![]() |
![]() |
#11 |
Moderator FIFAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E mai bine sa ramai doar cu 1 echipa! Poti sa ai 2 cariere, dar nu poti manageria 2 echipe in acelasi timp!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
![]() |
![]()
Aha .
Okey.Merci mult Dar se poate sa joc de exemplu cu o echipa romaneasca pe un stadion (sa fie stadionul pe care joc eu)strain gen Mestalla,Camp Nou..Sau nu se poate? Si mai am o intrebare si gata,nu te mai stresez,se poate sa aleg eu echipamentele pe care le vreau,mai ales culoarea sau ma obliga sa aleg culoarea specifica echipei? Acum,ca se intra in vacanta,ma apuc de joc.L-am amanat fiindca aveam o serie de lucrari la scoala etc.. Si sa nu uit:Vreun tutorial(neoficial sau facut de voi,nu stiu) cu seria Fifa Manager(in special 07-10) exista? E posibil sa te mai fi intrebat..sincer am avut o perioada incarcata. Promit ca nu mai pun asa de multe intrebari dar sunt curios la raspunsurile intrebarile de mai sus. Nu am mai jucat Fifa Manager(doar fifa) si de aceea pun atatea intrebari. Totusi ,mi-ar placea ca topicul asta sa fie destinat intrebarilor(care nu vor mai fi asa de multe si dese sper)puse de mine dar si de altii daca vreti.. Voi decideti... ------------------------------------------------------------------------ O zi superba Last edited by AlynAvaloh; 12-06-2013 at 07:47 PM. Reason: actualizare mesaj 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator FIFAM
![]()
Poti sa setezi un stadion strain la o echipa romaneasca, din editorul jocului. Te duci la tab-ul stadium si alegi un stadion 3d original din lista respectiva.
Poti sa-ti alegi ce culoare vrei tu la echipamente atata timp cat acea echipa nu are deja setate niste echipamente originale. Daca echipamentul este generic, poti sa-i schimbi culoarea. Cel mai bun tutorial este acest forum. Toate sectiunile, toate topicurile create sunt pline de informatii utile. Doar sa ai timp si rabdare sa citesti despre ce ai tu nevoie.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
![]() |
![]()
Merci mult Astristule.
Inca ceva Am intampinat o problema,nu mai sunt active linkurile de pe site-ul acesta,fifaromania cele care trimit la filefront.Ai specificat de gamefront ca sunt active,in urma,am descarcat acel program HotSpotShield.Ce fac mai departe?Cum sa fac rost de patchul cu liga romaneasca?Am avut treaba cu scoala si deabia acum am timp pentru joc,sa ma ocup de el.Merci frumos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator FIFAM
![]()
Activezi hotspot shield si intri pe acele link-uri ca sa descarci cele 2 parti ale patch-ului.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
![]() |
![]()
Merci mult.Acum ca am rezolvat problemele si timpul liber vrea sa apara cu siguranta ca ma apuc de joc.Sper ca in vacanta asta sa fie un mic ''imbold'' spre viitor adica spre cumpararea unui pc bun si unui joc mai nou de fifa manager.
Poate fac o cariera si o pun aici,cu fifa manager 10 deocamdata.Oricum imi vor placea cu siguranta editiile de manager de fotbal,ma pasioneaza. Succes si merci pentru timpul acordat.Respect! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
|
|