Forumul FifaRomania

Forumul FifaRomania (http://forum.fifaromania.net/index.php)
-   Fifa 12 (http://forum.fifaromania.net/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Probleme Fifa 12 PC (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=18334)

audigy 02-11-2011 12:10 AM

Care probleme?

derrick88 02-11-2011 09:02 AM

mie de exemplu imi sacadeaza cand pun pe high sau medium de aia ziceam de un patch daca va aparea poate va rezolva si problema asta.

cld 02-11-2011 11:48 PM

Quote:

Originally Posted by laulolo (Post 444310)
Stie cineva DE CE imi iese din joc si imi apare in C unde este instalat jocul fisierul ......''FIFACrashDump_CL942004'''....DE LA CE ESTE ........????NU POT JUCA DELOC

Scoate gamepadu si intra in joc fara si dupa instaleaza gamepad fix de la demo

fiffa08 03-11-2011 12:49 AM

am si eu o intreaba imi merge fifa 12 la low pe un procesor intel pentium 4 3.00 ghz ?:) si mai am 2 gb ram si placa video ati radeon hd 3600 512 mb ddr2...

audigy 03-11-2011 01:46 AM

Probabil ca da, la o rezolutie mica (nativ de 17") si detalii minime.

Quote:

Originally Posted by derrick88 (Post 444340)
mie de exemplu imi sacadeaza cand pun pe high sau medium de aia ziceam de un patch daca va aparea poate va rezolva si problema asta.

Pai iti sacadeaza pentru ca nu ai configuratia necesara pentru a rula jocul in conditii medii spre maxime. Patch-ul o sa il ai cand ai bani de upgrade hardware.

derrick88 03-11-2011 09:31 AM

esti tare jocul nici nu cere asa cerinte mari.sunt uni care au calculator mai slab ca al meu si le merge fara probleme pe high, joc crysis 2 cu toate setarile la maxim si imi merge super aici este o problema de optimizare a jocului ca unora le merge bine si altora nu.

Toteu 03-11-2011 11:51 AM

Normal ca este o problema a jocului, eu am un hp pavillion dv5 cu 3 gb ram dual core de 2Ghz o placa video nvidia Geforge 9600M GT 1776 Ram si imi sacadeaza nu pot sa joc de nici o culoare...

derrick88 03-11-2011 11:58 AM

uite pana si lui @toteu ii sacadeaza nu doar mie. poate am procesorul putin mai slabut dar in cerintele jocului nu cere atata procesor, pes 2012 imi merge la rezolutie maxima si joc pe high.

Toteu 03-11-2011 12:01 PM

Da
 
Aceiasi chestie si la mine, joc Pes fara probleme, nu imi face nici un frame nu pot sa inteleg de ce la fifa face asa urat.. am laptopul bun pt asa cva zic eu si + ca joc o gramada de jocuri pe el fara nici o problema....:confused:

derrick88 03-11-2011 01:36 PM

pai chestia este ca astia de la ea 4 5 ani face jocul optimizat calumea, si apoi numai prea isi da interesul sa-l optimizeze.ai incercat sa pui pe low? eu cel putin asa am pus si merge mai bine mai frameaza putin de tot uneori dar nu tot timpul.


All times are GMT +2. The time now is 07:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site 2010, Greentempo SRL