![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() ![]() Reactii: P.Maldini:Ne astepta un meci greu pe Nou Camp cu liderul ,Barcelona ,suntem nerabdatori sa ne aflam si adversarul din Sferturiile Europa League,finalul sezonul e aproape ... " ![]() Reactii dupa meci : S.Kun Aguero : " Ma bucur ca am batut Barcelona ,am dovedit ca suntem printre cele mai bune echipe din Spania,Manchester United pazea! Venim sa va batem !" ![]() Am fortat putin finalul deoarece m-am cam plictisit ,am invins City in Finala EL cu 1-0 (Abate) si pe Real in Cupa cu 3-1 (Aguero 2x,Forlan-Ronaldo) Campionatul a fost oarecum strans,Barcelona 73 p,Real 72,Atletico 68. ![]() Nu am sa mai raman la Atletico ,cu cine sa semnez?
Last edited by Dante7; 03-11-2012 at 12:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() ![]() P.Maldini alege Marseille! Am crescut dificulatatea : Top Player ,5 Min Vad ca nu imi urmareste nimeni cariera ![]() ![]() Are cineva o idee pentru prezrntare mai buna?Ma chinui de 2 ore sa fac ceva si asta e tot ce am reusit ...
Last edited by Dante7; 03-11-2012 at 05:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Legat de prezentare..mie mi-a placut aceea de la juventus..a 2-a
![]() ![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. -------------------------------------------------- To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
![]() |
![]()
Multa bafta la OM!
Un sezon foarte bun la Atl Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
![]() |
![]()
Super transferuri , o grupa destul de grea si sper sa iti indeplinesti obiectivele
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
|
![]() ![]() Reactii dupa meci : P.Maldini : "Avem un lot numeros,cu jucatori de mare calitate ,cred ca putem iesi cu fruntea sus din aceasta grupa,ii astept si pe Young si Negredo sa se alature echipei cat de curand !"
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tags |
carrer, dante7, pes |
Thread Tools | |
|
|