Forumul FifaRomania

Forumul FifaRomania (http://forum.fifaromania.net/index.php)
-   Fifa 12 (http://forum.fifaromania.net/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Probleme Fifa 12 PC (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=18334)

cezar2412 03-11-2011 03:13 PM

derrick cred ca win7 e de vina...mi-am bagat win7 sa ma joc battlefield si imi merge la high pe dual core-ul meu 2.6ghz 2gb ram ati hd4350 1gb pe rez 800x600 si fifa imi sacadeaza pe 1024x768 si detalii high...pe xp imi mergea la rez maxima suportata de monitor si detalii high si nu sacada...degeaba s-au laudat ei ca o sa fie fifa optimizat si pt win7 pt ca nu e!!!

derrick88 03-11-2011 03:40 PM

da cred ca ai dreptate.si eu cand aveam windows xp imi mergea fifa 2011 si pe high si pe windows 7 sacadeaza ca naibi.

fiffa08 03-11-2011 08:03 PM

Quote:

Originally Posted by fiffa08 (Post 444369)
am si eu o intreaba imi merge fifa 12 la low pe un procesor intel pentium 4 3.00 ghz ?:) si mai am 2 gb ram si placa video ati radeon hd 3600 512 mb ddr2...

mda...am instalat fifa si imi intra in ea imi merge bine da cand intru sa joc un meci imi merge urat imi merge sacadat rau .... la low am jucat ... da la training acolo unde joci singur cu kaka cand til da la inceput imi merge perfect si nush dc in meci imi sacadeaza asa rau sa fie de la procesor prea slab :-/

audigy 05-11-2011 02:15 AM

Quote:

Originally Posted by derrick88 (Post 444375)
esti tare jocul nici nu cere asa cerinte mari.sunt uni care au calculator mai slab ca al meu si le merge fara probleme pe high, joc crysis 2 cu toate setarile la maxim si imi merge super aici este o problema de optimizare a jocului ca unora le merge bine si altora nu.

Crysis 2 nu este un joc pretentios deci stai flex, daca vrei sa te lauzi cu performantele pc-ului tau, da-mi date din metro 2033 si crysis (prima lansare). Chiar si asa, mi-e greu sa cred ca rulezi tu Crysis 2 cu toate setarile in blana + vsynk, AA, etc la peste 60 fps.

Quote:

Originally Posted by Toteu (Post 444379)
Normal ca este o problema a jocului, eu am un hp pavillion dv5 cu 3 gb ram dual core de 2Ghz o placa video nvidia Geforge 9600M GT 1776 Ram si imi sacadeaza nu pot sa joc de nici o culoare...

Poti sa ai tu si laptopu lui peste, niciodata FIFA nu a fost optimizat pentru placi grafice mobile.

Quote:

Originally Posted by derrick88 (Post 444380)
uite pana si lui @toteu ii sacadeaza nu doar mie. poate am procesorul putin mai slabut dar in cerintele jocului nu cere atata procesor, pes 2012 imi merge la rezolutie maxima si joc pe high.

Lasa-ma ma cu texte d'astea, lui x si lui y ii merg perfect bla, bla. Detalii, detalii, toti se lauda si abia joaca la peste 31 fps-uri. Ce configuratie ai (procesor, video si ramii) ?

Artur 06-11-2011 02:25 AM

Quote:

Originally Posted by cezar2412 (Post 444391)
derrick cred ca win7 e de vina...mi-am bagat win7 sa ma joc battlefield si imi merge la high pe dual core-ul meu 2.6ghz 2gb ram ati hd4350 1gb pe rez 800x600 si fifa imi sacadeaza pe 1024x768 si detalii high...pe xp imi mergea la rez maxima suportata de monitor si detalii high si nu sacada...degeaba s-au laudat ei ca o sa fie fifa optimizat si pt win7 pt ca nu e!!!

Nu are nici o treaba cu win`ul... Si eu am win 7 pe 32 biti, intel core 2 duo 2,2 ghz, 2 gb ram, ati radeon hd 5450 1 gb... Joc cu absolut totul la maxim si rezolutia monitorului de 1280x1024 si merge perfect...

audigy 07-11-2011 02:32 PM

O sa apara un patch care rezolva asta, pentru ca voi ... cei care aveti versiuni piratate sa puteti juca online.




Glumeam. Jocul merita fiecare banut, Head to Head si Ultimate Player sunt moduri de joc grozave. :)

Danny79 08-11-2011 07:28 AM

Quote:

Originally Posted by s0rrykramyk (Post 444684)
de unde banii de joc original :) pe criza asta merge si cu piratate :))

Pai daca merge si asa atunci nu poti juca online.
Iar aici pe forum nu incurajam pirateria.

Smoky_84 08-11-2011 03:42 PM

am si eu un procesor core 2 duo e 6300 de 1,87 Ghz si intradevar nu merge jocul sacadeaza dar vreau sa im iau Core2 Quad Q6600 2.4GHz oare merge cu asta?? rog un PM urgent

derrick88 08-11-2011 04:31 PM

cam slabut ce vrei sa-ti iei mai bine mai cauti ceva mai puternic si dai un ban in plus dar sti ca joci ce vrei dupaia.

Smoky_84 08-11-2011 04:46 PM

Quote:

Originally Posted by derrick88 (Post 444709)
cam slabut ce vrei sa-ti iei mai bine mai cauti ceva mai puternic si dai un ban in plus dar sti ca joci ce vrei dupaia.

bine eu vreau sa mearga fifa 12 totul la maxim cu cu core 2 quad si cu un ati 6770 1 gb gddr5 creazi ca ar merge ?


All times are GMT +2. The time now is 08:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL