![]() |
![]() |
#681 |
Member
![]() |
![]()
Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia (sunt incepator pe forumul acesta) . Am si eu o "mica mare" problema . Am luat FM 10 si patch.ul de la voi
![]() Va rog ajutati-ma ! Nu stiu ce are , ca ala Fifa Manager 11 merge perfect editoru de baze dar alta e cand joc cu echipele din tara mea :"> ( nu sunt patriot dar asa e frumos ![]() Va multumesc mult ! P.S. : AM INCERCAT SA RULEZ FISIERUL CA ADMINISTRATOR DAR TOT DEGEABA ! EXISTA VREO ALTERNATIVA? Last edited by Astristul; 08-08-2011 at 10:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Member
![]() |
![]()
trebuie sa instalezi update 5 ,dupa aceea va mergea
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Member
![]() |
![]()
poti sa iei updatul de unde vrei
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Member
![]() |
![]()
Problema...dupa ce am luat updat.ul imi da o eroare si imi zice ca am deja ultima versiune ! :-s Alta solutie ?
Update : Am dezinstalat jocu si l.am reinstalat ! Am instalat RLSP.ul iar cand sa dau Update 5 imi zice ca exista deja in joc ! Dar cand sa intru in data de baze la fel face ! Last edited by Astristul; 08-08-2011 at 10:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Member
![]() |
![]()
Am o problema scade foarte mult energia la jucatorii mei si cand zic foarte mult ma refer ca scade si sub 10 !
Vi se intampla si voua? Fac schimbari in fiecare meci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Member
![]() |
![]()
Dute la antrenament si schimba exercitiile actuale cu cele pentru rezistenta ! Si vezi daca mai iti scade ...sau dai intensitatea meciului..lasa.i mai chillout
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Member
|
![]()
degeaba iei updateuri de pe siteuri oficiale daca nu ai jocu original , nu te ajuta cu nimic si no sati mearga, stiu problema cu editorul 10 nu se deschide dupa ce instalezi RLSP si eu am avut problema asta, si nam gasit solutia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Member
![]() |
![]()
Am instalat RLSP pentru FIfa 10 Manager si am ceva probleme:
-nume false pentru antrenorii din Romania -nume false pentru toti jucatorii din Liga a II-a -lipseste liga a III-a, dar si a IV-a Ma poate ajuta cineva? ![]()
FORZA DINAMO[/COLOR] To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Member
![]() |
![]()
Salutare, in primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Mi-am creat un club si vreau sa ii adaug cateva banner(facute de mine) la stadion. Le-am facut si .tga, .bmp si .png si le-am salvat in folderul my document\fifa manager 10\graphics\3d match\banner dar nimic. Am tot cautat pe diferite site-uri dar nu am gasit nimic. Unde ar trebuii sa le pun sau cum ar trebuii fac sa imi apara in meciurile 3D?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tags |
fifa manager 2010 fotbal |
Thread Tools | |
|
|