![]() |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Care aveti date de contact ale unor fotbalisti romani sau straini ce activeaza in Romania sau in strainatate?
#2 |
Nimeni Altu'
|
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Craiova un strigat, o lacrima, un suras de fericire. Toata lumea ne stie/ Suntem leii din Banie/ Alb-Albastru peste tot de la tisa pana-n Olt C.U.C.S. Milioane pentru S|U|D ca de acolo vine eu |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
poate gasesti pe siteurile oficiale ale fotbalistilor
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
![]() |
#4 |
Invincible
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eu nu cred ca o sa le gasesti,daca le-ar da pe net ar primii mesaje de la toti fanii si nu cred ca le-ar convenii sa-si umple imbox-ul cu mesaje aiurea.Incearca pe forumul oficial ca pe acolo mai intra si le ceri direct
|
![]() |
![]() |
#5 |
Shipwrecked Pioneer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
O cerinta cel putin ciudata si cam inutila, mai bine ai cauta adresele unor oameni mai intelepti. Chiar si asa, in general sportivii nu-si lasa datele la oricine, n-au nici timp si nici chef...Daca e important, stiu ei cum sa dea de tine.
closed