRys is infamous around these partsXaNdRys is infamous around these parts
Default

Scuze dar nu am citit mai inapoi daca s-a scris. Cu CEP se poate juca multyplyaer ?
XaNdRys is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2010, 09:47 PM   #63
vladinho96
Member
 
vladinho96's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Iscroni,Aninoasa,Petrosani,HD
vladinho96 is just really nicevladinho96 is just really nicevladinho96 is just really nicevladinho96 is just really nice
Send a message via Yahoo to vladinho96
Default

Quote:
Originally Posted by XaNdRys View Post
Scuze dar nu am citit mai inapoi daca s-a scris. Cu CEP se poate juca multyplyaer ?
pai daca si celalalt jucator are CEP imposibil sa nu mearga...spun eu...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
vladinho96 is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2010, 08:54 PM   #64
Castana17Ucigasha
Member
 
Castana17Ucigasha's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Suceava
Castana17Ucigasha is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by AdrianC9 View Post
Maaaai! Eu sunt cam suparat pe acest ...CEP 2010!
De ce?
Pai, l-am incercat, am incercat sa probez un manager mode cu Steaua Buc.
Si ce s-a intamplat?
Am putut crea modul, daaar cand joc si eu un meci friendly, primul meci, dau de un bug...mare: Jelev, Tanase si Plesan nu au cap la animation, la reluari, dar in timpul meciul cand joci pe camera Tele au cap.
Dar nu numai la Steaua este problema, am mers mai departe si in meciul cu Dinamo, si Dinamo aveau cativa jucatori fara cap(head), chiar si Astra Ploiesti
Si o alta probleme mai s-au incurcat fetele jucatorilor la unii jucatori!
Am observat ca exista probleme DOAR LA PATCHURI CONVERTITE DIN .EXE in CMS compliant(cmp), si au scapat anumite files din conversia .fsh in cmp..., adica nu s-a putut converti tot din fisierele .exeului .fsh-urile!
Eu sunt cam in cearta, disputa cu Regurlacat!
Am incercat sa adaug fete la jucatorii cu capul lipsa de la alti jucatori cu ajutorul CM 10, nu am stat sa creez pt ca imi ia muult timp! Daaaar la fel face, capul lipsa la acei jucatori.

Dk stie cineva cum se rezolva problema asta, il rog sa spuna!
Eu am dezinstalat Fifa 10, dar voi reia dinj nou treaba, dk exista solutie, sau cine mai are problema asta sa o spuna...

Daca vrei sa joci cu Liga 1 si cu CEP , fa asa. Instalezi RLSP v2 , cu tot cu update si ce mai are. Intri in CM 10 , si faci un patch in format .cmp cu toate fisierele din RLSP , apoi reinstalezi jocul , bagi CEP , intri in CM 10 , stergi Liga 1 , apoi dai load -> import la .cmp pe care l-ai creat. Enjoy!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Castana17Ucigasha is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 12:45 AM   #65
d.drogba
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Iasi
d.drogba is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to d.drogba
Unhappy help pls

sal.am bagat sh io cepu asta si nici q eng.db shi fifa.db alea nu se vad numele ekipelor shi nici nu pot juk q nici una din ekipele noi...ma poate ajuta cnv pls?...poate q o informatzie unde ar trebui pus eng.db shi fifa.db(in kz k leash fi extraktat in alta parte fatza de une trb)
d.drogba is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 11:58 AM   #66
Castana17Ucigasha
Member
 
Castana17Ucigasha's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Suceava
Castana17Ucigasha is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by d.drogba View Post
sal.am bagat sh io cepu asta si nici q eng.db shi fifa.db alea nu se vad numele ekipelor shi nici nu pot juk q nici una din ekipele noi...ma poate ajuta cnv pls?...poate q o informatzie unde ar trebui pus eng.db shi fifa.db(in kz k leash fi extraktat in alta parte fatza de une trb)
fifa.db il pui in data/cmn si eng.db il pui in data/cmn/fe
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Castana17Ucigasha is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 03:14 PM   #67
d.drogba
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Iasi
d.drogba is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to d.drogba
Default

Quote:
Originally Posted by Castana17Ucigasha View Post
fifa.db il pui in data/cmn si eng.db il pui in data/cmn/fe
ms mult aqm imi merge dar shtii shi dc nu imi apar ekipamentele klumea atunci knd incerc sa joc?...imi da exoarea q texture(kre se vad totzi in portokliu sh verde)..
d.drogba is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2010, 03:41 PM   #68
Duarte
Member
 
Join Date: Dec 2009
Duarte is on a distinguished road
Default

sa-mi explice si mie cum se instaleaza CEP 2010....am downloadat tot ce trebuie

nu mai trebuie ...am rezolvat...am citit mai sus si s-a rezolvat....

Last edited by Duarte; 16-09-2010 at 03:49 PM.
Duarte is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2010, 02:17 PM   #69
Duarte
Member
 
Join Date: Dec 2009
Duarte is on a distinguished road
Default

si la mine se vad jucatorii in verde-portocaliu stie cineva ce e de facut ?
Duarte is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2010, 03:13 PM   #70
warhell10
Banned
 
Join Date: Jun 2010
warhell10 has a spectacular aura aboutwarhell10 has a spectacular aura aboutwarhell10 has a spectacular aura about
Default

Quote:
Originally Posted by Duarte View Post
si la mine se vad jucatorii in verde-portocaliu stie cineva ce e de facut ?

Cred ca e din cauza placii video.
warhell10 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:32 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL