Forumul FifaRomania

Forumul FifaRomania (http://forum.fifaromania.net/index.php)
-   Fifa 12 (http://forum.fifaromania.net/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Probleme Fifa 12 PC (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=18334)

Danny79 29-10-2011 04:21 PM

Probleme Fifa 12 PC
 
Aici puteti posta problemele legate de jocul Fifa 12.
In felul acesta sper sa nu mai deschideti topicuri aiurea.
Primul care o face va lua BAN.

Slim 30-10-2011 01:47 PM

A trecut cineva la FIFA 12, in Career Mode, de sezonul 20122-2013? Mie imi iese din joc cand ajung pe 31august 2013 dupa terminarea perioadei de tranferuri!

Artur 30-10-2011 07:27 PM

Eu nu am avut nici o problema...

CosminCheloo 30-10-2011 07:44 PM

O adevarata problema dupa ce joc un meci HEAD TO HEAD si iese tupul cu care joc ma scoate afara din joc complet e o problema ca EA trebuie sa o rezolve cu un PATCH!!!

alex_law 31-10-2011 03:29 PM

Quote:

Originally Posted by Slim (Post 444122)
A trecut cineva la FIFA 12, in Career Mode, de sezonul 20122-2013? Mie imi iese din joc cand ajung pe 31august 2013 dupa terminarea perioadei de tranferuri!

Exact aceeasi problema am avut-o si eu la sezonul 2013-2014. E corut fisierul de autosave sau de save, nu stiu. oricum, eu am rezolvat problema revenind prin salvarile automate la ultimul meci din sezonul trecut (2011-2012 la tine) si am salvat sub alta denumire, am creat un alt fisier de save.
Acum imi merge fara probleme, dar mam enervat vreo ora din cauza asta.
Este tot o problema gen "crash dump" si pe net n-am gasit alta rezolvare.

Slim 31-10-2011 09:06 PM

Quote:

Originally Posted by alex_law (Post 444185)
Exact aceeasi problema am avut-o si eu la sezonul 2013-2014. E corut fisierul de autosave sau de save, nu stiu. oricum, eu am rezolvat problema revenind prin salvarile automate la ultimul meci din sezonul trecut (2011-2012 la tine) si am salvat sub alta denumire, am creat un alt fisier de save.
Acum imi merge fara probleme, dar mam enervat vreo ora din cauza asta.
Este tot o problema gen "crash dump" si pe net n-am gasit alta rezolvare.

Cum ai facut un alt fisir SAVE mia exact?
Ai pe :/C in My Documents fisierul de Fifa 12 si in el sunt salvarile, tu cum ai procedat?

alex_law 01-11-2011 01:40 PM

Din joc am rezolvat problema. cand vrei sa salvezi manul, dai create new save file (sau cv asemanator). Ideea e sa nu salvezi peste fisierul vechi (overwrite). sper sa mearga treaba si la tine.

Party_Rock 01-11-2011 01:45 PM

Dupa finalul meciului jocul se inchide..cand face loading (am jocul original de pe gameshop) ce este problema?

laulolo 01-11-2011 05:04 PM

Probleme fifa 2012
 
Stie cineva DE CE imi iese din joc si imi apare in C unde este instalat jocul fisierul ......''FIFACrashDump_CL942004'''....DE LA CE ESTE ........????NU POT JUCA DELOC

derrick88 01-11-2011 11:17 PM

nu stiti cand va aparea un patch pentru fifa 2012 pe pc care sa rezolve problemele care le are jocul?

audigy 02-11-2011 12:10 AM

Care probleme?

derrick88 02-11-2011 09:02 AM

mie de exemplu imi sacadeaza cand pun pe high sau medium de aia ziceam de un patch daca va aparea poate va rezolva si problema asta.

cld 02-11-2011 11:48 PM

Quote:

Originally Posted by laulolo (Post 444310)
Stie cineva DE CE imi iese din joc si imi apare in C unde este instalat jocul fisierul ......''FIFACrashDump_CL942004'''....DE LA CE ESTE ........????NU POT JUCA DELOC

Scoate gamepadu si intra in joc fara si dupa instaleaza gamepad fix de la demo

fiffa08 03-11-2011 12:49 AM

am si eu o intreaba imi merge fifa 12 la low pe un procesor intel pentium 4 3.00 ghz ?:) si mai am 2 gb ram si placa video ati radeon hd 3600 512 mb ddr2...

audigy 03-11-2011 01:46 AM

Probabil ca da, la o rezolutie mica (nativ de 17") si detalii minime.

Quote:

Originally Posted by derrick88 (Post 444340)
mie de exemplu imi sacadeaza cand pun pe high sau medium de aia ziceam de un patch daca va aparea poate va rezolva si problema asta.

Pai iti sacadeaza pentru ca nu ai configuratia necesara pentru a rula jocul in conditii medii spre maxime. Patch-ul o sa il ai cand ai bani de upgrade hardware.

derrick88 03-11-2011 09:31 AM

esti tare jocul nici nu cere asa cerinte mari.sunt uni care au calculator mai slab ca al meu si le merge fara probleme pe high, joc crysis 2 cu toate setarile la maxim si imi merge super aici este o problema de optimizare a jocului ca unora le merge bine si altora nu.

Toteu 03-11-2011 11:51 AM

Normal ca este o problema a jocului, eu am un hp pavillion dv5 cu 3 gb ram dual core de 2Ghz o placa video nvidia Geforge 9600M GT 1776 Ram si imi sacadeaza nu pot sa joc de nici o culoare...

derrick88 03-11-2011 11:58 AM

uite pana si lui @toteu ii sacadeaza nu doar mie. poate am procesorul putin mai slabut dar in cerintele jocului nu cere atata procesor, pes 2012 imi merge la rezolutie maxima si joc pe high.

Toteu 03-11-2011 12:01 PM

Da
 
Aceiasi chestie si la mine, joc Pes fara probleme, nu imi face nici un frame nu pot sa inteleg de ce la fifa face asa urat.. am laptopul bun pt asa cva zic eu si + ca joc o gramada de jocuri pe el fara nici o problema....:confused:

derrick88 03-11-2011 01:36 PM

pai chestia este ca astia de la ea 4 5 ani face jocul optimizat calumea, si apoi numai prea isi da interesul sa-l optimizeze.ai incercat sa pui pe low? eu cel putin asa am pus si merge mai bine mai frameaza putin de tot uneori dar nu tot timpul.

cezar2412 03-11-2011 03:13 PM

derrick cred ca win7 e de vina...mi-am bagat win7 sa ma joc battlefield si imi merge la high pe dual core-ul meu 2.6ghz 2gb ram ati hd4350 1gb pe rez 800x600 si fifa imi sacadeaza pe 1024x768 si detalii high...pe xp imi mergea la rez maxima suportata de monitor si detalii high si nu sacada...degeaba s-au laudat ei ca o sa fie fifa optimizat si pt win7 pt ca nu e!!!

derrick88 03-11-2011 03:40 PM

da cred ca ai dreptate.si eu cand aveam windows xp imi mergea fifa 2011 si pe high si pe windows 7 sacadeaza ca naibi.

fiffa08 03-11-2011 08:03 PM

Quote:

Originally Posted by fiffa08 (Post 444369)
am si eu o intreaba imi merge fifa 12 la low pe un procesor intel pentium 4 3.00 ghz ?:) si mai am 2 gb ram si placa video ati radeon hd 3600 512 mb ddr2...

mda...am instalat fifa si imi intra in ea imi merge bine da cand intru sa joc un meci imi merge urat imi merge sacadat rau .... la low am jucat ... da la training acolo unde joci singur cu kaka cand til da la inceput imi merge perfect si nush dc in meci imi sacadeaza asa rau sa fie de la procesor prea slab :-/

audigy 05-11-2011 02:15 AM

Quote:

Originally Posted by derrick88 (Post 444375)
esti tare jocul nici nu cere asa cerinte mari.sunt uni care au calculator mai slab ca al meu si le merge fara probleme pe high, joc crysis 2 cu toate setarile la maxim si imi merge super aici este o problema de optimizare a jocului ca unora le merge bine si altora nu.

Crysis 2 nu este un joc pretentios deci stai flex, daca vrei sa te lauzi cu performantele pc-ului tau, da-mi date din metro 2033 si crysis (prima lansare). Chiar si asa, mi-e greu sa cred ca rulezi tu Crysis 2 cu toate setarile in blana + vsynk, AA, etc la peste 60 fps.

Quote:

Originally Posted by Toteu (Post 444379)
Normal ca este o problema a jocului, eu am un hp pavillion dv5 cu 3 gb ram dual core de 2Ghz o placa video nvidia Geforge 9600M GT 1776 Ram si imi sacadeaza nu pot sa joc de nici o culoare...

Poti sa ai tu si laptopu lui peste, niciodata FIFA nu a fost optimizat pentru placi grafice mobile.

Quote:

Originally Posted by derrick88 (Post 444380)
uite pana si lui @toteu ii sacadeaza nu doar mie. poate am procesorul putin mai slabut dar in cerintele jocului nu cere atata procesor, pes 2012 imi merge la rezolutie maxima si joc pe high.

Lasa-ma ma cu texte d'astea, lui x si lui y ii merg perfect bla, bla. Detalii, detalii, toti se lauda si abia joaca la peste 31 fps-uri. Ce configuratie ai (procesor, video si ramii) ?

Artur 06-11-2011 02:25 AM

Quote:

Originally Posted by cezar2412 (Post 444391)
derrick cred ca win7 e de vina...mi-am bagat win7 sa ma joc battlefield si imi merge la high pe dual core-ul meu 2.6ghz 2gb ram ati hd4350 1gb pe rez 800x600 si fifa imi sacadeaza pe 1024x768 si detalii high...pe xp imi mergea la rez maxima suportata de monitor si detalii high si nu sacada...degeaba s-au laudat ei ca o sa fie fifa optimizat si pt win7 pt ca nu e!!!

Nu are nici o treaba cu win`ul... Si eu am win 7 pe 32 biti, intel core 2 duo 2,2 ghz, 2 gb ram, ati radeon hd 5450 1 gb... Joc cu absolut totul la maxim si rezolutia monitorului de 1280x1024 si merge perfect...

audigy 07-11-2011 02:32 PM

O sa apara un patch care rezolva asta, pentru ca voi ... cei care aveti versiuni piratate sa puteti juca online.




Glumeam. Jocul merita fiecare banut, Head to Head si Ultimate Player sunt moduri de joc grozave. :)

Danny79 08-11-2011 07:28 AM

Quote:

Originally Posted by s0rrykramyk (Post 444684)
de unde banii de joc original :) pe criza asta merge si cu piratate :))

Pai daca merge si asa atunci nu poti juca online.
Iar aici pe forum nu incurajam pirateria.

Smoky_84 08-11-2011 03:42 PM

am si eu un procesor core 2 duo e 6300 de 1,87 Ghz si intradevar nu merge jocul sacadeaza dar vreau sa im iau Core2 Quad Q6600 2.4GHz oare merge cu asta?? rog un PM urgent

derrick88 08-11-2011 04:31 PM

cam slabut ce vrei sa-ti iei mai bine mai cauti ceva mai puternic si dai un ban in plus dar sti ca joci ce vrei dupaia.

Smoky_84 08-11-2011 04:46 PM

Quote:

Originally Posted by derrick88 (Post 444709)
cam slabut ce vrei sa-ti iei mai bine mai cauti ceva mai puternic si dai un ban in plus dar sti ca joci ce vrei dupaia.

bine eu vreau sa mearga fifa 12 totul la maxim cu cu core 2 quad si cu un ati 6770 1 gb gddr5 creazi ca ar merge ?

derrick88 08-11-2011 07:00 PM

iti va merge:)

roberttto27 09-11-2011 04:52 PM

problema fifa 12 pe xp
 
apare problema cand dau sa inceapa jocul imi iasa din joc si imi scrie in directorul unde este instalat fifa 12 un fisier din acela de crash dump(FIFACrashDump_CL942004_2011.11.09_20.56.23.dm p), acest lucru mi se intampla doar sup xp sp3 x086 pe 32 de biti , am instalat jocul si pe pe win 7 x 64 biti , ambele windows-uri cu licenta, dar nu cred ca are relevanta, pe win 7 mergea jocul, dar sacadat chiar si pe detaliile pe minim ,am 8600 GT , cu 6 GB ram si procesor amd 4400 + , doresc sa ma joc pe xp pt. ca merge mai smooth , mentionez ca nu am gamepad.... Va rog mult are cineva un remediu pt. aceasta problema?

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

ai rezolvat problema cu fisierele alea?

Andreyy86 09-11-2011 05:24 PM

buna,mie jucatorii pe orice pozitie ii pun au acelasi ovrl

mihai_alexandru10 10-11-2011 09:07 PM

Am si eu o intrebare, de ce nu raman jucatori editati din edit player cand incep cariera la manager, de exemplu eu imi aleg ghete la jucatori le dau jambierele mai sus mai jos si salvez editarea.Da cand joc la Manager in campionat nu ramane cum editez eu, de ce care este problema? ca la fifa 11 merge. Astept raspunsul

ROKY 11-11-2011 07:18 AM

Am si eu o problema mi se misca sacadat indiferent de rezolutie si alte setari dau la High la fel ,la low la fel ,nu conteaza astea am observat posibil sa fie de la joc , nu am original.Vreau sa stiu si eu persoanele care aveti jocul original vi se intampla la fel indiferent de rezolutie setari High-Low.Daca stie careva cum pot rezolva problema inafara de a cumpara jocul original nu toti ne permitem sa dam o treime din salariu pe un joc!!!Nu vrea discuti pe tema asta,,,GEN:CUmparati original etc,, pc il am bun nu"mi trb altu:)),,,Daca se poate sa ma ajutati bine daca nu tot bine. Multumesc.

derrick88 11-11-2011 09:22 AM

New Official Patch for FIFA 12
A new official patch has been released today!Just log in to Origin and the download will start automatically!Bellow you have the list of the new updates & fixes for FIFA 12:

Gameplay

Sometimes the game would get confused when a user called a second player to take a quick throw-in, where the game would consider the ball to have re-entered play. We’ve made sure this won’t happen anymore.
We have fixed an occasional problem where a user’s crossing setting would default to Manual and need to be reset.
Very rarely indeed, a physics error could cause a player’s leg positioning to become misaligned. You may have seen some videos of that around the time we brought out the demo for FIFA 12. As rare as it was (the vast majority of people will have never experienced it), it’s now fully extinct,

Career Mode

You can now select the weather conditions before entering a game.
Your chief executive’s salary suggestions when offering a youth player a senior contract will now remain consistent when exiting and re-entering the negotiation screens.
We have made sure that, after releasing a player from the Youth Squad, his salary returns to the Wage Budget.
When loaning in a player with an option to buy him at the end of the season, if that player caused you to reach the maximum squad size, you wouldn’t be able to buy him. Now you can.
It’s now no longer possible to sign a Youth Player with a wage greater than your available wage budget.
We have addressed a couple of rare situations where specific actions would cause controller buttons to become unresponsive.
When playing as a player in Career Mode, your manager will now be more inclined to sub off your player if he’s getting too tired.
We’ve made sure that commentary won’t fail to show up when playing League Cup games involving Manchester United.
We have fixed a situation where, given a certain set of circumstances when editing and saving player positions, you could see player names converted to numbers before experiencing a console hang.
We fixed an issue where it was possible for the user’s player’s team to enter a new season without a goalkeeper, or without the minimum number of players needed to play a match.
We have solved a problem that involved the player’s team recording a win despite forfeiting a league game because of an insufficient match-day squad.
Recently signed Youth Squad players who you’re attempting to sell on will now enter negotiations with an accurate, consistent ‘Current Wage’ displayed, meaning you’ll see them picked up much more easily by CPU teams.
If you and a friend entered a Career Mode game with two controllers, advanced beyond the Player Selection screen and then backed all the way out again, the game would hang. We got that fixed.
We have taken care of a bug that caused apparently random crashes in Career Mode, with players sometimes appearing with a zeroed cash value.
Physical attributes of players were growing a little unrealistically since they were tied to their overall growth potential. We have made a change that separates the growth of these attributes from others, resulting in much more steady progression.
You can now offer a new contract to players you have loaned out for the last year of their contract, before they run off and become free agents.
Loaned players weren’t always growing fast enough. We have tuned this to be more noticeable, making loaning players out much more rewarding.
More mid-week Career Mode games will now be played with night-time lighting conditions.

FIFA 12 Ultimate Team

Using an outdated “Take Me There” link on a Trade Feed notification in the *** hub will no longer result in your coins not being returned if you lost the auction.
The Trade Feed notification in the *** Hub for a newly acquired Goalkeeper Coach will no longer cause the game to hang.
Creating a new squad, then immediately deleting an old one before then applying an item to your new squad could result in a disconnection. Not now it won’t.
We have made sure that real-time information is displayed on active auctions. You’ll no longer find yourself unknowingly outbid while waiting for those auctions to count down.
We have isolated and eradicated a data-flow interruption that sometimes caused the game to crash while players were on the Match Setup screen before a *** game.
You will now see your EAS FC XP increase – and your news feed update – after playing a single-player or play-a-friend game in ***.
We have optimised the game to make sure the console won’t struggle, or even crash, when paging through a lot of *** auction pages.
We have taken care of a crash that would occur if users entered *** and downloaded the latest update after creating a Virtual Pro.
We have made a couple of separate enhancements to the *** pack purchasing system to make sure sudden losses of internet connectivity (such as pulling the network cable) won’t result in console crashes.
We discovered that if you downloaded a roster update in *** and, while still on the update confirmation screen, signed out from your Gamer Profile, the game would crash. Not many people would do that but, just in case they do, they’re now safe.

FIFA 12 Clubs

Changes that Clubs players make to camera settings during a Clubs game will now find those settings saved for subsequent games.
You will now be able to change your penalty kick taker via Team Management between the penalty kick being awarded and taken.
Clubs players’ accomplishments are now fully tracked in online matches.
We asked you, and you told us. Community feedback overwhelmingly suggests that the default AI in Clubs is too powerful, leading to clubs choosing not to field defenders in order to allow the AI to do their work for them. We have therefore dropped the AI difficulty level in Clubs from World Class to Professional, and have made some complimentary minor adjustments to AI goalkeepers.

My Live Season

Injured or suspended players will now be automatically moved to the reserves, not the subs bench. And there’ll be no more missing subs as a result in subsequent games.

EA SPORTS Football Club

We have made an optimisation that stops the game making too many calls for Support Your Club information on entering the EAS FC hub.
Every now and then, when coming back to the main menu from another area of the game, the Back/Select button to go to the EAS FC hub was not always displayed and functional. That won’t happen anymore.
We have taken care of a rare crash bug that cropped up when entering the EAS FC hub from the main menu.
We have enhanced the way the game loads the pre-match arena before an EAS FC Challenge.
All your Career Mode activity will now display correctly in the EAS FC news feed.

FIFA 12 Online

An occasional problem saw users repeatedly failing to match-up online due to mismatching squad files, despite re-downloading the online squad file. We’ve made sure that won’t bother anyone again.
A small number of people found their stats not tracking properly for Online Friendlies games. They are now.
Creation Centre
We have solved a problem that saw FIFA 12 crash when trying to download PNG images (e.g. a team crest) that were over the maximum file size.
Particularly keen Creation Centre users who bookmarked a lot of items to download into their game could find that they were not able to enter the Creation Centre gallery. Now they can.
We have fixed a rare problem where it was possible in specific circumstances to find your Creation Centre team hit the pitch with a man missing.
We have made sure that swapping and changing kit sponsor images on the web will no longer cause any problems on the console.
We have improved the way FIFA 12 handles large numbers of Creation Centre downloads to make sure there’s no slow-down in the performance of team-selection screens.
The game no longer struggles to retrieve Tournament Crest images in the Creation Centre gallery.

EA SPORTS Arena

We have enabled private sessions within the EA SPORTS Arena.

And some others…

We have turned on our in-game podcasts. If you want to listen in, you can access our regular five-minute chunks of audio news and information by turning the option on in the Game Settings > Audio menu. [English language only]
We have made some optimisations to make sure that people with lots of save files on their hard drives don’t suffer long load times or server disconnections.
[PC only] We have corrected a problem where, after scoring a goal, custom music would stop playing for around two minutes.
[PC only] We have added an option to the FIFA 12 launcher to disable some Windows settings, improving the framerate for people with lower-spec PCs.

roky@iti trebuie jocul original si apoi instalezi patch-ul 1.03 si sigur te va scapa de problema asta care o ai.eu zic ca merita 179 de ron jocul mai ales ca anul asta l-au facut foarte smecher jocul.

SuperSteven10 11-11-2011 05:44 PM

Salut,
baieti am si eu o problema.Am un amic ce si-a cumparat jocul original insa nu se poate conecta pe serverele EA.
A facut contul pe Origin,totul ok(zic eu).Dar, cand intra in joc ii apare mesajul de Checking Connection si apoi Unable to connect to EA Servers.
Si mai e ceva..m-a adaugat pe Origin ca prieten..dar nu ne vedem online unul pe altul.
Are cineva vreo sugestie?

Multumesc anticipat:D

derrick88 11-11-2011 06:47 PM

problema asta am avuto eu cu fifa 2011.si nici in ziua de azi nu mai merge sa ma conectez pe serverele ea.incearca sa faci alta adresa de email!

mihai_alexandru10 11-11-2011 10:06 PM

Am si eu o intrebare, de ce nu raman jucatori editati din edit player cand incep cariera la manager, de exemplu eu imi aleg ghete la jucatori le dau jambierele mai sus mai jos si salvez editarea.Da cand joc la Manager in campionat nu ramane cum editez eu, de ce care este problema? ca la fifa 11 merge. Astept raspunsul

Smoky_84 14-11-2011 12:21 AM

Quote:

Originally Posted by mihai_alexandru10 (Post 444848)
Am si eu o intrebare, de ce nu raman jucatori editati din edit player cand incep cariera la manager, de exemplu eu imi aleg ghete la jucatori le dau jambierele mai sus mai jos si salvez editarea.Da cand joc la Manager in campionat nu ramane cum editez eu, de ce care este problema? ca la fifa 11 merge. Astept raspunsul

pai intai editeaza si apoi incepe o cariera nou, nu poti sa editezi o cariera deja inceputa :)


All times are GMT +2. The time now is 08:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL