![]() |
![]() |
#1 |
simpatizant hibrid
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
M-am gandit mai demult ca ar fi interesant sa facem o intalnire a utilizatorilor forumului.
Astazi, am stabilit, in sfarsit, impreuna cu real5madrid, cateva date preliminare: - intalnirea va avea loc in perioada 7-13 august, in fata la Mall Vitan; - ideea initiala era sa bem, dar cum vor fi si minori... vom inchiria un teren de fotbal in parcul Tineretului <_< (alte idei sunt, totusi, binevenite); - in principiu, este binevenit orice membru care vine cu bani la el (cei din provincie vor fi, totusi, scutiti de plata inchirierii terenului); - ar fi bine sa fim cat mai multi (daca vede cineva de la *** acest post, s-ar putea sa avem probleme); - este interzis ascultatul de manele pe telefon in timpul intalnirii. Pentru stabilirea detaliilor, ar fi bine sa se faca o conferinta pe Yahoo! Messenger cu toti cei interesati. Pentru a ajunge la Mall Vitan, recomand tramvaiul 19. Costul inchirierii terenului o sa vi-l comunic astazi seara sau maine seara. Edit: Daca va fi la fel de cald ca acum, cei majori vor ramane, totusi, la o terasa.
![]() |
#2 |
Arcichitect
![]()
Fotbal pe caldura asta???..... nu mersi.
Count me in ... la terasa :P , cei mici sa isi cumpere suc. mns , stefan ???....
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
simpatizant hibrid
![]()
Pai normal ca o terasa ar fi indicata. Asa ne si hidratam si putem sa discutam despre femei, Lost si Stargăte si sa-l barfim pe mns.
![]() |
#4 |
violetul
|
![]()
e interesanta propunerea, daca nu am altceva de facut (vreo deplasare ceva) vin si eu, dar nu la fotbal, ca sigur nu ne-am strange mai mult de 10. o bere, eventual un meci apoi (sa vizionam)
![]()
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Invincible
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eu cred ca vin ,nu stiu sigur,mi-ar face placere.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Arcichitect
![]()
organizam un VIDEO-CHAT
![]() ![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Invincible
![]()
Nu un chat simplu,eu n-am webcam.Cand il organizam?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
violetul
|
![]()
discutia era despre o intalnire LIVE, nu despre un chat, ca asta facem zilnic, daca nu chiar mai des :P
![]()
![]() |
#10 |
Invincible
![]()
Pei nu dar nu stiu ce mai era de stabilit.Pana la urma din FifaRo cine mai vine in afara de Catalin?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
|
|