![]() |
![]() |
#11 |
Member
![]() ![]() |
![]()
hai cu un link/mesaj de unde ai inteles tu asta
Thierry Henry for life !! Alez Henry ! To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
![]() |
![]()
pe site-ul or si pe alte site-uri specializate nu este trecuta la joc versiunea pe PC(doar pe console) deci nu va mirati daca nu apare pe calculator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
![]() |
![]()
Eu unul nu cred asa ceva,cum sa nu apara pe PC
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Facebook-ul e un mare gay parade unde toți cerșesc mai mult sau mai puțin strident atenție. George Moise |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
![]() |
![]()
pai si daca ar aparea tot aceeasi porcarie o sa fie pe care ne-o serveste EA de 10 ani,au schimbat si ei squad-urile si tracklist-ul,au finisat oleaca' grafica sa nu aiba coltzuri si gata fifa 2002 remake gate de servit la prostime
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
![]() |
![]()
Cred ca o sa aiba si echipa Romaniei, o sa fie un joc bun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
o sa fie un fifa 10 cu alt skin si squad dar la un pret mare.
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Member
![]() |
![]()
totusi as fi dezamagit daca nu ar aparea si pe pc,insa daca nu apare este semnal,ne forteaza sa luam ps3 si xbox insa as zice ca ar fi o investitie buna decat sa investesti mereu in pc,dar marea probema este ca o mare parte dintre noi nu prea stau bine cu banii...l-as juca cu mare placere in perioada turneului,bineinteles varianta piratata!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
![]() |
![]()
Am inteles si eu ca nu va fi pe PC.
Asta este, eu sunt bucuros ca am X360 si pot sa ma joc, sunt curios cat o sa coste jocul. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
![]() |
![]()
va fi si pe pc
|
![]() |
![]() |
![]() |