![]() |
|
View Poll Results: Ati cumparat sau veti cumpara Fifa 08 original? | |||
Am cumparat |
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 | 23.82% |
Voi cumpara |
44 | 9.89% |
Nu |
295 | 66.29% |
Voters: 445. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools |
![]() |
#31 |
Member
![]() |
![]()
nu mai spune..
![]() |
#32 |
Member
![]() |
![]()
nu va speriati ca nu o sa apara liga I in fifa 2025 fiindca nu sunt vanzari in romania, deci stefane, mns, liqid si care mai sunteti, stati linistiti ca o sa aveti de lucru si peste 20 de ani de acuma... a trebui sa le faceti rlsp la copii vostri
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Arcichitect
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nu-l am original si nici nu o sa-l cumpar pentru simplu motiv ca nu isi merita banii (cel putin varianta de PC).
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
![]() |
![]()
poate peste 10-20 de ani ii posibil,ca poate pana atunci le vine la astia de la ea mintea la cap si mai schimba ceva la joc,nu baga fifa 06 in diverse variante cum ii akuma
![]() |
#35 |
Member
![]() |
![]()
never... torrents RULZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
![]() |
![]()
l-am cumparat si o sa cumpar si fifa 09 , 10 ,11, 12.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
![]() |
![]()
In primul rand eu sunt intr-a opta.Si asa nu am timp sa ma joc prea mult.De cand ma stiu joc jocuri luate de pe odc
![]()
![]() |
#38 |
Member
![]() |
![]()
Nu L-am Cumparat Pt. Ca Pot Sa-l Iau Gratis!
traim in Romania To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. si asta ne ocupa tot timpul To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
![]() |
![]()
nu l-am cumparat si nu am de gand sa cumpar nici 09, 10, 11 ..., cand o sa fie gameplady, grafica ca si PES 2008 o sa il cumpar si daca costa 140 RON, pana atunci ...
![]() |
#40 |
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pai PES l-ai cumparat?
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
|
|