![]() |
![]() |
#21 |
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Abate este un fundas foarte bun care te va ajuta. E rapid si inteligent. Succes in etapele urmatoare!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
![]() |
![]()
E un rezultat bun acel egal,ai intalnit o fosta finalista a UEL.Multa bafta la Atletico,sper ca vei ramane acolo mai mult ca la Juve,fara sa fii demis!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]()
Ce parere aveti de noul mod in care imi prezint cariera?Ar trebui sa revin la vechiul format,sau sa fac ceva modificari?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Mult succes la Atl Madrid
![]() ![]()
Lasi comm , dau si eu garantat! To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. aaa..si puteti sa-mi spuneti Teo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() ![]() Reactii dupa meci : P.Maldini : "Sunt foarte suparat,nu am marcat inca deloc ... ne creem ocazii dar nu finalizam,sa speram ca Sivaspoor nu ne va elimina in preliminarii ..." M.Rodriguez:"Am facut un meci slab,cei drept au avut si un portar in mare forma dar asta nu e o scuza,de abia astept meciul cu Sivaspoor din UCL" Cum vi se pare noua modificare ? Mersi Crazy de idee ![]() ![]() Reactii dupa meci : P.Maldini: " Nu se mai poate asa !Daca nu marcam meciul viitor o sa fie jale!" D.Forlan: "E greu...inca nu ne-am regasit agresivitatea de sozonul trecut ,sper ca meciul viitor sa incepem sa marcam..." ![]() Reactii dupa meci : P.Maldini: " E greseala mea faptul ca am fost egalati la ultima faza ,eu le-am cerut jucatoriilor sa iasa la pressing si sa majoreze scorul!" D.Forlan: "E cam nasol sa vezi cum munca ta e ruinata intr-o secunda,merem in Turcia sa facem spectacol si sa ne calificam!" Reactii dupa meci: P.Maldini " Nu avem fata de UCL ,ne0au eliminat niste desculti,rusine sa ne fie!" ![]() ![]() Reactii dupa meci: S.Kun Aguero : "Cristiano (nr. Ronaldo ) m-a sunat Messi sa imi spuna ca : ESTI VARAZA BA! "
Last edited by Dante7; 27-10-2012 at 12:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() ![]() Reactii dupa meci: P.Maldini:"Am facut un meci bun si asta s-a vazut ,am dominat cap coada iar scorul putea fi mai mare,avem sanse la calificare ! "
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
![]() |
![]()
Vad ca victoria cu Real ti-a pus echipa pe picioare,tine-o tot asa!
PS1:Imi place mult noua prezentare! PS2:Cum se numeste fontul pe care il folosesti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
oo victorie cu real
![]() ![]() Last edited by paulica39; 27-10-2012 at 05:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]()
@Paulica 70 De milioane dintre care 19 pentru transferuri
![]() ![]() ---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ---------- ![]() Reactii dupa meci: P.Maldini :"Nu are rost sa cautam scuze si sa ne ascundem dupa deget,au fost mai buni si asta s-a vazut!"
Last edited by Dante7; 27-10-2012 at 05:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tags |
carrer, dante7, pes |
Thread Tools | |
|
|