![]() |
|
View Poll Results: Ati cumparat sau veti cumpara Fifa 08 original? | |||
Am cumparat |
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 | 23.82% |
Voi cumpara |
44 | 9.89% |
Nu |
295 | 66.29% |
Voters: 445. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools |
![]() |
#111 |
Member
![]() |
![]()
Daca vrei sa te joci vs calc atunci chiar nu e nicio diferenta. Daca vrei sa te joci Online pe EASO atunci cumpara-l. De asemenea poti participa in ligi Internationale unde este obligatoriu sa ai jocul original si implicit un cont de Online.
Cam asta e diferenta. Ca in fotbalul romanesc: vrei performanta, vrei sa te bati de la egal la egal cu real madrid atunci ia jucatori de milioane de euro. nu vrei? atunci ia jucatori de cateva sute de mii si bucura-te ca doar ai "participat" . Eu va recomand sa-l cumparati si sa va jucati pe Online si sa va inscrieti in ligile internationale. Romania a ramas in urma la capitolul numar de jucatori pe plan international fata de tarile vecine, desi avem perfomante mult mai mari decat vecinii nostri. Ungaria de exemplu are o comunitate de 400-500 jucatori (da, cu fifa original ) iar noi suntem undeva la 150-200. HF vs PC si la cat mai multe goluri pe amator la vinclu cu C. Ronaldo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Member
|
![]()
pana acuma eu nu am cumparat jocul original....si nustiu daca o voi face....si nu ma deranjeaza prea mult pt ca nu prea sunt interesant de "facilitatile" date de jocul original (ex: sa joci pe serverele EA...ceva de genu)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Member
|
![]()
Eu il am original...ieri l-am cumparat cu 59.90 RON
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Io unu am cumparat de la 06 incoa toate versiunile de fifa originale si pot sa spun ca merita banul.... In primul rand pot sa joc la ce ora vreau p[e sv ea si nu platesc taxe pt sv cum se platesc de exemplu pt WOW ai cumparat jocu original iti faci cont EASO si te joci cand vrei. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Member
![]() |
![]()
Am cumparat FIFA 08 si UEFA EURO 2008 la sfarsitul luni mai. Era promotie la magazin, ambele la 150 ron sunt multumit la modul online dar daca nu se fac progrese serioase nu cred ca mai cumpar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Member
![]() ![]() |
![]() Quote:
fratilor cand observa cei de la EA câtă piraterie este la jocul PC nu le vine sa mai scoata versiuni pe PC, cumparati jocul si astfel ii sustineti pentru mai multe realizari majore
Thierry Henry for life !! Alez Henry ! To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Member
|
![]() Quote:
EURO08-90ROM ![]() ![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. este un joc de fotbal in care ai controlul total asupra unei echipe de fotbal To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Stai linistit, FIFA 09 a fost confirmat pe PC.
![]() |
![]() |
#119 |
Member
![]() ![]() |
![]()
FIFA08 cel putin nu a fost dublu cat a zis macabis2, eu l-am luat de la gameshop cu 99 RON, iar EURO08 la lansare a fost 150RON
Thierry Henry for life !! Alez Henry ! To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Member
![]() |
![]()
eu mi-am luat mare tzeapa si nu mai cumpar in viata mea fifa 08 l-am luat din carrefour orhidea am dat 900 si ceva de mii pe el crezand ca pot jucat fifa onnline cu ceilalti dupa ce l-am instalat m-am inregistrat pe site-ul EA am scris codu ala de pe dvd si knd sa intru sa dau play onnline nu mergea ca cica nu mi-am facut cont... E o mare porkarie am dat 900 de mii degeaba pe el...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
|
|