![]() |
![]() |
#1 |
Member
![]() |
![]()
Nu am vazut sa fie topicul asta. Eu am inceput cariera cu Dinamo si joc un 4-4-2 diamond clasic, fara mari modificari, decat ca joc cu target man si pe counter-attack. Sunt aproape de finalulul turului in primul an(azi abia mi-am cumparat jocul) si sunt pe 2, la un punct distanta de primul loc. Voi ce tactici folositi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
eu joc cu tottenham si primul sezon am folosit 4-3-3 wings. am iesit pe 2 in campionat.anul asta cred ca o sa folosesc aceeasi tactica sau o schimb in 4-3-3 attacking |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
![]() |
![]()
De la o vreme si eu joc un 4-3-3 attacking usor diferit. In sensul ca un CM l-am coborat mijlocas defensiv. Joc tot cu Dinamo, iar cu tactica asta am luat campionatul la 8 puncte distanta de locul 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
![]() |
![]()
3-5-2 cu 3 fundasi centrali eu asa jucam si luasem vreo 4 campionate cu steaua si 2 manchester, acum am facut o pauza astept fmrlsp
Ceva gen asa: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
eu am o cariera la steaua pana prin 2020,si in tot timpul carierei am folosit doar 4-4-2 diamond,si am castigat fara probleme tot ce se putea. dupa parerea mea e cea mai buna formula de joc..:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
![]() |
![]()
eu cu orice echipa joc 3-5-2 cu un CM trecut in DM si un atacant trecut CF ee cea mai buna tactica goluri multe si dc ai o aparare buna nuti iei nimic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
![]() |
![]()
am jucat primu sezon cu steaua si am folosit tactica 4-3-3 wings..in al doilea sezon din cate vad numai da roade aceasta tactica si nu pot sa inteleg de ce..imi poate recomanda cineva, ceva mai bun..sau o modificare la ce folosesc eu..sau o explicatie de ce nu mai reusesc victorii cu aceasta tactica?
multumesc |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
![]() |
![]()
Eu la fiecare inceput de sezon schimb tactica de joc
![]() |
#9 |
Member
![]() |
![]()
zi-mi si mie o tactica mai buna..te rog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
![]() |
![]()
Eu imi fac tactica dupa cei mai buni jucatori . Parerea mea , ca sa faci cea mai buna tactica trebuie sa faci urmatorul lucru :
- prima oara dai clear line-up - dupa apesi sa iti ordoneze echipe dupa Level - incepi sa pui jucatorii in teren dupa cel mai inalt nivel Asa scoti tot timpul cel mai bun overall Level dar trebuie sa ai grija totusi sa nu joci cu 3 DM la Real Madrid sau cu 3 atacanti la Gloria Buzau ![]()
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
|
|