Forumul FifaRomania

Forumul FifaRomania (http://forum.fifaromania.net/index.php)
-   Fifa 12 (http://forum.fifaromania.net/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Cerinte fifa 12 (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=17552)

ronaldin 28-06-2011 06:10 PM

Cerinte fifa 12
 
Astea sunt cele oficiale:FIFA 12 - Recommended PC configuration:
Dual-Core Intel Core2Duo 2.4 Ghz, Windows XP, Windows Vista and Windows 7, 2 GB RAM, compatible with DirectX ® 9.0c graphics card with 3D acceleration, 256 MB RAM and Shader Model 3.0 or higher (ATI RADEON HD 2900 , NVIDIA GeForce 8800 GT or equivalent). :D

Cosmin080 28-06-2011 06:43 PM

sursa informatiei?

ronaldin 28-06-2011 06:47 PM

Intra si tu pe site-ul oficial fifa 12,forum ,accesezi fifa 11-PC discussion si vezi acolo ca scrie official spec fifa 12.

mm4rk1923 02-07-2011 09:46 PM

perfect :P il pot juca la maxim :) :D

ControlZ 03-07-2011 12:46 AM

Quote:

Originally Posted by mm4rk1923 (Post 396473)
perfect :P il pot juca la maxim :) :D

Incredibil.. inafara faptului ca esti modestia intruchipata, cui crezi ca ii pasa ca poti juca fifa 12 la maxim?

claudiu7_ionut 03-07-2011 01:11 AM

salzz
 
Quote:

Originally Posted by ControlZ (Post 396542)
Incredibil.. inafara faptului ca esti modestia intruchipata, cui crezi ca ii pasa ca poti juca fifa 12 la maxim?

eu am scris pe google cerinte de sistem si in majoritatea cazurilor au aparut 3gb ram si ma gandesc ca astea ar fi chiar de nu sunt oficiale daca fifa 11 a avut 2 ma gandesc ca 12 are 3 nus sper sa aibe 2 nu am chef sa-m ibag iar rami :confused: sper ca voi sa aveti dreptate

crysty97 21-07-2011 12:57 PM

Fifa 12
 
Imi poate spune cineva daca imi va merge FIFA 12 ?
Windows 7 Ultimate (64 biti)
Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz
4 GB RAM
NVIDIA GEFORCE GT540M 1GB

ingerul048 22-07-2011 10:33 AM

buna va rog spunetimi si mie cam la ce detalii credetic aimi va mere fifa 12 su dac imi va merge
..intel(R) Core (TM)2 Duo CPU e 7600 @ 3.06HZ 3.05 GHz.
3 GB RAM
NVIDIA GeForce 9400 GT
ast ras !!!!!!!!!

waynee 22-07-2011 11:09 AM

Frate da uitaţi-vă şi voi acolo.Dacă trece peste ce e pus acolo merge.Chiar sunteţi aşa bătuţi īn cap ? Trebuie să vă fie pus totul pe tavă ?

DeatHRuN12 22-07-2011 12:20 PM

mda..va va merge amandurora la o calitae destul de buna ;)


All times are GMT +2. The time now is 01:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site © 2010, Greentempo SRL