![]() |
![]() |
#1 |
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Am deschis acest topic pentru acei useri care nu intra deloc pe la sctiunea de Fifa a acestui forum.
Toti cei care vor sa ajute la RLSP10 pentru fifa manager sunt rugati sa trimita date prin PM numai la echipele de liga 3. Ce puteti voi trimite : steme , poze cu echipamente, loturi exacte cu datele de nastere ale jucatorilor si pozitia in teren. Astept aceste date de la voi asta bineintele daca sunteti interesati sa ajutati. Mersi mult. |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
![]() |
![]()
Format
Liga a III-a are şase serii, īmpărţite regional, fiecare include cāte 18 echipe. Īncepānd cu sezonul 2010-2011 īn fiecare serie vor fi doar 16 echipe. Promovare Prima clasată īn fiecare serie promovează automat īn Liga a II-a. Retrogradare Ultimele sase clasate din fiecare serie retrogradează direct īn Liga a IV-a. sper ca am va vor ajuta Ceahlăul II Piatra Neamţ - Dunărea II Galaţi 1-0 (A marcat: G. Tudose īn min. 33), CSM Paşcani - Rapid CFR Suceava 3-2 (Ghiviziu ‘30, Ed. Sandu ‘65, Tabără ‘73 / Apetrei ‘18, M. Negru ‘64), Petrotub Roman - Aerostar Bacău 1-2 (Harbuzaru ‘85 / Rusu ‘14, Banu ‘71), CSM Focşani - Sporting Club II Vaslui 2-1 (Bāra ‘61, V. Crăciun ‘74 / Bolboceanu ‘21), CS Panciu - Willy Bacău 2-0 (Cioran ‘42 - penalty, I. Constantinescu ‘87), Oţelul II Galaţi - Politehnica II Iaşi 1-1 (Al. Avram ‘10 - penalty / Caragea ‘21), Pambac Bacău - CS Gura Humorului 3-0 (neprezentare). doar asa am gasit numele unor jucatori Last edited by Astristul; 01-04-2010 at 11:34 AM. |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
![]() |
![]()
O sa incerc si eu sa trimit in urmatoarele zile , doar ca nu prea stiu cum mas fac pozele, are ceva daca ti le trimit jpg?
#4 |
Member
![]() |
![]()
Trimite pozele! Dar de la ce echipe sunt acele poze?
Last edited by Astristul; 01-04-2010 at 11:35 AM. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
|
|