![]() |
![]() |
#21 | |
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
eu folosesc Gepard V2.0 si mi se pare foarte bun.
![]() |
#23 |
Member
![]() |
![]()
crezi, mikkel? si eu l'am luat, insa il gasesc cam prost... in sensul ca am reinstalat jocul si astept un alt gameplay, pana atunci nu joc in 3d... apropos: daca tu spui ca e bun, iar eu il gasesc prost, poate fi oare din cauza ca placa video si procesorul sunt cam la limita, mai degraba sub limita? caci cunostintele mele in informatica se opresc cam pe aici...
![]() in alta ordine de idei, inca nu am primit niciun raspuns in ceea ce priveste faptul ca am instalat un patch cu echipamentele din romania si nu le vede nici editorul, nici jocul... Last edited by chaplin; 23-11-2009 at 04:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
![]() |
![]()
merci...o sa incerc si eu gepard 2.0. stie cineva de ce nu merge sa downloadez nimic de pe fmcorner ? mi-am facut si cont si tot nimic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator FIFAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Forumul oficial are si varianta in limba engleza, iar daca nu postezi problema pe forumul oficial, sunt sanse FOARTE MARI s-o gasesti si anul viitor in joc!
FM Corner a lansat Gepard v3: http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=10&categ=271
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Last edited by Astristul; 26-11-2009 at 08:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
![]() |
![]()
Un patch pentru gameplayul asta oribil a aparut?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator FIFAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uita-te prin acest topic. Ai de unde alege!
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Gepard 3 este intradevar cel mai reusit gameplay de pana acum si cu cateva modificari in config am reusit sa aduc jocul la un nivel bunicel al constructiei si cursivitati jocului, al defensivei si atacului si al controlului mingi dar si al diferentei intre levelul jucatorilor si mai ales al match ratingului insa ramane o singura problema majora si anume pierderea energiei intrucat dupa 5 meciuri in 2 saptamani jucatorul ajunge la energie 20 de la 100 cu stamina 90 si asta deranjeaza pentru ca desi la inceputul sezonului am nivel 80 la sfarsit scad cel putin 4 nivele chiar daca in 34 meciuri de campionat dau minim 50 goluri si jucatorul castiga tot ce se poate castiga inclusiv balonul de aur (joc 90% meciuri 3d ca player manager) :|
![]() De asemenea forma pare a fii in directa legatura cu energia insa nu gasesc aceasta corelatie in config, daca are cineva o solutie pentru pastrarea energiei inafara antrenamentelor si pauzei il rog sa o posteze aici poate o solutie de a decoda fisierele parametri din fmdata :P. Mentionez ca linile urmatoare nu au efect sau macar nu au unul semnificativ... tcmai.ini ENERGY_DROP_AMBIENT = 0.06 ENERGY_DROP_GLOBAL_MODIFIER = 1.0 Last edited by owy4steaua; 30-11-2009 at 09:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
![]() |
![]()
Si eu gasesc destul de bun gepard 3 , in plus este si cel mai realist . vedeti ca s-a lansat o varianta imbunatatita , gepard 3.1 pe fmcorner, pe care il puteti descarca de aici:
http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=10&categ=271 Last edited by Astristul; 03-12-2009 at 01:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tags |
fifa manager 10, gameplay |
Thread Tools | |
|
|