Forumul FifaRomania

Forumul FifaRomania (http://forum.fifaromania.net/index.php)
-   Fifa Manager 12 (http://forum.fifaromania.net/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Patch-uri Fifa Manager 12 (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=18345)

Danny79 30-10-2011 02:27 PM

Patch-uri Fifa Manager 12
 
In topicul acesta se vor posta patchurile care sunt facute pentru Fifa Manager 12.

FM Corner a lansat un mega patch si un update la acesta.

Mega Patch 2012
http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=11&categ=289

Update 1 Mega Patch 2012
http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=11&categ=289

Razvee 30-10-2011 09:23 PM

Quote:

Originally Posted by Danny79 (Post 444119)
In topicul acesta se vor posta patchurile care sunt facute pentru Fifa Manager 12.

FM Corner a lansat un mega patch si un update la acesta.

Mega Patch 2012
http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=11&categ=289

Update 1 Mega Patch 2012
http://fmcorner.4players.de/index.ph...a=11&categ=289

Foarte tare megapatchul asta .. exact ce trebuia :) Mersi!

andrei88 30-10-2011 09:43 PM

Am si eu o problema legata de acest patch megapatch...l-am instalat dar nu mi arata jucatorii de ex din turcia ...tot aia random ca si la inceput...dar stemele sunt la echipe...mentionez ca nu am instalat updatul...oare sa fie de la el? dar cand intru in editor vad acolo jucatorii de la echipele turcesti...gen zokora etc...dar cand intru in joc...nu mi apare niciun jucator....si asta e valabil la toate campionatele gen ukraina turcia etc...va rog ...care ar fi problema?? c trebuie sa fac ca sa mearga!

mikkel 30-10-2011 10:42 PM

daca te referi ca nu ti se vad intr-o cariera deja inceputa, sa stii ca nu o sa ii poti vedea vreodata in cariera aia.
toate modificarile facute de orice patch se pot vedea doar dupa ce intri in editor, apesi butonul "write current database to game", apoi incepi o noua cariera. si, foarte important, cand incepi cariera, bifezi "editor database" nu "latest EA database".
incearca asa si vezi daca iti merge. bafta!

cyborgs 31-10-2011 02:38 AM

Adevaru ca si eu am aceeasi probleme nu apar embleme la unele tari ca de Exemplu Turcia in editor apar in joc nu apar indiferent ce selectez ca incep de la 0 sau continuui cariera

andrei88 31-10-2011 08:17 AM

Da frate asa e ...mc mult....stiam faza cu jocu salvat...ca daca intrii in el nu ai cum sa le vezi ca trb sa incepi o noua cariera...dar faza cu write current etc....uitasem...MC MULT frate !!!!!

---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------

Acum a aparut alta problema....intru in joc si nu mai gasesc tara turcia sa o bifez sa joc acolo...a disparut complet....dar in editor este....deci cum sa dispara Turcia de acolo de unde iti selectezi tarile ....!! ce e de facut ??daca stiti :D Mentionez ca a mers prima oara si cand am iesit si am intrat iar sa ma uit la echipe cum stau cu bugete etc...sa vad pacolo nu am mai gasit ..tara respectiva

---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 07:36 AM ----------

Am dezinstalat si jocu ..l-am instalat iar...iar patchu si tot asa se intampla..cum e posibil de la ce face asa???

Danny79 31-10-2011 10:52 AM

Quote:

Originally Posted by andrei88 (Post 444165)
Da frate asa e ...mc mult....stiam faza cu jocu salvat...ca daca intrii in el nu ai cum sa le vezi ca trb sa incepi o noua cariera...dar faza cu write current etc....uitasem...MC MULT frate !!!!!

---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------

Acum a aparut alta problema....intru in joc si nu mai gasesc tara turcia sa o bifez sa joc acolo...a disparut complet....dar in editor este....deci cum sa dispara Turcia de acolo de unde iti selectezi tarile ....!! ce e de facut ??daca stiti :D Mentionez ca a mers prima oara si cand am iesit si am intrat iar sa ma uit la echipe cum stau cu bugete etc...sa vad pacolo nu am mai gasit ..tara respectiva

---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 07:36 AM ----------

Am dezinstalat si jocu ..l-am instalat iar...iar patchu si tot asa se intampla..cum e posibil de la ce face asa???

Instaleaza si updateul.
Tu ai instalat fara update iar Mega Patchul are o erroare in fixture ceea ce face ca Turcia sa nu fie vazuta in joc.

andrei88 31-10-2011 01:03 PM

aaaa ok....iti multumesc danny pentru ajutor :D

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

Danny...am reinstalat jocul...apoi am instalat patchul update 1 si apoi mega patch....si tot asa...nu vede turcia! si mentionez ca am instalat si mega patch si update...adica invers....si tot asa nu merge!! ce e de facut plss

Danny79 31-10-2011 01:32 PM

Quote:

Originally Posted by andrei88 (Post 444172)
aaaa ok....iti multumesc danny pentru ajutor :D

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

Danny...am reinstalat jocul...apoi am instalat patchul update 1 si apoi mega patch....si tot asa...nu vede turcia! si mentionez ca am instalat si mega patch si update...adica invers....si tot asa nu merge!! ce e de facut plss

Ele trebuiesc instalate asa:

Mega Patch si apoi Update 1 pentru Mega patch.

Daca a mai intstalat cineva acest mega patch poate sa il ajute pe Andrei ca eu nu am intrat in joc cu acest patch inca.

J@mrock 31-10-2011 03:10 PM

Da....am instalat si eu Patch-ul, insa nu am problema pe care o are Andrei dar mie nu imi apar stemele la nici una din campionatele din patch.....am incercat sa le pun manual insa treaba e ca nici nu sunt steme in acest Patch doar chestii din database!!Poate scot ei un fix ceva!!Aveti rabdare ca vin multe patchuri.....numai spatu pe hard sa aveti:)))Peaceee


All times are GMT +2. The time now is 09:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL