![]() |
![]() |
#11 |
Member
![]() |
![]()
Am si eu un record mai mic ,dar mie mi se pare intersant
Am 3 jucatorii in Nationala Angliei pt mondialul din 2010 ![]() ![]() De specificat ca Kevin Nolan a fost chemat in locul lui Steven Gerrard accidentat
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Facebook-ul e un mare gay parade unde toți cerșesc mai mult sau mai puțin strident atenție. George Moise |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
![]() |
![]()
Am inceput si eu o cariera cu Sageata Stejaru din liga 2 seria 1 . Am semnat un contract pe 5 ani cu Sageata Stejaru . In primul tur din cupa romaniei am picat cu Steaua Bucuresti . Toate setarile is la normal . Obiectivul in campionat este the half of the table , iar in cupa 1st round .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator FIFAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Foarte bine! Tine-ne la curent cu evolutia echipei! Poate pe viitor vei posta si niste poze din joc!
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
![]() |
![]()
Din pacate , nu prea mi-a placut la Sageata Stejarul , si am inceput cu International Curtea de Arges . Chiar daca nu imi plac culorile clubului , am semnat un contract pe 5 ani . In prima runda a cupei romaniei am picat cu FCM Bacau . In campionat am obiectiv sa termin in mijlocul clasamentului , iar in cupa am obiectiv sa ajung pana in runda 3 .
O sa revin cu screenuri . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
![]() |
![]()
Am inceput cu Leeds Utd in primi 2 ani am ajuns in prima liga...anul 3 am iesit pe la mijlocul campionatului si acum, anul 4, ma bat pentru loc de champions league. Echipa arata cam asa:
GK - Joe Lewis 78 LB - Armand Traore 80 CD - Mamadou Sakho 81 CD - Fabiano Santacroce 83 RB - Chris Gunter 78 (incerc sa il iau pe Davide Santon) CM - Fabian Delph 80 LM - Eden Hazard 78 RM - Joao Mutinhio 83 AM - Jonjo Shelvey 81 ST - Luis Suarez 83 ST - Stevan Jovetici 82 Tactica: 4-4-2 Diamond Attacking Rezerve: GK - Alan Smities 72 CD - Sean St. Ledger 76 CM - Chris McCann 76 RM - Pedro 78 RW - Sotiris Ninis 72 ST - Steven Fletcher 80 ST - Gary Hooper 72 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
![]() |
![]()
Cred ca ar trebui sa il folosesti mai mult pe grecul Ninis e prea bun
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Facebook-ul e un mare gay parade unde toți cerșesc mai mult sau mai puțin strident atenție. George Moise |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
![]() |
![]()
stiu dar...jonjo e pre bazat si el iar pe dreapta nu prea ii place...sa vad sezonu asta cum joaca pe dreapta si poate poate.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
![]() |
![]()
Salut
Am inceput si eu sa joc fifa manager 10 desi la inceput nu mi-a placut. Am inceput o cariera cu Dinamo Moscova. Am jucat un meci amical cu niste necunoscuti, am castigat cu 7-0.Am facut si primul transfer. 9 mil euro pentru F.Costea si l-am facut pe mititelu fericit.In prima etapa am spulberat pe amk perm cu 4-0. Echipa a pasat aiurea tot meciu, nici o ocazie, 4 suturi pe poarta 4 goluri. Costea a pierdut mingea aiurea de foarte multe ori,a pasat aiurea dar a dat o pasa de gol. Ma astepta 2 meciuri infernale cu sarbii de la partizan pentru calificarea in grupele CL. O inrtebare de noob. Unde mi se salveaza screenshoturile de la fm10?Am facut cateva screenuri si nu stiu unde se salveaza. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
![]() |
![]()
Pai cand dai print te duci in paint si dai ctrl+v dupa care dai tu unde sa se salveze
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
![]() |
![]()
Am inceput si eu la Fc Cologne (Koln) ca si antrenor-jucator . Singurul transfer a fost Diego , portarul de la Liverpool a venit pe 3 mil € :
![]() In cupa , am jucat cu unele rezerve si cu o tactica destul de slaba care nu prea dadea rezultate , insa este bine ca am batut si ne-am calificat in turul urmator , in acest meci am jucat aproximativ 15-20 de minute , am dat 2-3 pase bune si am avut un rating de 7 . A urmat prima etapa cu Borussia Dortmund , am schimbat tactica , iar Podolski a fost magistral , a marcat un hattrick in prima repriza iar in repriza a doua ne-am aparat rezultatul , in meciul acesta am jucat ultimele 10 minute si am avut ratingul 6 . Etapa a 2-a a fost cu fosta campioana VFL Wolfsburg . Chihi si Podolski au fost marcatori pentru noi , eu am jucat 10 minute si am avut ratingul 6 . In etapa 3 am avut un meci usor cu cei de la Eintracht Frankfurt , i-am batut cu 4-1 am marcat si eu , si am jucat 35 min , iar am luat nota 8 . ![]() Dupa 3 etape ne mentinem bine in campionat sper sa terminam pe un loc de cupa europeana . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tags |
cariera, fifa manager 10, recorduri, statistici |
Thread Tools | |
|
|