INFO: Forumul este in modul de arhiva. Puteti citi mesajele, dar nu se mai poate posta.


Forumul FifaRomania  

Go Back   Forumul FifaRomania > Fifa Manager > Fifa Manager 09

Reply
 
Thread Tools
Old 10-03-2009, 07:29 PM   #1
Razvee
Member
 
Razvee's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bucharest
Razvee is on a distinguished road
Default Poze stadioane si orase

Salut. Nu am gasit pe fm09.de un link cu tutorialul despre cum sa introduc poze cu stadioane si cu orase in FM09 (inainte stiu ca era o sectiune editors bench, acum e offline). Eu joc cu Exeter City (League Two in Anglia) si as vrea sa introduc pozele stadionului real si al orasului dar nu mi le recunoaste de nici o culoare. Am incercat sa le fac jpg si tga si degeaba. Ce denumire trebuie sa aibe? ce dimensiuni si ce format? Multumesc anticipat!
Razvee is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2009, 08:49 PM   #2
Astristul
Moderator FIFAM
 
Astristul's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ploieşti
Astristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to all
Default

Editor's workbench este "in constructie" de la Craciunul trecut!
Ai stema pentru acel club? Daca da, trebuie sa denumesti pozele pentru stadion si oras dupa numele stemei.

Pentru oras:
- poza trebuie sa fie de 800x600 pixeli, in format BMP (bitmap) la 24 de biti si pusa in:
FIFA Manager 09\art\items\CityPictures sau in
FIFA Manager 09\user\city

Pentru stadion:
- pozele trebuiesc sa fie in format TGA (targa) la 32 de biti si la diferite marimi:
FIFA Manager 09\stadiumpics\Stadium154x117 (pentru poza cu marimea de 154x117 pixeli)
FIFA Manager 09\stadiumpics\Stadium800x600 (pentru poza cu marimea de 800x600 pixeli)
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Astristul is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 07:09 PM   #3
Razvee
Member
 
Razvee's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bucharest
Razvee is on a distinguished road
Default

Am incercat cum ai zis tu .. si nu merge..orice nume as pune. Legat de stema, este implementata in joc, nu e adaugata de mine .. cum fac sa aflu numele? Am intrat in editor la badges si am vazut ca exista si sub denumirea Exeter si sub Exeter City ..
Razvee is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 08:11 PM   #4
Astristul
Moderator FIFAM
 
Astristul's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ploieşti
Astristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to all
Default

Da. Exeter.tga este denumirea stemei. Deci poza pentru oras trebuie denumita Exeter.bmp si pentru Stadion, la fel ca stema, pentru ca trebuie sa fie in format TGA. Ma indoiesc ca nu iti merge. Sigur n-ai facut ceva cum trebuie!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Astristul is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 08:44 PM   #5
Razvee
Member
 
Razvee's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bucharest
Razvee is on a distinguished road
Default

am facut intocmai cum ai zis tu .. am pus pozele acolo...in bmp si tga, si nu imi arata nimic in joc :| iti fac si print screen la foldere..sa vezi ca totul e asa cum trebuie ..
Am obs ca in directorul FM09/stadiumpics fisierele cu imaginile stadioanelor au extensia tpi. Este vreo diferenta? Eu am salvat in tga la 32 de biti.. chiar nu mai stiu ce sa fac, la FM08 am reusit sa pun pozele, la FM09 nu reusesc :|
Razvee is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 09:38 PM   #6
Urmelinho
Nick vechi: iarca_romica
 
Urmelinho's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Iași
Urmelinho will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by Razvee View Post
am facut intocmai cum ai zis tu .. am pus pozele acolo...in bmp si tga, si nu imi arata nimic in joc :| iti fac si print screen la foldere..sa vezi ca totul e asa cum trebuie ..
Am obs ca in directorul FM09/stadiumpics fisierele cu imaginile stadioanelor au extensia tpi. Este vreo diferenta? Eu am salvat in tga la 32 de biti.. chiar nu mai stiu ce sa fac, la FM08 am reusit sa pun pozele, la FM09 nu reusesc :|
verifică dacă stema e selectată din editor.
__________________
Daca ți cumperi ceva pe siteul
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Urmelinho is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 09:45 PM   #7
Razvee
Member
 
Razvee's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bucharest
Razvee is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Urmelinho View Post
verifică dacă stema e selectată din editor.
E vorba de stadium si city pics nu de badge
Si da stema e selectata automat pt ca e originala nu e adaugata de mine in folderul badges
Razvee is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 10:03 PM   #8
Urmelinho
Nick vechi: iarca_romica
 
Urmelinho's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Iași
Urmelinho will become famous soon enough
Default

hmmmm curios ... atunci spune-mi cum nu se văd pozele? se văd pozele generice sau se văd imagini negre?
__________________
Daca ți cumperi ceva pe siteul
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Urmelinho is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 10:42 PM   #9
Razvee
Member
 
Razvee's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bucharest
Razvee is on a distinguished road
Default

Nu, ideea e ca eu vreau sa adaug 2 poze: cu orasul si cu stadionul. Si nu se vede nimic. Atunci cand incep un joc nou si selectez echipa (dau right click pe Exeter City) ma duc la Stadium si am 2 taburi: photo si town. Acolo e gol , nu apare nici o poza..cu toate ca am urmat intocmai pasii descrisi de Artristul mai sus ..
Razvee is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 11:52 PM   #10
Astristul
Moderator FIFAM
 
Astristul's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ploieşti
Astristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to allAstristul is a name known to all
Default

Ai poza pentru stadion si pentru oras? Daca da, arhiveaza-le intr-o arhiva ZIP si atasaza-le aici!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Astristul is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:24 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL