![]() |
![]() |
#11 |
Nick vechi: John_Terry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eu joc cu Barcelona si nu imi place ca, cam toate meciurile le termin cu scoruri exagerate(8-2; 5-0; 6-1 etc...). Ce m-a amuzat a fost ca de curand am avut meci cu Real Madrid in campionat, la mine acasa. Dupa prima repriza era 3-0 pentru Real, si in a doua repriza a revenit echipa mea si am castigat cu 5-3
![]() Imi place ca acum poti sa vinzi jucatori pe bani multi si in primul sezon. De exemplu, in iarna sezonului 2009-2010 l-am vandut pe Henry pe 31 de milioane de euro la Chelsea, chestie pe care personal n-am reusit-o la FM 09.
![]() |
#12 |
Member
![]() |
![]()
Si eu am inceput un sezon cu Barca dar nu am reusit in afara de un 7-0 cu Twente in CL niciun scor exagerat. Poate doar ca am batut pe Real cu 5-1 la mine acasa, dar mi-a mancat nervii meciul ala... Eram cu ochii cat cepele la schimbarile lor de tactica sa pot sa fac marcaj corect om la om si sa pot sa scap pe contra-atac. In rest nu am castigat cu mai mult de 2,3 la 0.
Legat de cei care se plang de un "gameplay" mai bun... ma asteptam si la argumentari serioase... Ce vi se pare aiurea? Concret... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nu e vorva de ce este aiurea la el.Dar in comparatie cu patchurile pentru gameplay sunt mult mai slabe gameplayurile din joc.
Dupa ce te obisnuiesti sa joci fifa manager 09 cu un gameplay foarte bun si apoi incepi sa joci fifa manager 10 ai sa vezi o mare diferenta in calitatea jocului. Singura solutie este sa asteptam un patch care sa introduca un gameplay mai bun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
![]() |
![]()
imi place la fifa manager 10 ca in sfarsit am reusit sa cooperez cu niste cluburi.
Sunt cu Millwall si am semnta contracte de cooperare cu Manchester United, Bayern Munchen si Panathinaikos Atena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
![]() |
![]()
Si le-ai dat bani, ceva?
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
mie imi place că au mărit sumele pentru televizare, īn Romānia iei 10m dacă o să cāştigi campionatul. 5m de bază, şi 5 din drepturi.
![]() |
#17 |
Member
![]() |
![]()
nu le-am dat niciun ban doar am bifat sa pot imprumuta jucatori tineri de la ei si sa jucam 1amical pe an..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
![]() |
![]()
Un mare minus la rezolutii...mi se pare o gluma proasta acea rezolutie de 1680x1050..nu sunt ganditer deloc..la 1024x768 stai sa dai de mouse stanga-dreapta-sus-jos sa vezi acele widgets..la 1680 te chiorasti efectiv la unele optiuni..jenant..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
![]() |
![]()
Cea mai tare chestie de pana acum de cand joc FIFA Manager. A primit portarul advers cartonas rosu chiar din minutul 2 (in 3D).
Pana acum nu imi puneam pe lista de rezerve niciodata un portar pentru ca nu se accidenta deci nu aveam motive de a-l inlocui. Acum clar am... mi se poate intampla si mie ca portarul meu sa ia un rosu si va trebui sa bag pe cineva in poarta. Ce nu imi place e exact ce am zis mai sus... portarii nu se accidenteaza niciodata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
|
|