Forumul FifaRomania

Forumul FifaRomania (http://forum.fifaromania.net/index.php)
-   Uefa Champions League (http://forum.fifaromania.net/forumdisplay.php?f=74)
-   -   help pls (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=6666)

Razor 23-06-2007 10:29 PM

help pls
 
nu stiti cum (daca se poate) sterge vreun stadion in UCL 06-07 ??...e vorba de stadionu stelei...nu-l mai suportX(....ii cel mai rau stadion pe care am jucat vreodata fifa....mereu imi merge sacadat(numa pe stadionu ala),si chiar daca pun sa fie noapte ii mai luminat ca orice stadion care il pun (chiar daca il pun pe ziua)....vreu sa joc in UCL tournament cu steaua si ma obliga sa joc pe stadionu ala, de asta is disperat....nu stiti cum se poate sterge ??:)

Razor 28-06-2007 01:53 PM

chiar nu stie nimeni ??

Urmelinho 28-06-2007 01:57 PM

pai cu CM07 v pentru UCL adica v 2.07. si la steaua schimbi stadionul pe care sa joace ;)

andrei_fcmbacau 28-06-2007 02:29 PM

nu merge sacadat ma,merge foarte bine ai tu placa video zlaba si prea putini ram iar CM07 pentru Champions league nu este

Omega 28-06-2007 06:56 PM

Quote:

Originally Posted by razvy 2005+1 (Post 131655)
nu stiti cum (daca se poate) sterge vreun stadion in UCL 06-07 ??...e vorba de stadionu stelei...nu-l mai suportX(....ii cel mai rau stadion pe care am jucat vreodata fifa....mereu imi merge sacadat(numa pe stadionu ala),si chiar daca pun sa fie noapte ii mai luminat ca orice stadion care il pun (chiar daca il pun pe ziua)....vreu sa joc in UCL tournament cu steaua si ma obliga sa joc pe stadionu ala, de asta is disperat....nu stiti cum se poate sterge ??:)

Poti sa umblii in database cu DB Master 07 si sa modifici de acolo ID-ul stadionului pe care joaca Steaua, sau o metoda mai usoara cum a spus si iarca_romica sa folosesti CM 07 pentru UCL si sa faci acelasi lucru ;) .

Urmelinho 28-06-2007 11:29 PM

Quote:

Originally Posted by andrei_fcmbacau (Post 132443)
nu merge sacadat ma,merge foarte bine ai tu placa video zlaba si prea putini ram iar CM07 pentru Champions league nu este

Eu garantez ca exista. eu il am. imi pare rau ca nu mai am linkul de unde l-am luat ca sa iti demonstrez.

Razor 29-06-2007 12:24 AM

multumesc pentru sugestii....si sa stii adrei fcmbacau ca am placa video destul de buna si 512 ram...si numa pe stadionul ala merge asa

Ad1 30-06-2007 12:33 PM

si mie imi merge sacadat si am placa video ff buna

ShAgG_MaStEr 17-07-2007 12:48 PM

pe ati face figuri pe nvidia nai probleme asa a fost intotdeauna la fifa

Razor 20-07-2007 09:49 AM

Eu am nvidia :P......da din tot UCL 06-07 numa stadionu ala mergea sacadat.


All times are GMT +2. The time now is 01:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL