![]() |
![]() |
#21 |
Banned
![]() |
![]()
Pai...cam asta e recordul meu recent sincer imi place mult acest jucator...daca nu ma insel l-am adus de la PSV...Il tine pe Zapata doar pe banca...Ce pot sa zic un portar foarte bun si nu am dat decat jumatate de milion pe el sau un milion nu mai stiu...Si acum e 2 milioane jumatate...Totusi eu zic ca la un milion merita...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
![]() |
![]()
Helder e la fel de bun:X:X
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Facebook-ul e un mare gay parade unde toți cerșesc mai mult sau mai puțin strident atenție. George Moise |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
![]() |
![]() ![]() Totusi...am inceput negocieri pentru helder...Performanta ar fi ca am avut cei mai puternici atacanti...Poate si pe Cernea il voi aduce...Totusi pt Helder la un milion zice ca e ridicol :| vrea sa imi dau toti bani de transfer pe el... Cupa eu zic ca e ca si castigata trebuie sa joc cu Ceahlaul sau Otelul...Meciul cu Unirea mi-a dat emotii...Cand m-au egalat...Imi era frica sa nu pierd...Totusi penalty-ul putea fi castigat...Cu International Arges , Cassio a scos toate suturile... ![]() Trebuie sa joc in cupa cu Otelul care nici nu are manager ![]() ![]() ![]() Christian Lell-l-am adus de la Bayern Munchen...Am dat maxim un milion pe el... Si-au gasit antrenor de lvl 10 ![]() ![]() Dar am castigat... ![]() Si cupa... Last edited by mariusghe; 01-12-2009 at 01:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
![]() |
![]()
Cumva pregatesti vreo surpriza cu baza de date pt Japonia ,ar fi super
![]() ![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Facebook-ul e un mare gay parade unde toți cerșesc mai mult sau mai puțin strident atenție. George Moise |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator FIFAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
As vrea eu, dar deocamdata avem foarte mult de lucru pentru RLSP FIFAM 10!
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
![]() |
![]()
Banuiesc ca va fi un patch foarte complex de vreme ce lucrati atat la el
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator FIFAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Asa speram si noi!
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
![]() |
![]()
Am postat fiindca mi s-a parut ceva rar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
![]() |
![]() ![]() Vad ca toata lumea a inceput cate o cariera:P...nu va pun poze pentru ca 1 la mana nu am paint ![]() Am inceput o cariera de la 0...adik faza aia sa iti alegi dintre echipele care te oferteaza,am ales 10 tari si culmea,desi nu prea vroiam sa merg asa de la inceput m-au ofertat doar echipe din argentina si brazilia ![]() Sun in al 3-lea sezon: in primul sezon am reusit sa ma calific in Copa Libertadores de pe locul 6 ![]() ![]() Ce imi place foarte mult aici este ca mai toate echipele joaca cu 3 fundasi ceea ce mie imi convine pentru ca joc mult pe flancuri.Dar nu am avut vreun meci sa le dau mai mult de 4 goluri. echipa mea este cam asa...nu va zik jucatorii pentru ca sunt slabuti dar asa pozitiile poate pe cineva intereseaza Clasicul 4-4-2 dar cu ceva schimbari ----------GK---------- RB----CD------CD----LB ----------CM---------- RM--------AM--------LB -------ST------ST---- dar cand conduc la 2 goluri sau in ultimele 10-15 minute scot un atacant si introduc inca un CM.Sunt un adept al rotatiei jucatorilor si totodata a jucatorilor tineri.Si destul de important cred eu...am ajuns la nivel 5 ca antrenor ![]() Dar cred ca acesta va fii ultimul meu sezon la Rosario...as vrea sa merg in lume...dece nu in Romania...Sa aveti o zii buna Last edited by Puiutu_adi; 04-12-2009 at 02:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
![]() |
![]()
Bogdan Stancu - Jucatorul Anului.
Last edited by Astristul; 05-12-2009 at 10:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |